🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica12
    30. Listopad 2021. 21:38

CarpeDiem.

Uh. Vjerujem da ce sve biti uredu. Žao mi je zbog takvog propusta, i po meni je nekako suludo u takvoj situaciji čekati do utorka, ti samo prati da ne dobiještemperaturudo tada ili groznicu. Što se tiče tate i bebe, ne brini snaći se se oni, beba sigurno neće biti ni gladna ni mokra. Muškarci su drugačiji kada smo mi tu pa se oslanjaju na nas i dosta toga rade polovicno, ali kada nas nema otvore 4 očiju i onda sve znaju i mogu.
    Poslije kiretaze kao što si napisala, samo ti i beba, kucanski poslovi neka čekaju. Znam da je teško i čuti to nama Hercegovkama 🙊😅 ali ipak tjedan dana lezi pored bebe i uzivaj. Bit će sve uredu, grlim ♥️🙌

Rekli su da ta masa/ugrušak nije vaskulariziran. Znači nije prokrvljen i nije vezan na stijenku maternice. Zato nije hitno. Pa može čekati utorak. A i kod nas vikend, pa praznik pa ono 😅😅
    Da je hitno, sigurno bi me ostavili već.
    Nemam nikakvih simptoma hvala Bogu. Čak mi je krvarenje sada onako oskudno. Ko zadnji dani menge.
    Ja sam strašno tvrdoglava i perfekcionist i malo control freak i kao nitko ne može sve srediti ko ja 😅 pa se forsiram. Ali morat ću se malo skulirati 😂😂

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Lyra
    30. Listopad 2021. 22:31

Lyra

Sanjarka88 🤍

Podsjetite me , vi koji ste imali žuticu na koju vrijednost bilurubina ste pusteni kući?

Javim ti sutra. Moj je sad bio 24 h na suncanju.

Sanjarka, evo mi otpusteni sa 206 vrijednosti 5. dan.
    Pije suncanja je imao 188, 233, 268..

👦 11/2017 👶 9/2020

• MARELA
    31. Listopad 2021. 00:52

SamoMalo

Cure, ja imam temperaturu 38. Jedna dojka je crvena i bolna. Mastitis ili moze biti nesto drugo? Savjeti? Stavljam malog sto cesce, izmedu podoja kupus i uzela sam neofen.

Mozda ti je zacepljen koji kanalic ako nije dobro sisao . Ako ti se smiri malo crvenilo i toplina nakon Neofena onda nije bakterijski i stignes jos sa dojenjem i izdajanjem spasiti stvar. Vidi dal imas negdje kvrge u dojci(tamo gdje je crveno), pa probaj istisnuti na tom mjestu mlijeko van tako da uhvatis dojku u C hvatu s palčevima na mjestu kvrge i pritisnes kvrgu i prema bradavici uz pritisak lagano pomices. Pritisak ide do granice izdrtljivosti ali ne tako da napravis masnicu nego dok ti mlijeko ne krene van. Prije ovoga svega prvo stavil npr topli termormfor na cicu i izmasiraj taj dio kruznim pokretima da se malo sve opusti. Meni je tako bilo, temp 37.5 i napravila sam tako i proslo je, sve mi se oslobodilo. 

• MARELA
    31. Listopad 2021. 00:58

bumac95

Uspavljivanje uopće neću komentirat. Imam osjećaj da mi cijeli dan ode na to. Ljuljaj, mazi, ceskaj, stavljaj na cicu, stavljaj na trbuh, mrdaj u autosjedalici, hodaj po kući u rukama, hodaj po kući u nosiljki.. nemam ideja vise. 🤦🏼‍♀️

Joj kaj me ceka😅😅mi smo jos u relativno uspavanoj fazi, sa eventualnim grcevima između, ali mislim da ide ka ovome, zna biti dana da mi leđa otpadaju, npr jucer, nosim, zaspi, ja u kind ili na lezaljku s njime i evo vec svirka i sve ispocetka🙃🙃. Mislim da nema druge nego vrtit ovako par opcija. Ja jos cuvam đokera nosiljku u u rukavu😅😅

• MARELA
    31. Listopad 2021. 01:01

Sanjarka88 🤍

Lyra

Sanjarka88 🤍

Podsjetite me , vi koji ste imali žuticu na koju vrijednost bilurubina ste pusteni kući?

24h? Aaaaaa 😓
    Moj je bio 10h noćas i od tih 10 , 9h je proplakao a i ja s njim 🥺
    Sinoć je imao bilurubin 190 i nesto, cekamo nalaze krvi da vidimo jel idemo kući

Joj miškec, kako je to tesko slusat da tako mali place😫 kak to izgleda, kaj si ti s njime ili te pustaju povremeno da ga vidis?

Endzrue
    31. Listopad 2021. 01:48

Moj je bio sa mnom u sobi i kad bi plakao bi ga vadila i stavljala na sisu i onda nazad vraćala pod svjetlo 

Ivona1505
    31. Listopad 2021. 05:36

Endzrue

Moj je bio sa mnom u sobi i kad bi plakao bi ga vadila i stavljala na sisu i onda nazad vraćala pod svjetlo

Moj nije ni imao zuticu, vrijednost na dan kad amo isli kuci bila 101 ako se ne varam. Ali ovo za plakanje u bolnici mi poznato, ako bebane ne uspijemo mi mame smiriti nama su dolazile sestre pa ih odvozile cisto da se i mi malo smirimo i odmorimo. 
    I vidjela sam na drugoj temi ti za prijateljicu, strasno. Jadna zena, mogu misliti prije svega kako joj je fizicki tesko sa upalom pluca, a onda tek psihicki sto ne moze biti sa bebicom. :/ Nadam se da ce sto prije preboljeti tu glupu koronu pa da se mogu ona i bebica maziti i paziti. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Sanjarka88
    31. Listopad 2021. 06:28

MARELA

Sanjarka88 🤍

Lyra

Sanjarka88 🤍

24h? Aaaaaa 😓
    Moj je bio 10h noćas i od tih 10 , 9h je proplakao a i ja s njim 🥺
    Sinoć je imao bilurubin 190 i nesto, cekamo nalaze krvi da vidimo jel idemo kući

Joj miškec, kako je to tesko slusat da tako mali place😫 kak to izgleda, kaj si ti s njime ili te pustaju povremeno da ga vidis?

Nisam stresniju noć imala ne pamtim evo
    Cijelo vrijeme je s menom i skoro cilu noć sam stala uz njega pokušavajući ga smirit. 
    Endzrue ali moj je non stop plakao , vadila sam ga i ja cak i vise nego sam smjela jer su mi rekli samo koliko moram za nahraniti ga i presvuć

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    31. Listopad 2021. 06:33

Lyra

Lyra

Sanjarka88 🤍

Sanjarka, evo mi otpusteni sa 206 vrijednosti 5. dan.
    Pije suncanja je imao 188, 233, 268..

Hvala Lyra , drago mi je da ste kući 💙 sta velika braća kazu?

Mi nismo bili te sreće 🥺 žutica je bila ok, al ima blago povisen crp 🥺 ostavili su nas danas na novom vadenju. Ako pada idemo doma ako raste ostanemo.
    Bas me sve jako pogodilo. Jako mi fale djecica i maloj je danas rodendan.... Ma joj. Evo opet cmizdrim.
    Jasno mi je da je to za njegovo dobro. Ali hormoni valjda rade svoje.

Sta se zutice evo jutros mu je 160
    Tako da je to pod kontrolom 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Zara7
    31. Listopad 2021. 08:17

Ajoj Sanjarka baš mi je žao što se sve zakompliciralo. 😔 Prvi dani su i sami od sebe hormonalni i stresni, a pogotovo taj osjećaj kad su neutješni i plaču, a ne možeš im pomoći užas užas 😔 i ja sam s Jakovom skupa plakala treći dan, al sve će bit lakše čim dođete doma, još samo malo!! A Lana će dobit najljepši rođendanski poklon za cijeli život 💙 javi nam se, držim fige da ste do večeras s bracom i sekom💜

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.