Probaj Mokosh obavezno i sa vaticom i kantarionom, malo predes preko kantarionom i onda ostavis tu vaticu, lakse je i sjedit.
Hvala Daniela🥰
Meni je pomogao hemiprop na bazi propolisa. Pitaj u bolnici, budu ti oni dali nešto.
Spavanje, ah. Moj malac isto prek dana spava samo na rukama ili u kolicima. Sreca oce kolica pa smo 2x barem po sat dva vani da se naspava. Jucer je i u marami zaspao tak da cu kombinirati to i kolica. Nemojte se opterecivat s time, to je takproci ce. stariji je isto mjesecima spavao samo na meni ali to stvarno prode toliko brzo da ce vam faliti ti trenutci. Ja sam se s prvim jako opterecivala, pa se nervirala pokusavala sve i svasta, citala clanke, trudila ga se naucit da sam zaspi bla bla. Nista nije pomoglo dok on nije bio spreman.
Meni je najgore sto kazu da trebamo jesti zdravo, raznoliko i blabla kak da jedem i kak i kad da kuham kad je on stalno na sisi? Baš se osjećam nikako pogotovo ako mi ko sinoć ne spava kak se spada od 11 ujutro do pola 12-12 navečer(ova kratka spavanja na meni ni ne racunam pod spavanje). Živčana sam i ljuta sama na sebe jer mislim da nest krivo radim. A i ljuta sam jer moja pametna majka nije mogla doći da mi pomogne malo neg sjedi kući i čita knjige🤮
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Dobro barem je noćas spavao do 5. I onda sisanje, više spavanje neg sisanje i oko 7 ponovno zaspao i u 9:20 ga grčevi probudili tiska, tiska a nista. Evo sad se tek uspio pošteno isprdit, al doslovno pošteno jer zvuči ko neki odrasli i to onako u komadu dugi prdež🤣🤣
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Pozdrav i cestitke svim novim mamicama. 🥰
Sto se dojenja tice, evo i Matej je odbijao i pokusali smo stvarno, navukla bi mu mlijeka na dojku, to bi posisao i onda micao glavu i plakao. Plakala sam i ja, bas sam se lose osjecala pa me muz tjesio i sad sam super, nekih 7 puta u danu izdojim po 80-ak ml i on se fino najede, kaze tata to je cak i bolje posto ga i on moze hraniti onda. Patronazna je rekla da ne gledamo po kakici jel dobro jede nego da svako mijenjanje pelena ona mora biti popiskena, da se po tome gleda i svaki puta bude pelena mokra, nekad malo i na nas piski. 😂 Sto se kvrzica tice, meni je vec treci dan u bolnici nadoslo mlijeko, ali kako je i tamo malo htjeo dojiti malo ne, katastrofa su me bolile dojke, pogotovo desna, pa sam masirala pod vrucim tusem i rucno izdajala dok se tusiram, to mi je pomoglo u bolnici. 😊
A sto se tice ustajanja nakon carskog, meni je vec treci dan u bolnici bilo ajme lakse nego drugi kad su nas prebacili sa inzenzivne, a tamo vec sesti dan sam mogla i na boku spavati i puno puno lakse ustajati, sad je odlicno, osim sto jos malo curka, ali nije zagnojeno nista niti ima mirisa, pa se nadam da ce danas savovi konacno van. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
SamoMalo i ja se nadam da smo gotovi, hahahah. 😆
Ne vjerujem da ce herpes prijeci na bebu, samo izbjegavaj ljubljenje dok ti se ne posusi.
Bumac eeee, znaam! Sjetila sam se i vas! 😣 glavno da je sad sve proslo. Bome smo otvorili sezonu jesenskih viroza s velikim praskom. 🙈
___
Grcevi - jeste probale Tiba kapi? Nama su pomagale.
Mada, ndmamo vise grceve od kad se bila razbolila. 🙈🙈🙈
Jackie te kartice ne moras kupovati, imas ih hrpu na pinterestu. Samo isprintaj 😁
Meni je pomogao hemiprop na bazi propolisa. Pitaj u bolnici, budu ti oni dali nešto.
Spavanje, ah. Moj malac isto prek dana spava samo na rukama ili u kolicima. Sreca oce kolica pa smo 2x barem po sat dva vani da se naspava. Jucer je i u marami zaspao tak da cu kombinirati to i kolica. Nemojte se opterecivat s time, to je takproci ce. stariji je isto mjesecima spavao samo na meni ali to stvarno prode toliko brzo da ce vam faliti ti trenutci. Ja sam se s prvim jako opterecivala, pa se nervirala pokusavala sve i svasta, citala clanke, trudila ga se naucit da sam zaspi bla bla. Nista nije pomoglo dok on nije bio spreman.
Meni je najgore sto kazu da trebamo jesti zdravo, raznoliko i blabla kak da jedem i kak i kad da kuham kad je on stalno na sisi? Baš se osjećam nikako pogotovo ako mi ko sinoć ne spava kak se spada od 11 ujutro do pola 12-12 navečer(ova kratka spavanja na meni ni ne racunam pod spavanje). Živčana sam i ljuta sama na sebe jer mislim da nest krivo radim. A i ljuta sam jer moja pametna majka nije mogla doći da mi pomogne malo neg sjedi kući i čita knjige🤮
Bas to, kakva zdrava ishrana. To jedino da imam osobnog kuhara. 🤣 Jbg-a jedem sta nadem, kuham ugl ono sto znam da ce cure moje jest (uzasne su po pitanju hrane). Tako da vrtim vise manje stalno jedno te isto. Jedem onako s nogu, na brzinu, doslovno nekad samo trpam u usta jer ugl mali pocne urlat. Ili jedem dok mi je u marami sto mi je smor jer moram pazit da ne kapam ili ne mrvim po njemu 🤣😅. Hebes takav obrok.
Srecom moja majka je poprilicno pozrtvovna, ja kad god da kazem da mi dode pomoci, naci ce nacin. No ja ne volim bas previse traziti pomoc, osim kad bas bas zagusti. Muz mi je u srijedu otputovao, sama sam sa troje klinaca i jucer sam je zamolila da dode nakon posla. Bude dosla i danas malo. Sonoc nista skoro nisam spavala. Uzasno je bio nemiran i nervozan, cak i na sisi. Eh te slatke muke...
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Meni se pojavio herpes. Valjda nece preci na bebu
Neće. Imala i ja u prvoj. Kad bi dojila stavila bi malo gazu u slučaju da takne dok sisa. Inače kažu da je to samo tvoj herpes od pada imuniteta.. Al et. Malo pripaziš jer te strah. Diži imunutet vitaminima
Da vas utjesim, mi jedemo naruceno vec dva tjedna. Jednom mi je mama skuhala, jednom ja i tjt. Jedemo puno voca. Takva je situacija, bit ce bolje. I slobodno mrvite po bebama dok jedete s maramom, to je klasika
Za herpes da, evo ekstra perem ruke i nosim masku. Imam osjecaj da je stalno nesto, nikako se opustit.
Evo info iz prve ruke. Covid pozitivne trudnice ne smiju bit s bebom skupa. RIJEKA.... Prijateljica mi je imala hitan carski radi plodne vode... a ima jake simptome covida i ne može disat od kašlja. Mali je išao na odjel a ona nazad na covid odjel... Odluka šefa ginekologinje..fuj sram ih bilo. Srammmm... Uspostava kontakta s bebom ništaaaa... Odvratni su
Sortiraj odgovore
Najstariji