🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    03. Ožujak 2022. 08:17

Zara7

Update: čim sam ovo napisala probudio se opet plačući, nahranila ga i vratila u krevetić kad je zaspao, probudio se opet za manje od minute neutješan s ustima ko ribica traži cicu. Evo ga u krevetu između nas na staroj poziciji, cucla uz pokoji šmrc😅😅
    Jakov vs mama i tata = 1:0 😏

🤣🤣🤣🤣 Al nemos rec da nisi očekivala 😅
    Pokusavat ces i dalje?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• buhtlica34
    03. Ožujak 2022. 08:56

Sanjarka, plačem skupa s tobom 😵
    Plus nama je i preko dana jučer bilo koma, baš ono teška nervoza, ništa joj ne paše, ni u jednom položaju ne može dulje od 2 minute.. 
    Javi kako je kod doktora prošlo, nadam se da će biti ok ❤️

Jana25
    03. Ožujak 2022. 09:09

Eee curee 😁😁
    Mi smo u ovom klubu noćnih nespavača od 4. mjeseca 🤣 budi se svakih sat, 2. Nije sastavio više od 2 sata...pa mislim nikad. Ja sam nedavno prestala dojit jer me sastavila neka crijevna viroza, povracanje i proljev 3 dana. Nisam imala snage pumpat na prazno i nisam uspjela vratit mlijeka za obrok, nego imam tek toliko da se on utjesi. Sad pije Nan. Noci su kriminalne. Al bar mi ide spavat po danu bez drame 🤣 nema zubi i skok ne traje 2 mjeseca...pa, mislkm da je samo loš spavac😭
    Hvala Sanjarka ❤ ne znam kad je to vrijeme prije proslo 🥺😭 kao da sam jucer bila satima prikopcana na drip i cekala ga 😫 

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Zara7
    03. Ožujak 2022. 10:39

Sanjarka88 🤍

Dobro jutro mamasite

Kao sta sam i mislila katastrofa od noći. Do ponoći stalno plakanje i budenje
    A onda ako sam dobro zapamtila, 1ipo,2ipo,3ipo,5ipo,7
    Nista ne pomaze nego boca ili da ga dignem na sebe i ljuljam…
    Ful je prehladen pa idemo danas na pregled čisto nek mu pregleda grlo, uši…s obzirom na količinu plakanja 😏
    Zara aplikacija je umrla skupa s menom oko 23.30 🤣
    Sunce 😓 kako je kod vas izgledala regresija i koliko je trajala?
    Jana tvom Karlu nek je sretan veliki 6. Minić joj 🥺💙
    Mateja malac ti je pre sladak 😍

A miš mali 🥺🥺 daj baš javi što kaže dr, nadam se da je sve dobro! 💙

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    03. Ožujak 2022. 10:40

Sanjarka88 🤍

Zara7

Update: čim sam ovo napisala probudio se opet plačući, nahranila ga i vratila u krevetić kad je zaspao, probudio se opet za manje od minute neutješan s ustima ko ribica traži cicu. Evo ga u krevetu između nas na staroj poziciji, cucla uz pokoji šmrc😅😅
    Jakov vs mama i tata = 1:0 😏

🤣🤣🤣🤣 Al nemos rec da nisi očekivala 😅
    Pokusavat ces i dalje?

A probat ćemo još 😅😅 nova runda pregovora večeras 😅

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Lorre
    03. Ožujak 2022. 11:57

Sretan minić Karlu ❤️

Baby N 💙

• buhtlica34
    03. Ožujak 2022. 16:12

Jana25

Eee curee 😁😁
    Mi smo u ovom klubu noćnih nespavača od 4. mjeseca 🤣 budi se svakih sat, 2. Nije sastavio više od 2 sata…pa mislim nikad. Ja sam nedavno prestala dojit jer me sastavila neka crijevna viroza, povracanje i proljev 3 dana. Nisam imala snage pumpat na prazno i nisam uspjela vratit mlijeka za obrok, nego imam tek toliko da se on utjesi. Sad pije Nan. Noci su kriminalne. Al bar mi ide spavat po danu bez drame 🤣 nema zubi i skok ne traje 2 mjeseca…pa, mislkm da je samo loš spavac😭
    Hvala Sanjarka❤ ne znam kad je to vrijeme prije proslo 🥺😭 kao da sam jucer bila satima prikopcana na drip i cekala ga 😫

Sretan minić velikom dečku 🎊🎉

• sunce7
    03. Ožujak 2022. 16:56

Jana sretnih velikih sest! 😍 da li si ispekla pola torte?😂
    Sanjarka sve se bilo poremetilo, nista kod uspavljivanja nije pomagalo, na jedvite jade bi zaspala, intezivno trajalo oko tjedan dana. Sad je bolje, ali opet nije nista kao prije😂
    Nadam se da je beban danss bolje😘

SweetDream15
    04. Ožujak 2022. 00:01

Ajme čitam vas i bome prolazite zeznuto razdoblje s bebama 🙈 moja Lana je isto dvi noći bila nemirna zbog češanja od alergije, probudi se odjednom u pola noći i počne plakat i samo se češe nogicama. Imamo u utorak pregled jedva čekam da vidim kolko je konačno napredovala i šta će reći pedijatrica na ovo, također imamo i boc boc 💉 .. ii evo sinoć je prvi put nakon dugo vremena odspavala od 00 - 05 h tad se prvi put probudila jesti i nastavila do 8h . Večeras zaspala oko 23h ii da onda toliko voli pojesti ona bi trebala kao svako 2 h jesti, ali ona kraljica u sat vremena pojede dva-tri puta 🤦 i dok se ne najede uzgrinta se malo i onda samo u san utone 💤💤  prava mala zafrkantica 😅 
    Danas nam je došao ovaj baby gym: https://ibb.co/M9cRckN , ona je s njim oduševljena kako lupka nogicama pa to svira, pa hvata ove igračke a sve su šuškave baš se izigrala danas. 😀

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

SweetDream15
    04. Ožujak 2022. 00:05

Lisa27 sretan 5 minić Enii 🥳🍀
    Bubica_0706 sretan 5 minić Oliviji 🥳🍀

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.