🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Natalija91
    29. Listopad 2021. 02:53

plavabosanka

Natalija91

Jutro cure! Mojoj se neki dan pojavio na prsima kao osip. Ima sitne crvene pristice koji su na dodir postali hrapavi. Ne znam jel ti to rekacija na moje mlijeko jer sam mozda neki jacin alergen pojela ili je to nešto gore. Jel imala koja takav slučaj i jeste li išle odmah pedijatru ili ste pričekale da videte jel će samo proći?

Mi imamo po licu rekao je pedijatsr da je normalno i da ce se povuci do 3 mj i da na toplom iskacu vise a na hladnoci se povuku. Ja sam se prepala jer mu najednom buknilo lice a imao je cisto

I ja sam se splašila jer je izašlo i po licu i po gornjem dijelu tijela. Već sam razmišljala što sam pojela, mislila sam kako je od mog mlijeka. Budem pratila dalje situaciju. Hvala curke.🥰

Haru
    29. Listopad 2021. 04:53

Sanjarka i Luka čestitam i dobrodošli!!! ❤️💙
    Želim ti brz oporavak!

'21. 💙
    '24. 💛

Sanjarka88
    29. Listopad 2021. 05:30

Hvala cure 🤗

Dajte molim vas hitni savjet za hemoroide. Nesto sta mogu već u rodilistu koristit. Ogroman je 😥

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• sunce7
    29. Listopad 2021. 06:49

Sanjarka88 
    Meni su moje cure preporucile faktu mast ili cepice, ja sam koristila mast iako kazu da su bolji cepici. Isto tako sam znala natopit vatu kantarionom i nesto mi je pomoglo jer ih vise ne osjecam.🤣

daniella2207
    29. Listopad 2021. 07:50

https://a.aliexpress.com/_ms3ACAw
     Evo link,pa meni je za te novce stvarno odlicna i ide mi puno brze jer je dvostruka a i ova Medelina koju imam nije moja pa sam uzela ovu za probu ako je dobra da ovu mogu vratiti,i u mom slucaju super radi. Ovi nastavci gore su plasticni kao kod svake pretpostavljam i onda ima ove silikonske stitnike na to,stavim sliku😉
    https://ibb.co/9ZkbSXt

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    29. Listopad 2021. 07:54

Ja sam uzela SET4 EU PLUG i dostava iz Chine,i svakako mi je doslo za 14 dana😉
    Sanjarka88 svakako Faktu ce ti najvise pomoci ali za nju ti treba recept ili preporuka doktora barem su meni trazili u ljekarni,meni je doktorica napisala preporuku,a prije toga sam koristila Hemopip plus to je biljna krema meni je ublazila bol i svrbez ali mi se od nje nije povukao.

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

SamoMalo
    29. Listopad 2021. 08:16

Meni je pomogao hemiprop na bazi propolisa. Pitaj u bolnici, budu ti oni dali nešto.

Spavanje, ah. Moj malac isto prek dana spava samo na rukama ili u kolicima. Sreca oce kolica pa smo 2x barem po sat dva vani da se naspava. Jucer je i u marami zaspao tak da cu kombinirati to i kolica. Nemojte se opterecivat s time, to je tak  proci ce. stariji je isto mjesecima spavao samo na meni ali to stvarno prode toliko brzo da ce vam faliti ti trenutci. Ja sam se s prvim jako opterecivala, pa se nervirala pokusavala sve i svasta, citala clanke, trudila ga se naucit da sam zaspi bla bla. Nista nije pomoglo dok on nije bio spreman.

Mokosh
    29. Listopad 2021. 08:35

Sanjarka, dobrodosla i jos jednom cestitam na deckicu. 😊 Bas sam i ja htjela pitati sta vam se dobro pokazalo za hemoroide. Meni hemopropin nazalost ne pomaze. Probat cu faktu mast. Nadam se da ce pomoci jer dosta me boli. 😕

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

little baby
    29. Listopad 2021. 08:42

Za hemeroide meni pomogla hemero protect krema. I katarionovo ulje,to sam tapkala na vaticu

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Natalija91
    29. Listopad 2021. 08:43

Sanjarka88 i ja sam čula za faktu mast.
    A što se tiče carskog, cure čitala sam kako je dobro masirati oko reza i rez zbog trnaca itd. Našla na instaču curu (Ivana Zaher je profil), ima u naglascima pokazano kako tretirati (masiratu) rez. Navodno su nam to trebali pokazati u rodilištu, ali eto…još nisam čula da nekome jesu.😅
    Planiram krenuti s tim vježbama, ništa komplicirano i ne oduzima puno vremena.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.