Ja sam uzela babylove isto ali nam je dvojak bila velika. Onda sam otišla u dm po zalihu jedinica i nije ih bilo. Umjesto njih uzela pampers neke bijele, navodno jako dobre al skupe ko sam vrag. Moram priznat da su perfektne. Niti smrde niti propuštaju. Stvarno sam oduševljena. Doduše vraćamo se na babylove čim ih potrošimo jer su mi preskupe kad ih usporedim sa drugima
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Uspavljivanje uopće neću komentirat. Imam osjećaj da mi cijeli dan ode na to. Ljuljaj, mazi, ceskaj, stavljaj na cicu, stavljaj na trbuh, mrdaj u autosjedalici, hodaj po kući u rukama, hodaj po kući u nosiljki.. nemam ideja vise. 🤦🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Znaci Niko nema valjda pola sata dnevno da je budan i šuti. Nikad nisam vidjela tako nezadovoljno dijete 😂
Od onog anđela na pocetku 😅
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Mi smo bili babylove , a sada smo beauty baby iz Mullera i super sam zadovoljna s njima.
Po noći nam je spavanje još uvijek ok, ali je buđenje svaka 3-3.5 sata za jelo.
Na tjemenu sam primijetila nekakav crveni osip, cijeli dan o tome razmišljam + tjemenica na mjestima. Jedva čekam srijedu i pregled kod pedijatra. Imam milijun pitanja.
Što se tiče naše izolacije, F i ja nismo imali nikakve simptome, a suprug je od jučer napokon brz temperature. On je bio koliko toliko odvojen od nas dvoje i s maskom pa se nadam da će sve biti dobro do ponedjeljka kada završava karantena.
'21. 💙
'24. 💛
Jackie jesi mi u redu? Jel pomogla inekcija? :)
Cure moje kopce izasle konacno jucer, e koje olaksanje osjecam, rekla doktorica da zavrsim antibiotike do kraja ipak, ne samo 10 dana kak mi je u nalaz napisala. I to je valjda kraj mukama sa rezom. 😊
Ej, dobro sam fizički. Sad jako mali krvarim, ali je i dalje svježa krv. Od te injekcije Metilergometrina su mi najavili jake bolove i kontrakcije maternice. Ja ništa osjetila nisam. Ili imam visok prag boli ili nije uopće djelovala na mene 🤷♀️😅
Pomirila sam se tim da me u utorak čeka kiretaža 😑 ali ajde, preživjet ću. Bolje da se riješi to, nego da vučem pa bude još gore. Jučer mi je rekla dr. Piškur da ako se ujutro odradi da bi mogla već oko 2-3 popodne kući što mi je prihvatljivo. 😊
Iako sad muž uči još više oko M, da se mogu snaći i ako budem ostala 24 h. Da se moja mama ne mora natezati i vraćati da nam pomaže opet 😊
----
Pelene - bili smo na Babylove 1, i propišavao se. Pa smo prešli na Babylove 2, isto se dogodi. On već sad ima 4 365 g.
Kupili Lupilu 3 pošto nam je Lidl kraj kuće pa aj da probamo, ali pliva u njima 😅😅 tj stoje mu ali odu dosta visoko i oni čičci se reklapaju jer su široke.
Koristili smo malo i Pampers one šta se dobiju u DM poklon paketu.
A sa svakim se dogodi i da se propiški i ne. Sad ne znam. Nisam pametna uopće.
Iako dosad na dodir su mi Babylove nekako najljepše i najugodnije i cjenovno su prihvatljive 😊
Savjetovali su mi kao da ga ne navikavam stalno presvlačiti po noći. Ali obavezno se svaki obrok moramo presvući. I uz to bude propišken i mokar 🙈😅
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Jackie bas mi je zao sto inekcija nije uspjela, ali dobro je sto si se pomirila sa kiretrazom, iako bi bilo bolje da je uspjela inekcija. Nadam se da ce ti to odmah ujutro rijesiti pa da si do rucka kuci sa svojim deckima. 😊 Iako ja bi ti savjetovala da mozda svakako nazoves mamu da ti dode makar na tjedan dana, vjerujem da ti nece bit lako nakon kiretraze.
