🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    02. Lipanj 2022. 18:06

Mateja32

Lisa27 👶🧸🎀

Cure molim vas pomoć i iskustva ako koja ima 😀
    Moja Ena od pocetka slabo dobiva na tezini ( samo prvi mjesec je dobila dobro) uglavnom je to do sada bilo 400, 500g mjesecno. Rođena sa 3400g, sada oko 7200g i 70 cm za dva dana puni 8 mjeseci. Pedijatrica nista posebno ne komentira, samo kaze da je malo dobila ali bitno da je dobila. Vadili smo krv, to je sve super. Jako je aktivna, puže vec mjesec dana o sto se tice motorike sve odlicno.
    Ne znam sto radim krivo, sve druge bebe koje vidim su lijepo bucmaste, a meni samo komentiraju kako je sitna 😕

Bitno da sve u redu,i da je vise od 400 g mj.Ako je beba zadovoljna,vesela i sita nemate brige, lakse joj je i svladati puzanje.Moj Teo je 9.200 kg i muci se kod okretanja,i održavanja ravnoteže dok sjedi.

Da sto se tiče toga sve brzo savlada i jako je spretna, ali stalno imam osjecaj da negdje griješim 😕 koliko Teo pojede kroz dan?

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Mateja32
    02. Lipanj 2022. 19:37

Lisa27 👶🧸🎀

Mateja32

Lisa27 👶🧸🎀

Cure molim vas pomoć i iskustva ako koja ima 😀
    Moja Ena od pocetka slabo dobiva na tezini ( samo prvi mjesec je dobila dobro) uglavnom je to do sada bilo 400, 500g mjesecno. Rođena sa 3400g, sada oko 7200g i 70 cm za dva dana puni 8 mjeseci. Pedijatrica nista posebno ne komentira, samo kaze da je malo dobila ali bitno da je dobila. Vadili smo krv, to je sve super. Jako je aktivna, puže vec mjesec dana o sto se tice motorike sve odlicno.
    Ne znam sto radim krivo, sve druge bebe koje vidim su lijepo bucmaste, a meni samo komentiraju kako je sitna 😕

Bitno da sve u redu,i da je vise od 400 g mj.Ako je beba zadovoljna,vesela i sita nemate brige, lakse joj je i svladati puzanje.Moj Teo je 9.200 kg i muci se kod okretanja,i održavanja ravnoteže dok sjedi.

Da sto se tiče toga sve brzo savlada i jako je spretna, ali stalno imam osjecaj da negdje griješim 😕 koliko Teo pojede kroz dan?

Teo pojede dosta, uveli smo i treći obrok.Do pet puta u danu sisa i tri kasice,zitarice i voce za doručak,rucak povrce i meso(piletina ili oslic) I po noci tri puta još sisa ali to je vise mazenje

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

SweetDream15
    02. Lipanj 2022. 22:38

Sanjalice moja jede smoki bez problema onaj kukurzni, već od 5mj je počela s njim i nemaš se šta bojst bar za njeg koji se topi u ustima, moja nema čim žvakat nema zubiće još al ono mljacka 😅 čak i koru kruha sam joj nedavno počela davati i gušta samo tako s obzirom da ju svrbe dolazeći zubići to joj baš paše.
    Lisa pa to uopće nije malo, bitno je da bebe prvi mjesec dva dobiju više a poslije ide sve manje jer su dosta aktivne. Nemožeš očekivati puno debljanja kad je puno aktivna 🤷  Npr moja je rođena sa 3250 i sad ima oko 7kg vjv , na zadnjem pregledu s 5 mj nam je pedijatar rekao da je kao šestomjesečna beba (tad je imala 6400g) . Dok npr sestrina je sitnija dosta, dr je rekla da je malo izvan prosjeka al to je sve normalno ne razvija se svaka beba isto.
    Za našu bebu svi kažu da je fit, i bolje ti je da je tako nego da ti u svakom kartonu kao mojoj priji piše da beba spada u pretilu kategoriju i da treba na djetu 😅  

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Lisa27 👶🧸🎀
    03. Lipanj 2022. 08:33

Jutrooo
    Mateja bome Teo super papa! Ena jos ni jedan kruti obrok pojela cjeli sve nesto brljavi 😀
    SweerDream tu smo negdje onda, sa 6m je imala 6320g, sa 7 6900g, i sad sa 8 ce imat oko 7300 cca važe se 10.6. Tako da ovaj zadnji mjesec slabo nekako ide.
    Zubica nema jos i ne cini mi se da ce brzo 😀

SweetDream15
    03. Lipanj 2022. 08:44

Lisa ja sam isto na zadnjem pregledu pomislila u mj dana kako je dobila 300gr  da je malo, al kad mi on reče sa je kao šestomjesečna beba i nie komentirao to znači da nema veze  😀 ne sikiraaj se uugl

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

SamoMalo
    03. Lipanj 2022. 13:16

Moj je kapitalac, bas jucer bili. 9800 i 76cm. Ali mlađi je bio sitan, s godinu dana nije natukao te gabarite. I dalje je sitan ali zdrav kao dren 
    Tako da bez brige, dok su zdravi, sve je to dobro

SweetDream15
    03. Lipanj 2022. 13:17

Evoo i da javimo, ako se sićate imali smo atop.dermatitis, imali smo crvene plikove tri dana nisu prolazili nedavno, pa smo prešli na hipp HA mlijeko. Ugl dala sam ju na alergo test da provjerim da li ima neka alergija jer mi taj osip ne štima nekako.. i srećom dr je htjela na više tog testirati inače samo na mlijeko bebe jer ih ne želi bockati. 
    L je alergična na histamin(sastav koje sadrži cijepivo s godinu dana) , mačju dlaku, čempres, jaja i kikiriki. Dali smo vaditi i iz krvi da se provjeri jeli na mlijeko jer je Dr rekla da može to na koži biti neg a u krvi imati. I pokazalo je da ima mali udio na mlijeko, i sve ovo ostalo isto ima u krvi. Tako da danas ćemo podić nalaze pa u bolnicu s njima kod te dr šta ju je testirala vidjeti šta će nam reći.. tako da provjeravajte to, ne slušajte kad vam kažu da je samo  atop.derma i tjt. 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Lisa27 👶🧸🎀
    03. Lipanj 2022. 18:41

SamoMalo

Moj je kapitalac, bas jucer bili. 9800 i 76cm. Ali mlađi je bio sitan, s godinu dana nije natukao te gabarite. I dalje je sitan ali zdrav kao dren
    Tako da bez brige, dok su zdravi, sve je to dobro

Ajme kako je velikii decko 😍

Lisa27 👶🧸🎀
    03. Lipanj 2022. 18:43

SweetDream15

Evoo i da javimo, ako se sićate imali smo atop.dermatitis, imali smo crvene plikove tri dana nisu prolazili nedavno, pa smo prešli na hipp HA mlijeko. Ugl dala sam ju na alergo test da provjerim da li ima neka alergija jer mi taj osip ne štima nekako.. i srećom dr je htjela na više tog testirati inače samo na mlijeko bebe jer ih ne želi bockati.
    L je alergična na histamin(sastav koje sadrži cijepivo s godinu dana) , mačju dlaku, čempres, jaja i kikiriki. Dali smo vaditi i iz krvi da se provjeri jeli na mlijeko jer je Dr rekla da može to na koži biti neg a u krvi imati. I pokazalo je da ima mali udio na mlijeko, i sve ovo ostalo isto ima u krvi. Tako da danas ćemo podić nalaze pa u bolnicu s njima kod te dr šta ju je testirala vidjeti šta će nam reći.. tako da provjeravajte to, ne slušajte kad vam kažu da je samo atop.derma i tjt.

Super sa se otkrilo na što je sve alergicna, to sam i ja ppmislila da je i moja alergicna na pkm pa da zato ne dobiva na tezini ali nije imala nikakve simptome alergija, ni na kozi ni nigdje pa sam to iskljucila ali ko zna 😕

Sanjarka88
    04. Lipanj 2022. 07:11

Napisala sam ogroman post i sve mi se izbrisalo 😢😢😢

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.