🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    03. Lipanj 2022. 18:41

SamoMalo

Moj je kapitalac, bas jucer bili. 9800 i 76cm. Ali mlađi je bio sitan, s godinu dana nije natukao te gabarite. I dalje je sitan ali zdrav kao dren
    Tako da bez brige, dok su zdravi, sve je to dobro

Ajme kako je velikii decko 😍

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    03. Lipanj 2022. 18:43

SweetDream15

Evoo i da javimo, ako se sićate imali smo atop.dermatitis, imali smo crvene plikove tri dana nisu prolazili nedavno, pa smo prešli na hipp HA mlijeko. Ugl dala sam ju na alergo test da provjerim da li ima neka alergija jer mi taj osip ne štima nekako.. i srećom dr je htjela na više tog testirati inače samo na mlijeko bebe jer ih ne želi bockati.
    L je alergična na histamin(sastav koje sadrži cijepivo s godinu dana) , mačju dlaku, čempres, jaja i kikiriki. Dali smo vaditi i iz krvi da se provjeri jeli na mlijeko jer je Dr rekla da može to na koži biti neg a u krvi imati. I pokazalo je da ima mali udio na mlijeko, i sve ovo ostalo isto ima u krvi. Tako da danas ćemo podić nalaze pa u bolnicu s njima kod te dr šta ju je testirala vidjeti šta će nam reći.. tako da provjeravajte to, ne slušajte kad vam kažu da je samo atop.derma i tjt.

Super sa se otkrilo na što je sve alergicna, to sam i ja ppmislila da je i moja alergicna na pkm pa da zato ne dobiva na tezini ali nije imala nikakve simptome alergija, ni na kozi ni nigdje pa sam to iskljucila ali ko zna 😕

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Sanjarka88
    04. Lipanj 2022. 07:11

Napisala sam ogroman post i sve mi se izbrisalo 😢😢😢

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Lipanj 2022. 07:20

Samo da znate sve sam prokomentirala 😅

Sad ću samo u kratko dok se L. Nije probudio

Lisa sretan 8. Minic Eni 🥰😍🥳 
    Moj ima 7.1kg, rodio se 3.5. Zadnji mjesec je dobio samo 200g. Ja mislim da je to sve ok s obzirom da su aktivni i krvna slika im je ok ☺️
    SamoMalo mom je glava sad sa 7 bila 45.5 
    Uz to nam je “problem” taj neki oblik lubanje, piše na nalazu kakvi Al zaboravila. 
    Oliver je visok ko jednogodišnja beba skoro 🤩
    Mateja jel ozdravio Teo?
    Sanjalice moj jede taj Baby smoki, kekse ne.
    Znam mu davat i komadiće npr kruha dok mi jedemo ili trešnje na komadiće dok ja jedem na stablu 😅 i tako
    Hranu mu vise ne miksam sad gnjecim a kad se posjedne budem i rezala na sitne komadiće 
    Sanja, Sanjalice, Jana sretni minici dečkima s malim zakašnjenjem 🥳🥳🥳

Kod nas ništa nova, već preko misec dana puzi vojnički, sad je to već 10ta brzina i ima ga po ciloj kući. . Od početka puzanja se diže četveronoške i ljulja Al ne pokazuje interes da bi pokušao tako puzat 😅
    Posta mi je zadnjih dana nekako odrasliji, svjesniji svega i sad već nekako “komuniciramo” 🥰
    Jedino još ne brblja 😅🫣

Mateja32
    04. Lipanj 2022. 11:25

Sanjarka88 nije jos ozdravio Teo,u četvrtak nije imao temperaturu,37.5 je normalno.Da bi jucer popodne bila 38.1 ,i cjelu noc blago povisena,trpa prste u usta,mislim da i zubici idu dolje dvojke.Knjekav je i nije mu do niceg.Danas jw treci dan da ima blago povišenu temperaturu(rektalno 38.5),tusiram ga i sad sam dala lupocet cepic jer mu je bas tesko.Koliko dana se tolerira povisena temperatura? Kada otic na hitnu 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Jana25
    05. Lipanj 2022. 00:13

Mame i bebe, 
    pozdrav od devetomjesečnog Karla!!!
    Pre emotivna sam, danas mi je mobitel pokazao "uspomenu" od prije godinu dana...on u trbuhu, lupa na najjače 🥺❤
    https://ibb.co/wBDkJGz

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Sanjarka88
    05. Lipanj 2022. 07:59

Jana25

Mame i bebe,
    pozdrav od devetomjesečnog Karla!!!
    Pre emotivna sam, danas mi je mobitel pokazao "uspomenu" od prije godinu dana…on u trbuhu, lupa na najjače 🥺❤
    https://ibb.co/wBDkJGz

Veliki dečko već 😍
    Ah da, i mene zna ulovit nostalgija 
    Al brzo me stvarnost opameti 😂

Sanjarka88
    05. Lipanj 2022. 08:17

Mateja32

Sanjarka88 nije jos ozdravio Teo,u četvrtak nije imao temperaturu,37.5 je normalno.Da bi jucer popodne bila 38.1 ,i cjelu noc blago povisena,trpa prste u usta,mislim da i zubici idu dolje dvojke.Knjekav je i nije mu do niceg.Danas jw treci dan da ima blago povišenu temperaturu(rektalno 38.5),tusiram ga i sad sam dala lupocet cepic jer mu je bas tesko.Koliko dana se tolerira povisena temperatura? Kada otic na hitnu

Ja bi Ponovno sutra zvala pedijatricu
    Očito mu atb ne pomaze kad još uvik ima temp 

Mateja32
    05. Lipanj 2022. 19:58

Sanjarka88 🤍

Mateja32

Ja bi Ponovno sutra zvala pedijatricu
    Očito mu atb ne pomaze kad još uvik ima temp

Smirilo se, temperatura je pala jucer u podne,i vise se nije vratila,puj puj...Sada ima rjetku i sluzavu stolicu od antibiotika,a moguce i sto idu zubici

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰

Mateja32
    05. Lipanj 2022. 19:59

S čime pokrivate bebe po ovoj vrućini noću,sto obucete za spavanje njim?

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani