Samo da znate sve sam prokomentirala 😅
Sad ću samo u kratko dok se L. Nije probudio
Lisa sretan 8. Minic Eni 🥰😍🥳
Moj ima 7.1kg, rodio se 3.5. Zadnji mjesec je dobio samo 200g. Ja mislim da je to sve ok s obzirom da su aktivni i krvna slika im je ok ☺️
SamoMalo mom je glava sad sa 7 bila 45.5
Uz to nam je “problem” taj neki oblik lubanje, piše na nalazu kakvi Al zaboravila.
Oliver je visok ko jednogodišnja beba skoro 🤩
Mateja jel ozdravio Teo?
Sanjalice moj jede taj Baby smoki, kekse ne.
Znam mu davat i komadiće npr kruha dok mi jedemo ili trešnje na komadiće dok ja jedem na stablu 😅 i tako
Hranu mu vise ne miksam sad gnjecim a kad se posjedne budem i rezala na sitne komadiće
Sanja, Sanjalice, Jana sretni minici dečkima s malim zakašnjenjem 🥳🥳🥳
Kod nas ništa nova, već preko misec dana puzi vojnički, sad je to već 10ta brzina i ima ga po ciloj kući. . Od početka puzanja se diže četveronoške i ljulja Al ne pokazuje interes da bi pokušao tako puzat 😅
Posta mi je zadnjih dana nekako odrasliji, svjesniji svega i sad već nekako “komuniciramo” 🥰
Jedino još ne brblja 😅🫣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka88 nije jos ozdravio Teo,u četvrtak nije imao temperaturu,37.5 je normalno.Da bi jucer popodne bila 38.1 ,i cjelu noc blago povisena,trpa prste u usta,mislim da i zubici idu dolje dvojke.Knjekav je i nije mu do niceg.Danas jw treci dan da ima blago povišenu temperaturu(rektalno 38.5),tusiram ga i sad sam dala lupocet cepic jer mu je bas tesko.Koliko dana se tolerira povisena temperatura? Kada otic na hitnu
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Mame i bebe,
pozdrav od devetomjesečnog Karla!!!
Pre emotivna sam, danas mi je mobitel pokazao "uspomenu" od prije godinu dana...on u trbuhu, lupa na najjače 🥺❤
https://ibb.co/wBDkJGz
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Mame i bebe,
pozdrav od devetomjesečnog Karla!!!
Pre emotivna sam, danas mi je mobitel pokazao "uspomenu" od prije godinu dana…on u trbuhu, lupa na najjače 🥺❤
https://ibb.co/wBDkJGz
Veliki dečko već 😍
Ah da, i mene zna ulovit nostalgija
Al brzo me stvarnost opameti 😂
Sanjarka88 nije jos ozdravio Teo,u četvrtak nije imao temperaturu,37.5 je normalno.Da bi jucer popodne bila 38.1 ,i cjelu noc blago povisena,trpa prste u usta,mislim da i zubici idu dolje dvojke.Knjekav je i nije mu do niceg.Danas jw treci dan da ima blago povišenu temperaturu(rektalno 38.5),tusiram ga i sad sam dala lupocet cepic jer mu je bas tesko.Koliko dana se tolerira povisena temperatura? Kada otic na hitnu
Ja bi Ponovno sutra zvala pedijatricu
Očito mu atb ne pomaze kad još uvik ima temp
Ja bi Ponovno sutra zvala pedijatricu
Očito mu atb ne pomaze kad još uvik ima temp
Smirilo se, temperatura je pala jucer u podne,i vise se nije vratila,puj puj...Sada ima rjetku i sluzavu stolicu od antibiotika,a moguce i sto idu zubici
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
S čime pokrivate bebe po ovoj vrućini noću,sto obucete za spavanje njim?
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
Mateja ja cu obucem u kratki bodi ili ostavim u peleni pa laganom dekicom pokrijem preko
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Joj kod nas na moru je baš vruče. 26-29 u sobi. Spava u bodiju nepokriven ili u bodiju bez rukava, nekad i romper.
Nekad ga pokrijem pred jutros al se buni.
Mi smo na komadima od početka,ili gnječeno. Sad je počeo pokazivati interes da sam stavlja u usta. Uveli smo jaje i nije bilo problema tako da sam danas radila palačinke s bananom i pojeo je jednu cijelu. Nije htio grist al sam mu kidala. Seka je od početka sama jela, njemu se baš to neda. Kekse,smokije i korice kruha nisam nikad davala orike godine dana, tek kasnije. Na sistematskom nismo bili od kraja 3.mj tako da ćemo to riješit pred kraj 6.mj. Za koji dan idemo kod bake i dide malo na odmor 2 tjedna pa se mama veseli jako hahaha
Vecer cure,evo i mene prosli tjedan smo imali 100 obaveza i za vikend smo isli na pir.Znaci ja sam se brinula kako cemo s njom,a ona je bila nakon mlade zvijezda veceri 🤣plesala je samnom,mahala rukama nogama svi zivi su je gledali i smijali se🤣poslije je zaspala u kolicima i do 2 ujutro spavala,nista joj nije smetalo.
Evo da nas vidite:
https://ibb.co/5BsHpbn
https://ibb.co/CbTj3W8
https://ibb.co/T4TqfZB
Sanjalica5 mi keksice(plazmu)papamo,uzme si keks i jede ga pomalo,i ribu joj dajem komadice a i voce neko,poceli smo jer je ona htjela😅
Zumanjce nisam ni ja jos.
Lisa27 pa i nije sitna,70 cm ima neznam ni dali mi imamo vise ,mi smo na 9kg i malo smo bucmasti ali ovisi to i o građi tebe ili muza,nemoraju sve bebe biti bucmaste.Evo moja Korina ima 9 a njena zrmana koja ce za par dana napuniti godinu ima isto 9 kg,bitno da ti ona napreduje i da dobiva.
Sretan Vam 8.minic🥳
SweatDream15 vidis dobro da ste odradili to testiranje,sada bar znas u cemu je problem.Sretan 7.minic🥳
Jana25 Karlo je pravi decko,kako on stoji samo😍 sretan vam minić u zakasnjenju
Mateja32 dobro da nemate temperaturu vise i da mu je bolje..za spavanje joj obucem samo kratki bodi a pokrijem je plahtom po nogicama ali ona ih odmah izvadi van,bas joj smeta.
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sortiraj odgovore
Najstariji