I pelene probajte mozda te iz Mullera, nama ove babylove stvarno pasu, cekamo da isprobamo i beauty baby posto su te iz etuia od 4 kile tek, ali cijenom i kvalitetom su mi babylove zakon. 😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Ivona
Doktori su mi rekli da se zutica najcesce javlja u prvih pet dana zivota, tako ako je nije dobio u prvih pet tesko da ce i kasnije. 🙂
Pozdrav cure, baš volim vidjeti da se stranice pune i da ste aktivne. ♥️
📌 žutica- nije je imala starija, a ni malena (sto je čudno jer je uglavnom prijevremeno rodjene bebe dobiju češće), ako je beba već dobila zuticu što više nuditi da jede/pije i da vam je na grudima.
📌 kuvanje - trudim se da jedem što zdravije i raznovrsnije. Kuvam. Namirnica svjeze kupim na tjednom nivou, za svih 7 dana imam meni za sva 3 obroka. Ujutro ustajem u 5:30 dok obe spavaju i spremim većinu, ostalo samo spremim svjeze priloge uz obroke.
(Noću pripremim sve za obrok, tako da ujutro samo kuvam).
Za sada ide, dok imamo koliko toliko neki ritam.
Pijem 2 l vode, 1 l caja, svježeg soka dosta također.
📌 ritam- malena spava danju, nakon podoja ili izdojenoga, ne dajem joj dohranu (ispravljam greške od prvog puta sa starijom i davanjem dohrane) nego mi je na cici svaki put kad trazi. S tim da je razbudjujem da što više pojede i ne zaspe.
Nekada se probudi svako 3,4 sata, zavisi koliko pojede, nekada svako 20 ili 2 minute.
url=https://lilypie.com]
---Nocu je počela već regresija (progresija), pa se budi stalno da cicka i da bude na meni...
📌Mame koje ste (smo) rodile na carski bi trebale što duze lezati u miru i drzati bebu na grudima da se povežete što više i upotpunite neke "praznine" koje ne bi imale da smo prirodno rodile. Od uskladjivanja hormona vas i bebe pa dalje...
---za nase starije dijete je zadužen tata još 2 tjedna većinom i vrtic 5.5 sati da bih ja imala vremena na samo sa malenom.
Po stanu radim minimalno svako jutro (Sve može čekati). Osim što se trudim da imamo kuvano i svježe.
---goste nemojte primati "jer je red" , nego samo ako imate želju i snage... tek po oporavku.
----znam da je frustrirajuce, i da mnoge mame nemaju vremena ali ako je beba zahtjevnija, senzitivnija pokušajte udovoljiti njenom zahtjevu neka spava na vama, jede... od 24 h će sigurno bar par sati biti mirnija kad možete pojesti ili bilo šta. Sada su bebe najvažnije i vi.
Pokušajte se reorganizirati ako vidite da vam nešto ne ide. Uvedite šetnju na zraku, promijenite raspored, probajte nametnuti drugaciji ritam, uvesti toplu kupku nakon jela, a prije spavanja, informirajte se o razvojnim fazama mimo googla, uposlite baka servise da vam skuvaju, pomognu u stanu. Razgovarajte sa mužem da žrtvuje sat manje sna, 🙈 da bi vam pomogao sa onim što vi ne stižete, ili da preuzme bebu na sat dok vi izađete van i popijte kavu. Vi i beba ste prioriteti sve ostalo može da čeka.
Sta vas je god sada zadesilo, vi ste super divne mame koje se trenutno možda nisu najbolje snašle ali će svaki dan sve biti bolje.
...Ja kada bih rodila 10-to dijete, čini mi se da bih tek tada sve znala, a i tada bi mi se potkrala neka greska sa svim stručnim predznanjem i iskustvom koje imam. 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji