Endzrue sretan veliiiki 9 minic🥳
Hvala hvala
https://ibb.co/2j9gsrt
https://ibb.co/PhqFcfL
Uglavnom nama je veselica. Tata je na sezoni pa smo sami samcati, malac se posjeo taman oko 9 mj. Puzao je vojnički a počeo pravilno 10 tak dana prije 9mj, ustaje se na noge sa iskorakom i pokušava se hvatat za stvari oko sebe pa moramo jako paziti. Postao je baš žestok, i ljut ako mu nešto nedam :D sve više se igra sa sekom i baš razumije dosta toga. Imamo smisleno tata a ostalo baljezga bzvz
Ooi Sanjarka sestro po mukama. Koliki du mu neutrofili? Karlu 8,6. 🙄 prisli tjedan temoeratura do 40.4 kazu virusna upala uha i malo crveno grlo s posljedicno srednje teskom neutopenijom. Sad je dobro, nema traga vise onoj bolesnoj bebi. Krv vafimo 6.6. Nafam se da ce sve biti okej
Endzrue on je predivan 🥰😍 imam osjecaj da je Karlo celav 🤣
Sto se njega tice, eto bio je bolestan, nadam se poboljsanju krvne slike, imamo 2 zuubaaaa koja su izasla sredinom svibnja. Nisu ga nesto patila samo sam jedan dan vidjela rupice, sutra dan opaki žileti dolje 🤣
Sjedi vec nekih mjesec dana, novo je ustajanje uz namjestaj, hodanje u kreveticu i oko tv-a. U puzanju je najbrza beba, pogotovo kad vidi papuce i daljinski. Govori samo ta-ta, di-je i đej-đej (predpostavljam da je to ona čelava beba iz cocomelon-a) u pravilu, to je to 😅
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Endzrue prvo cu komentirati ovog naseg malog manekena s tim okicama, bas je veliki dosao😊 i mi se dizemo uz stvari zadnjih par dana ali jos ne puzemo kako treba.
Mateja32 mi isto od pocetka kombiniramo pa je prihvatila.
Sanjarka88 razumijem da, a kad ti tako spomenu i ja bi radije napravila onda uzv,jer ovako ces se cijelo vrijeme pitati i razmisljati o tome. A bas uvijek nesto😐
Jana25 i mi volimo bebu iz cocomelona🤭to je mami spas kada se vozimo u autu malo duze pa postane nervozna,onda pocne pricati s njim🤭
Mi sutra idemo u potragu za kupacim kostimom za gospođicu, kakve ste vi planirali bebicama? Vidim da imaju i kao s dugim rukavima,jednodijelne, samo gacice bas i nisam vidila za tako male osim u h&m-u ali nije bilo broja.
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Ja sam uzela svom samo gacice (uzela mislim izvadila od starijeg ) ali uglavnom bude samo u peleni, tak sam starijeg i kupala pa presvukla. Jer mi se jednom usrao u kupaci. Fun fun
Sanjarka, i moj ima veliku glavu, stalno doktorica komentira jer je na rubu rubu svako mjerenje pa cesce i kontrolirano. Uzv je ok!
Večer cure
Još jedan nervozan dan je za nama, bas me iscrpio
Ništa mu nije pravo a i ne meni, PMS me sora izgleda da mi se hormoni vraćaju na staro 🙄 čak mi je i kosa prestala opadat 😂 napokon!
Endzrue pre lip je!
Tvoj je onda dugo vojnički puzao?
Jana 9,3 su mu. Vama je sigurno jer je bio bolestan a mi ćemo provjeriti , on je razvio simptome bolesti 5 dana nakon vađenja krvi e sad jel vezano il nije nemam pojma.
Karlo bome svašta zna 🤩🥳
Daniella ja sam mislila u dm uzet obe kupaće pelene za u more, a vani u pelene 😅
SamoMalo koliko je tvom bila glava na zadnjem mjerenju?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Večer cure
Ništa mu nije pravo a i ne meni, PMS me sora izgleda da mi se hormoni vraćaju na staro 🙄 čak mi je i kosa prestala opadat 😂 napokon!
Endzrue pre lip je!
Jana 9,3 su mu. Vama je sigurno jer je bio bolestan a mi ćemo provjeriti , on je razvio simptome bolesti 5 dana nakon vađenja krvi e sad jel vezano il nije nemam pojma.
Karlo bome svašta zna 🤩🥳
Daniella ja sam mislila u dm uzet obe kupaće pelene za u more, a vani u pelene 😅
Od 6.5 mjeseci do nekih 8.5 :).... Bolje da ne komentiram naših par dana... Mali 3 dana temperaturu 1 dan pauze, pas na operaciju travke iz uha, dan pauze, mala sinoć laringitis kašalj i temperatura.. Fun fun. Sami sa psom, 3x dnevno moramo van u šetnju orilo gorilo. Tata na sezoni. U međuvremenu standardni kućanski poslovi i špeceraj :D
I nije bilo klasično vojno povlačenje na laktove. On bi se digao na ruke i koljena i naprijed se odbacio na prsa. Ljuljao se četvronoške otkako je i propuzao. Pošto je do svega dolazio nije imao potrebe naučit pravilno
Večer cure
Endzrue pre lip je!
Karlo bome svašta zna 🤩🥳
Od 6.5 mjeseci do nekih 8.5 :)…. Bolje da ne komentiram naših par dana… Mali 3 dana temperaturu 1 dan pauze, pas na operaciju travke iz uha, dan pauze, mala sinoć laringitis kašalj i temperatura.. Fun fun. Sami sa psom, 3x dnevno moramo van u šetnju orilo gorilo. Tata na sezoni. U međuvremenu standardni kućanski poslovi i špeceraj :D
Izdržljivost prije svega, znam kako vam je..Muž terenac,sama s 4 djece,i pas...Dvoje školaraca,jedna predškolarka ,vozi u vrtić,spremi,skuhaj,odi po nju,a da ne nabrajam izmedu (bebač,kasice,sisanje,previjanje,igra,zubići)košnja dvorišta,ispred kuće,bašta i vrt...Vrtic je hvala Bogu zavrsio,ali ludim
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
SamoMalo i Sanjarka ma i ja cu te pelene,ali uzela bih joj vise jer su mi simpaticni u tim kupacim pa cisto za koju fotku s mora a vjerovatno cemo i mi biti na kraju u peleni😅
Endzrue nadam se da ce krenuti na bolje,svasta nesto se kod vas zaredalo😔
Mateja32 stvarno ti se divim kako sve to uspijes pohvatati i odraditi,ja neznam sta bi da ih imam jos 3 pored bebice🤭
Kod nas sve isto,sve se vise pripremamo za puzanje digne se na ruke i rasiri noge pa mrda tom guzicom gore dole,presmjesna je🤭🤣
Mia38,Mateja2602 i Sanja0508 sretni minići🥳🥳🥳🥳
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sortiraj odgovore
Najstariji