Kad sam frustrirana ovaj me video uvijek oraspolozi 🤣 https://youtu.be/eC6eHraeMes
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Meni je pomogao hemiprop na bazi propolisa. Pitaj u bolnici, budu ti oni dali nešto.
Spavanje, ah. Moj malac isto prek dana spava samo na rukama ili u kolicima. Sreca oce kolica pa smo 2x barem po sat dva vani da se naspava. Jucer je i u marami zaspao tak da cu kombinirati to i kolica. Nemojte se opterecivat s time, to je takproci ce. stariji je isto mjesecima spavao samo na meni ali to stvarno prode toliko brzo da ce vam faliti ti trenutci. Ja sam se s prvim jako opterecivala, pa se nervirala pokusavala sve i svasta, citala clanke, trudila ga se naucit da sam zaspi bla bla. Nista nije pomoglo dok on nije bio spreman.
Meni je najgore sto kazu da trebamo jesti zdravo, raznoliko i blabla kak da jedem i kak i kad da kuham kad je on stalno na sisi? Baš se osjećam nikako pogotovo ako mi ko sinoć ne spava kak se spada od 11 ujutro do pola 12-12 navečer(ova kratka spavanja na meni ni ne racunam pod spavanje). Živčana sam i ljuta sama na sebe jer mislim da nest krivo radim. A i ljuta sam jer moja pametna majka nije mogla doći da mi pomogne malo neg sjedi kući i čita knjige🤮
Bas to, kakva zdrava ishrana. To jedino da imam osobnog kuhara. 🤣 Jbg-a jedem sta nadem, kuham ugl ono sto znam da ce cure moje jest (uzasne su po pitanju hrane). Tako da vrtim vise manje stalno jedno te isto. Jedem onako s nogu, na brzinu, doslovno nekad samo trpam u usta jer ugl mali pocne urlat. Ili jedem dok mi je u marami sto mi je smor jer moram pazit da ne kapam ili ne mrvim po njemu 🤣😅. Hebes takav obrok.
Srecom moja majka je poprilicno pozrtvovna, ja kad god da kazem da mi dode pomoci, naci ce nacin. No ja ne volim bas previse traziti pomoc, osim kad bas bas zagusti. Muz mi je u srijedu otputovao, sama sam sa troje klinaca i jucer sam je zamolila da dode nakon posla. Bude dosla i danas malo. Sonoc nista skoro nisam spavala. Uzasno je bio nemiran i nervozan, cak i na sisi. Eh te slatke muke…
Hahah e bas jedino da mi je osobni kuhar. Ja imam dana kad ni ne stignem skuhat jer je on stalno na sisi cim ga se spusti place a muz spava po danu pa moram gledat i da njega ne probudim. A danas npr samo bi spavao. I onda meni neko kaže ima točno određeni ritam s bebom od pocetka. Pa aj kako?! kad ja sve radim isto i ima dana kad ce odspavat cijelo popodne a ima kad nece nista i kad
Ce bit miran a ima opet dana kad cijeli dan zeli sisu
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Da vas utjesim, mi jedemo naruceno vec dva tjedna. Jednom mi je mama skuhala, jednom ja i tjt. Jedemo puno voca. Takva je situacija, bit ce bolje. I slobodno mrvite po bebama dok jedete s maramom, to je klasika
Za herpes da, evo ekstra perem ruke i nosim masku. Imam osjecaj da je stalno nesto, nikako se opustit.
Ee trebala bi i ja narucit onda kad ne stizem kuhat da barem nesto jedem a ne da zivim na jednom obroku
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Evo info iz prve ruke. Covid pozitivne trudnice ne smiju bit s bebom skupa. RIJEKA…. Prijateljica mi je imala hitan carski radi plodne vode… a ima jake simptome covida i ne može disat od kašlja. Mali je išao na odjel a ona nazad na covid odjel… Odluka šefa ginekologinje..fuj sram ih bilo. Srammmm… Uspostava kontakta s bebom ništaaaa… Odvratni su
Uzass bas su grozni
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Podsjetite me , vi koji ste imali žuticu na koju vrijednost bilurubina ste pusteni kući?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Podsjetite me , vi koji ste imali žuticu na koju vrijednost bilurubina ste pusteni kući?
Treci dan 190-nisu nas pustili, cetvrti dan 230-nisu nas pustili, peti dan 200-pustilo nas 😊 te granice se mijenjaju ovisno o danima bebe
❤ 8.10.2021. Nina ❤
Mi sa 160 umol/L
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
I nije bitna samo vrijednost nego i jel pada sama od sebe. To isto uzmu u obzir, cak i ako je nesto vise ali pada - puste.
Javim ti sutra. Moj je sad bio 24 h na suncanju.
👦 11/2017 👶 9/2020
Cure, koje pelene su vam se pokazale kao dobre, da imaju dobru moć upijanja?
Naš dječak se svako malo propiški. Nekoliko puta u danu mijenjamo cijelu odjeću. Samo vrtim mašine njegove robe.
Propiški se dok odspava turu. Stavljam ga na bok, i na boku na kojem leži bude mokar. Nezz jel do toga.
A neću ga baš buditi svako malo za mijenjanje pelene.
Uzeli smo i broj veće da mu nisu možda male. I evo opet propišken.
Ne znam koje da probamo 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji