🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica12
    30. Listopad 2021. 13:52

Ivona1505

Jackie bas mi je zao sto inekcija nije uspjela, ali dobro je sto si se pomirila sa kiretrazom, iako bi bilo bolje da je uspjela inekcija. Nadam se da ce ti to odmah ujutro rijesiti pa da si do rucka kuci sa svojim deckima. 😊 Iako ja bi ti savjetovala da mozda svakako nazoves mamu da ti dode makar na tjedan dana, vjerujem da ti nece bit lako nakon kiretraze.

I pelene probajte mozda te iz Mullera, nama ove babylove stvarno pasu, cekamo da isprobamo i beauty baby posto su te iz etuia od 4 kile tek, ali cijenom i kvalitetom su mi babylove zakon. 😁

Mi smo te dvije babylove vec potrošili 😅 isto mi se čine ok. Vratili smo se dns na Babylove 2, pa ću vidjeti opet.

Nisam svojima ni rekla još. Ne da mi se da se sekiraju i brinu. Vjerojatno bi istog trena sjeli u auto i došli. Ma pregurat ćemo.

Muž kreće 15.11 raditi, taman da mi pomogne još malo. A i ja ću prestat bit tvrdoglava, pa se primirit s kućanskim poslovima i forsiranjem tih dana 😃😃

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

CarpeDiem.
    30. Listopad 2021. 15:38

Jackie27

Ivona1505

Jackie bas mi je zao sto inekcija nije uspjela, ali dobro je sto si se pomirila sa kiretrazom, iako bi bilo bolje da je uspjela inekcija. Nadam se da ce ti to odmah ujutro rijesiti pa da si do rucka kuci sa svojim deckima. 😊 Iako ja bi ti savjetovala da mozda svakako nazoves mamu da ti dode makar na tjedan dana, vjerujem da ti nece bit lako nakon kiretraze.

I pelene probajte mozda te iz Mullera, nama ove babylove stvarno pasu, cekamo da isprobamo i beauty baby posto su te iz etuia od 4 kile tek, ali cijenom i kvalitetom su mi babylove zakon. 😁

Mi smo te dvije babylove vec potrošili 😅 isto mi se čine ok. Vratili smo se dns na Babylove 2, pa ću vidjeti opet.
    -
    Nisam svojima ni rekla još. Ne da mi se da se sekiraju i brinu. Vjerojatno bi istog trena sjeli u auto i došli. Ma pregurat ćemo.

Muž kreće 15.11 raditi, taman da mi pomogne još malo. A i ja ću prestat bit tvrdoglava, pa se primirit s kućanskim poslovima i forsiranjem tih dana 😃😃

Izvini nisam ispratila, šta je kod tebe sada još neka komplikacija?

url=https://lilypie.com]

Tratinčica12
    30. Listopad 2021. 17:54

CarpeDiem.

Upoznala sam jučer Ivonu u TA. Prepoznala je sa slike što je jednom stavila na forum 😃 pa smo nastavili priču tu.
    ----
    Uglavnom 18.-ti dan od poroda sam počela krvariti svježu krv. Prva dva dana nisam pridavala tome neku pažnju. Mislila sam čistim se, jer sam dosad imala onako ne obilno i roskasto i smećkasto krvarenje. Da bi u četvrtak navečer imala izljev, i počeli su ispadati ugrušci. Nije mi bilo svejedno pa sam otišla na hitnu ginekologiju za svaki slučaj. Ispostavilo se da imam neki zaostatak u maternici od 2-3 cm, htjeli me ostaviti ali sam potpisala papire da idem na vlastitu odgovornost jer su mali i muž sami kući. Ne snalaze se još najbolje, a nemamo trenutno nikakvu pomoć. Moji se u ponedjeljak vratili za Hercegovinu.
    Dali su mi tada injekciju Syntocinona za kontrakcije maternice i možda da potakne izbacivanje tog ugruška.
    Opet sam jučer ujutro išla na kontrolu. Nije se očistilo i dali su mi kao najjaču injekciju Metilergometrina kao eto zadnju nadu prije kiretaže. Najavili mi jake bolove i kontrakcije maternice. Međutim, nisam osjetila ništa. Ili nije djelovala ili imam visok prag boli 🤷‍♀️🤷‍♀️
    U utorak moram doći na tašte, ako se ne očisti ostavljaju me na kiretaži. Ali eto rekli su da može se popodne kući, iako ovisi o smjeni i doktoru koji radi.
    Pomirila sam se s tim da ću morati ipak na kiretažu, ali snaći će se muž pola dana s malim. Nisam rekla svojima da ne brinu, vjerojatno bi odmah došli. A ne bi da se zamaraju opet dolaziti, tek.su otišli prije par dana.
    A ja ću iza onda pokušati smanjiti sa kućanskim poslovima i laganije par dana dok ne nadođem 😊
    Eto ja na dugo i široko 🙈😃

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

CarpeDiem.
    30. Listopad 2021. 18:33

Jackie27

CarpeDiem.

Upoznala sam jučer Ivonu u TA. Prepoznala je sa slike što je jednom stavila na forum 😃 pa smo nastavili priču tu.
    —-
    Uglavnom 18.-ti dan od poroda sam počela krvariti svježu krv. Prva dva dana nisam pridavala tome neku pažnju. Mislila sam čistim se, jer sam dosad imala onako ne obilno i roskasto i smećkasto krvarenje. Da bi u četvrtak navečer imala izljev, i počeli su ispadati ugrušci. Nije mi bilo svejedno pa sam otišla na hitnu ginekologiju za svaki slučaj. Ispostavilo se da imam neki zaostatak u maternici od 2-3 cm, htjeli me ostaviti ali sam potpisala papire da idem na vlastitu odgovornost jer su mali i muž sami kući. Ne snalaze se još najbolje, a nemamo trenutno nikakvu pomoć. Moji se u ponedjeljak vratili za Hercegovinu.
    Dali su mi tada injekciju Syntocinona za kontrakcije maternice i možda da potakne izbacivanje tog ugruška.
    Opet sam jučer ujutro išla na kontrolu. Nije se očistilo i dali su mi kao najjaču injekciju Metilergometrina kao eto zadnju nadu prije kiretaže. Najavili mi jake bolove i kontrakcije maternice. Međutim, nisam osjetila ništa. Ili nije djelovala ili imam visok prag boli 🤷‍♀️🤷‍♀️
    U utorak moram doći na tašte, ako se ne očisti ostavljaju me na kiretaži. Ali eto rekli su da može se popodne kući, iako ovisi o smjeni i doktoru koji radi.
    Pomirila sam se s tim da ću morati ipak na kiretažu, ali snaći će se muž pola dana s malim. Nisam rekla svojima da ne brinu, vjerojatno bi odmah došli. A ne bi da se zamaraju opet dolaziti, tek.su otišli prije par dana.
    A ja ću iza onda pokušati smanjiti sa kućanskim poslovima i laganije par dana dok ne nadođem 😊
    Eto ja na dugo i široko 🙈😃

Uh. Vjerujem da ce sve biti uredu. Žao mi je zbog takvog propusta, i po meni je nekako suludo u takvoj situaciji čekati do utorka, ti samo prati da ne dobiještemperaturudo tada ili groznicu. Što se tiče tate i bebe, ne brini snaći se se oni, beba sigurno neće biti ni gladna ni mokra. Muškarci su drugačiji kada smo mi tu pa se oslanjaju na nas i dosta toga rade polovicno, ali kada nas nema otvore 4 očiju i onda sve znaju i mogu.
    Poslije kiretaze kao što si napisala, samo ti i beba, kucanski poslovi neka čekaju. Znam da je teško i čuti to nama Hercegovkama  🙊😅 ali ipak tjedan dana lezi pored bebe i uzivaj. Bit će sve uredu,  grlim ♥️🙌

SamoMalo
    30. Listopad 2021. 19:02

Cure, ja imam temperaturu 38. Jedna dojka je crvena i bolna. Mastitis ili moze biti nesto drugo? Savjeti? Stavljam malog sto cesce, izmedu podoja kupus i uzela sam neofen.

Ivona1505
    30. Listopad 2021. 19:35

SamoMalo

Cure, ja imam temperaturu 38. Jedna dojka je crvena i bolna. Mastitis ili moze biti nesto drugo? Savjeti? Stavljam malog sto cesce, izmedu podoja kupus i uzela sam neofen.

Probaj se rucno izdojiti pod vrucim tusem, meni je pomoglo u bolnici, iako meni nisu bile crvene, ali desna je bila jako tvrda i bolna. Ja nisam imala temperaturu isto, tako da ne znam jel mohuce da je mastitis, ali probaj to sa vrucim tusem, nadam se da ce biti bolje. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Ivona1505
    30. Listopad 2021. 19:38

Hvala za zuticu, znaci nece je vjerojatno ni imati. 😊
    Jackie razumijem da ih ne zelis gnjaviti, a sto se poslova tice uposli ti muza za ciscenje i makar nekakvo kuhanje, ti se brini oko malenog i oko sebe barem tjedan dana ako ne i malo duze, bar dok je muz kuci, razumjet ce sigurna sam. Zelim da ti kiretraza sto lakse prode i da se sto prije oporavis. 😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

daniella2207
    30. Listopad 2021. 19:56

Sto se tice pelena mi smo na pampers premium care,planirala sam baby love ali kako smo dobili od dm na poklon one pokazale su se dobre,pa su imali  akciju 2+1 pa na poklon smo dobili i evo jos smo na njima i super su nam,nisu nikad propustile.Kada potrosimo planiram probati babylove jer su cjenovno isplativije a vidim da ih i dosta vas koristi i da ste zadovoljne...
    Sanjarka88 nadam se da ubrzo idete doma..mi smo dobili zuticu ali 3 dan doma,i to mi je bilo puno gore nego da smo odmah ostali tamo jos koji dan...ovako nas je patronazna poslala na hitnu pa vadi krv iz vene tako maloj bebi,bilirubin 15,pa kontrola opet za 3 dana gdje joj opet vade krv,meni je to bilo puno gore i stresnije nekako😕
    Jackie27 odmaraj koliko mozes...

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Natalija91
    30. Listopad 2021. 20:17

Haru

Mi smo bili babylove , a sada smo beauty baby iz Mullera i super sam zadovoljna s njima.
    Po noći nam je spavanje još uvijek ok, ali je buđenje svaka 3-3.5 sata za jelo.
    Na tjemenu sam primijetila nekakav crveni osip, cijeli dan o tome razmišljam + tjemenica na mjestima. Jedva čekam srijedu i pregled kod pedijatra. Imam milijun pitanja.
    Što se tiče naše izolacije, F i ja nismo imali nikakve simptome, a suprug je od jučer napokon brz temperature. On je bio koliko toliko odvojen od nas dvoje i s maskom pa se nadam da će sve biti dobro do ponedjeljka kada završava karantena.

I moja ima pokoju crvenu točku na glavi, kao sitni prištići. Ideš prije pedijatru od nas, pa please javi što su ti rekli. Ako je neš grdo, onda moram i ja sa svojom hitno na pregled.

Endzrue
    30. Listopad 2021. 20:19

bumac95

Znaci Niko nema valjda pola sata dnevno da je budan i šuti. Nikad nisam vidjela tako nezadovoljno dijete 😂
    Od onog anđela na pocetku 😅

Joj takva je moja prva bila. Vječno negodovala, nije ni plakala al nije ni htjela ležat sama sa sobom. 
    Ovaj drugi spava milina. Kad je budan leži i blinka, pa mu stavim baby gym, pa pustim psića sveznalicu, pa sam malo ja oko njega pa pričamo. Ugl zaspe sam sa sobom dok leži preko dana. To s prvom nikad nisam doživila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.