Dobro jel istina ono da se beba može naviknut na ruke? Evo muka mi je već par dana. Samo kad spava ga ne nosim, ostatak dana glumim nosača kofera 😅
Ništa, ali ništa ne dolazi u obzir (osim nosiljke al to je opet nošenje). Ni baby gym ni gnijezdo ni kauč ni krevet ni nuna ni ništa. Čim ga spustim dreka iz petnih žila.
Ništa ga inače ne muci, lijepo jede, kaka, spava, nema grcice.. kako ovo preživjeti? 😂😂😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Ekipa 😍
Evo mene i Luke 💙
Ni meni jos mlijeko nije doslo. Do sad sam njega samo stavljala. Budem veceras i izdajalicu upregnula.
Pije dohranu za sada 👍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure! Mojoj se neki dan pojavio na prsima kao osip. Ima sitne crvene pristice koji su na dodir postali hrapavi. Ne znam jel ti to rekacija na moje mlijeko jer sam mozda neki jacin alergen pojela ili je to nešto gore. Jel imala koja takav slučaj i jeste li išle odmah pedijatru ili ste pričekale da videte jel će samo proći?
Mi imamo po licu rekao je pedijatsr da je normalno i da ce se povuci do 3 mj i da na toplom iskacu vise a na hladnoci se povuku. Ja sam se prepala jer mu najednom buknilo lice a imao je cisto
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Inače neki dan sam vam pisala da mučimo muku sa nespavanjem pa ste mi rejle da je skok u razvoju al nama to traje već tri tjedna da ima dana kad uopce ne spava popodne ima dana kad jako malo a nekad super odpsvaa. Ne znam sta mu dođe jer nam je svaki dan isti. Evo npr danas se probudio u 11 i od tad smo spavali na preskoke na sisi i nekih cca pola sata vani u jajetu, ili na rukama. Cim se spusti u kinderbet vriska i stalno ali stalno trazi sisu a dobro napreduje dobio je 1300g od izlaska iz bolnice.
Nisam u ponedjeljak pitala pedijatra jer mi je babica dan prije toga rekla da je opasno ukoliko se ponavlja danima za redom, al vidim da ja ne mogu tak vise bas sam premorena. I jos svaki vikend neki gosri dolaze uzasss😭😭
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Ustvari ne samo spustanje u kinderbet nego bilo jakvo spustanje bude il plač ili buđenje i ponovno trpanje sake u usta i gugutanje i glasanje pa ako ga ostavim tsko par minuta slijedi plač ds je gladan. Stvarno ne znam sta je vise.
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
PlavaBosanka o tome pričam!!! Na rukama spava, al nedo Bog spustit ga 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
PlavaBosanka o tome pričam!!! Na rukama spava, al nedo Bog spustit ga 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
I čim ga se uzme miran je. I ja se pitam ko i ti jel moguće da se tako mala beba vec nauci na ruke?
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Lorre i Sanjarka čestitam i dobrodošle😘
Mi isto imamo puno lice sitnih pristica, ali da kako sam citala da je to dojenacki osip.
Ja se i dalje mucim s izdajanjem,ona bude na cici ali nikada se ne najede uvijek je poslije nervozna i gladna tako da moramo i dohranu.Ja se i izdajem pa joj dajem na bocu ali cijeli dan uspijem jedva 300ml😕 Sto se tice izdajalica ja sam do sada imala Medelinu i bila mi je ok,ali danas mi je stigla s aliexpressa dvostruka izdajalica za nekih 200kn uzela sam da probam i stvarno je super,pa evo ako nekome treba da zna,meni je dosla za 14 dana puno brze nego je i ocekivana dostava.
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Mislim da bebe jednostavno zele nasu blizinu. Osjecaju se sigurno i zasticeno uz nas. Iste muke imam i ja sa svojim malcem. Doslovno spava i zivi na meni. Sreca da imam maramu jer ne znam kako bi ista napravila po kuci. Mog muce grcevi, plus konstantno bljuckanje i to se bas zna osjetiti kiselina. Dosta se pati jadnicak. Ugl vrlo frustrirajuce. Tjesim se da ce to sve proci, treba jos malo stisnuti zube. Srecom po noci se budi samo za sisanje i nastavi spavat. Ponekad ga moram podici da podrigne, ali ugl zaspim, a on se ne buni. Noc je valjda jedino vrijeme kada on duze od pola sata spava u lezecem polozaju. U svom kreveticu jos ni jednom nije spavao. Evo ne znam sta pametno reci, osim cekati da prode i biti im oslonac, utjeha, sigurna luka. ❤
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sanjarka dobrodosla🥰
daniella2207 ajd stavi link pliz za izdajalicu, valjalo bi imat jos jednu u pricuvi.😂 znaci za te novce valja? Kakvi su oni stitnici siroki za grudi plastika ili silikon?
Sortiraj odgovore
Najstariji