Evo mi sa sistematskog. 6200g ima i 60cm. Dobio je 1100g od prošlog pregleda.
Bebica ne može imat grčeve cijeli dan. Oni budu u isto vrijeme svaki dan i traju otprilike jednako dugo. Ne mogu bebe cijeli dan plakat radi tog. Probajte stavljat u položaj kakanja da prduckaju, masirat stomačić, vozit bicikl, nosit u marami?
A eto jucer je bas bio takav dan, spava 3h, budi se u placu i prdi i nastavlja i nakon obroka tako, osim ako ga nosim i dam dudu (svisnula sam skoro). Ne znam kaj bi bilo drugo, piski normalno, jede svaka 3h, jedino nam je stolica svakih 5 dana, ali to zato sto je pola na ad.🤷♀️
Btw…s kolko ga mogu spakirat u Boba wrap maramu? Nekak mi je mali jos s 15 dana, ali mozda grijesim..🤔
Može ti od rođenja u elastičnu maramu. Pokušaj. Ima na YouTubeu dosta videa kako smotati i namjestit se? Možeš i sliku stavit ovdje. Ja sam svog motala čim smo krenuli van i čim sam se osjećala bolje
Jutro cure! Mojoj se neki dan pojavio na prsima kao osip. Ima sitne crvene pristice koji su na dodir postali hrapavi. Ne znam jel ti to rekacija na moje mlijeko jer sam mozda neki jacin alergen pojela ili je to nešto gore. Jel imala koja takav slučaj i jeste li išle odmah pedijatru ili ste pričekale da videte jel će samo proći?
Moj je imao u vrijeme kad se čistio od mojih hormona
. Probaj je malo blaže oblačit. Može bit i od vrućine.. Grijanja
Ok, hvala ti. Oblačit ću je blaže. I da imaš pravo, dosta je toplo u kući.
Evo i nas u ovoj grupi 🥰 jcr je stigao moj Niko putem carskog reza.. E sad pitanje za cure koje su imale carski, nakon koliko vam je bilo lakše dizanje/hodanje nakon reza? I kad vam je nadoslo mlijeko? Ja nažalost nemam mlijeka, stavljam ga na sise da vuče i izdajam se, ali još ništa.. S time da imam velike i uvučene bradavice pa jedino uspije vuc sa šeširićima.. Imate kakve savjete?
Samo sto cesce na cicu. Ja sam rodila prvi carski, drugi vaginalno i oba puta mi je mlijeko doslo tek 3.dan. Samo neka sisa, doci ce. Njima prvih par dana jako malo treba. A ako ga i nadohrane na pocetku, izbacis lako kasnije.
Kretanje, kad izades iz bolnice, jos par dana i biti cek kao nova
Kako je netko rekao, hodaj. Lagano ali hodaj. Svaki put ce biti sve lakse!
Dobro jel istina ono da se beba može naviknut na ruke? Evo muka mi je već par dana. Samo kad spava ga ne nosim, ostatak dana glumim nosača kofera 😅
Ništa, ali ništa ne dolazi u obzir (osim nosiljke al to je opet nošenje). Ni baby gym ni gnijezdo ni kauč ni krevet ni nuna ni ništa. Čim ga spustim dreka iz petnih žila.
Ništa ga inače ne muci, lijepo jede, kaka, spava, nema grcice.. kako ovo preživjeti? 😂😂😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Ekipa 😍
Evo mene i Luke 💙
Ni meni jos mlijeko nije doslo. Do sad sam njega samo stavljala. Budem veceras i izdajalicu upregnula.
Pije dohranu za sada 👍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure! Mojoj se neki dan pojavio na prsima kao osip. Ima sitne crvene pristice koji su na dodir postali hrapavi. Ne znam jel ti to rekacija na moje mlijeko jer sam mozda neki jacin alergen pojela ili je to nešto gore. Jel imala koja takav slučaj i jeste li išle odmah pedijatru ili ste pričekale da videte jel će samo proći?
Mi imamo po licu rekao je pedijatsr da je normalno i da ce se povuci do 3 mj i da na toplom iskacu vise a na hladnoci se povuku. Ja sam se prepala jer mu najednom buknilo lice a imao je cisto
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Inače neki dan sam vam pisala da mučimo muku sa nespavanjem pa ste mi rejle da je skok u razvoju al nama to traje već tri tjedna da ima dana kad uopce ne spava popodne ima dana kad jako malo a nekad super odpsvaa. Ne znam sta mu dođe jer nam je svaki dan isti. Evo npr danas se probudio u 11 i od tad smo spavali na preskoke na sisi i nekih cca pola sata vani u jajetu, ili na rukama. Cim se spusti u kinderbet vriska i stalno ali stalno trazi sisu a dobro napreduje dobio je 1300g od izlaska iz bolnice.
Nisam u ponedjeljak pitala pedijatra jer mi je babica dan prije toga rekla da je opasno ukoliko se ponavlja danima za redom, al vidim da ja ne mogu tak vise bas sam premorena. I jos svaki vikend neki gosri dolaze uzasss😭😭
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Ustvari ne samo spustanje u kinderbet nego bilo jakvo spustanje bude il plač ili buđenje i ponovno trpanje sake u usta i gugutanje i glasanje pa ako ga ostavim tsko par minuta slijedi plač ds je gladan. Stvarno ne znam sta je vise.
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
PlavaBosanka o tome pričam!!! Na rukama spava, al nedo Bog spustit ga 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
PlavaBosanka o tome pričam!!! Na rukama spava, al nedo Bog spustit ga 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
I čim ga se uzme miran je. I ja se pitam ko i ti jel moguće da se tako mala beba vec nauci na ruke?
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji