Sanjarka88 istina dani bas lete....dobro da ste isli privatno,vjerujem da ce sve biti u redu oni jos nemaju razvijen imunitet pa krvna slika i dosta varira,pogotovo jer cesto imaju neke viroze tako su rekli mojoj frendici za malu ali svakako treba pratiti.Bas se izduzio, slatkis😍
Sweetdream ajme kako je ovo slatko😍gledala sam par puta na toj stranici ali nisam se usudila naruciti radi broja. Vidim da pise broj 80 na haljinama,a koji broj ti inace nosi?
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Daniella veličine su realne, bar ovo šta sam ja naručila je okej. Inače nosi sad 74 vel i polako prilazi na 80 i baš sam joj isprobala i super joj je. 😀
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Nikak da se javim, vec sam zaboravila sto sam sve htjela natipkati. Uglavnom, atopijski je nestao i bio je uzrokovan praskom za ves od prijatelja. Lazno sam optuzila more
Makli smo dojenje, muz je preuze malca po noci i da pokucam, od tad spava noc s jednim budenjem za bocu oko 1. I ne mrda ostatak noci. Ovo konstatno dojenje me bas ubijalo pa mi je drago da se malac brzo naviknuo. I sam se uspavljuje, cica nam je ocito radila probleme oko spavanja
Sanjarka ajme kod vas stalno nesto. Skroz razumijem, evo mi starijeg prije 3 tjedna izvukli iz vrtica i bebo se preporodio. Mislim da mu je nos curio valjda 2mj u komadu a neku virozu na to skupio svaki drugi tjedan. Tjesim se da kad krene na jesen ce vec imat vrticki imunitet
Voda.. uf mom je trebalo dobra 2 mjeseca da nauci pit iz case bez da zalije sve oko sebe. Eto, opet stizu vrucine pa nek se rashlade
Nikak da se javim, vec sam zaboravila sto sam sve htjela natipkati. Uglavnom, atopijski je nestao i bio je uzrokovan praskom za ves od prijatelja. Lazno sam optuzila more
Makli smo dojenje, muz je preuze malca po noci i da pokucam, od tad spava noc s jednim budenjem za bocu oko 1. I ne mrda ostatak noci. Ovo konstatno dojenje me bas ubijalo pa mi je drago da se malac brzo naviknuo. I sam se uspavljuje, cica nam je ocito radila probleme oko spavanja
Sanjarka ajme kod vas stalno nesto. Skroz razumijem, evo mi starijeg prije 3 tjedna izvukli iz vrtica i bebo se preporodio. Mislim da mu je nos curio valjda 2mj u komadu a neku virozu na to skupio svaki drugi tjedan. Tjesim se da kad krene na jesen ce vec imat vrticki imunitet
Dobro da nije more😉😅 pa super,jos malo ce ti izbaciti i to jedno budenje,vjerujem da je olaksanje i ti se naspavas sada👍
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Voda.. uf mom je trebalo dobra 2 mjeseca da nauci pit iz case bez da zalije sve oko sebe. Eto, opet stizu vrucine pa nek se rashlade
Bas to, cekam sada kada zatopli cu je skinuti i dati joj vode pa neka se zalijeva koliko ce vodom🤣😅
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Kako ste privkli ma bocu? Ja imam sisaca koji se budi do pet puta nocu,brljavi s kasicama,bilo mixano ili drobljeno isto mu.. Bocu pokušavam vec tjedn dana im samo gura van,promjenila vec tri bocice,mam,avent,nuk ,nez visw kako ga odviknuti od sise
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Eh, ja od pocetka kombiniram tako da je on vec bio naviknut na ad i bocu... veci sisač? Citala sam negdje da se moze staviti vanilija unutra pa im bude fino. Ili ne znam, mozda iz case ili na kljunasicu? Neki drugi brend?
Večer ekipica 🙃
Mi smo nervozni zadnja 2 dana , ne znam sta je zubi nisu, skok nije, sto još mogu okrivit?
Nešto čudno mu se i sa spavanjem događa, počeo je imati duže spavance nakon dugih 7mj muke zvane spavampopolasata
Vidit ćemo jel trenutno ili će potrajat.
SweetDream super shoping 😌🌸
Daniella ma znam to za krvni sliku da , Al ponovit ćemo svakako čisto da mu ne padaju niže. I dobili smo preporuku da uzv mozga napravimo jer ima veći opseg glave i položaj lubanje gdje mu je glava malo izboceniji straga…. Naša ped neda uputnicu jer smatra da nema potrebe Al evo možda i odem privatno, kad mi se baci buba u uho 😏
Uvik nešto bas
SamoMalo eto razumimo se, te viroze i gluposti kod starijeg mi prođu neprimjetno uglavnom ili ono sa malo slinavim nosom a Lukija srede. Moj će ic još kroz 6mj pa pauza do jeseni
Nadam se mirnom ljetu 😌
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ne položaj nego oblik lubanje
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji