Sanjarka regresija sigurno🙈 nas je dotukla😂 al eto prode i to.
Zara zna Jakov gdje mu je najbolje😂
I nasa cesto zavrsi kod nas.
Mateja meni su moje cure za zatvorenost rekle amarant i sljiva, znam da on moze od 6 mj sigurno pa sad za pet treba vidjeti.

Ja sam svom bebcu uvela hapicu/kasicu mrkvu, pa sam dala puretinu i povrce….ja svom bebcu za pocetak dajem samo povrce a ne voce i to kupujem teglice od 4mj…
Voce planiram dati nekada kasnije dok mi prihvati povrce…kakio mi je juce normalna stolica sa ostatcima mrkvice 🤣🤣 narandzaste mrljee 💩 aa danas istoo krenuo ali vidim da mu je vec cvrsca stolica 🤷♀️
Kada krenes sa kasicama bebama treba voda,caj,sokic…najbolje vodaaa…mozda ti ne kakii jer mu fali tecnosti 🤷♀️
Da se ubacim - čaj i sokovi se ne preporučuju do godine dana. Samo voda i dojenje/AD 😊
Moja mama davala meni i bratu ( blizancima) i caj i sokice od 4mj..pa evoo nas,nemamo ni secer,ni problema sa zubima niti smo ikada imali....potpuno smo zdrave dvije odrasle osobe 🤣🤣da se ne preporucuje mislim da ne bi ni bili u prodaji...ali naravno,najbolja je voda...i svaka majka zna najbolje za svoje dijete....😊 ako cemo gledati na vocne sokice od 4mj ( jabuka,mrkva,kruska....) onda ne bi trebalo te vockice ni kao kasicu da dajemo 🤷♀️ vocni secer?

12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Dobro jutro mamasite
Kao sta sam i mislila katastrofa od noći. Do ponoći stalno plakanje i budenje
A onda ako sam dobro zapamtila, 1ipo,2ipo,3ipo,5ipo,7
Nista ne pomaze nego boca ili da ga dignem na sebe i ljuljam...
Ful je prehladen pa idemo danas na pregled čisto nek mu pregleda grlo, uši...s obzirom na količinu plakanja 😏
Zara aplikacija je umrla skupa s menom oko 23.30 🤣
Sunce 😓 kako je kod vas izgledala regresija i koliko je trajala?
Jana tvom Karlu nek je sretan veliki 6. Minić joj 🥺💙
Mateja malac ti je pre sladak 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Update: čim sam ovo napisala probudio se opet plačući, nahranila ga i vratila u krevetić kad je zaspao, probudio se opet za manje od minute neutješan s ustima ko ribica traži cicu. Evo ga u krevetu između nas na staroj poziciji, cucla uz pokoji šmrc😅😅
Jakov vs mama i tata = 1:0 😏
🤣🤣🤣🤣 Al nemos rec da nisi očekivala 😅
Pokusavat ces i dalje?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, plačem skupa s tobom 😵
Plus nama je i preko dana jučer bilo koma, baš ono teška nervoza, ništa joj ne paše, ni u jednom položaju ne može dulje od 2 minute..
Javi kako je kod doktora prošlo, nadam se da će biti ok ❤️

Eee curee 😁😁
Mi smo u ovom klubu noćnih nespavača od 4. mjeseca 🤣 budi se svakih sat, 2. Nije sastavio više od 2 sata...pa mislim nikad. Ja sam nedavno prestala dojit jer me sastavila neka crijevna viroza, povracanje i proljev 3 dana. Nisam imala snage pumpat na prazno i nisam uspjela vratit mlijeka za obrok, nego imam tek toliko da se on utjesi. Sad pije Nan. Noci su kriminalne. Al bar mi ide spavat po danu bez drame 🤣 nema zubi i skok ne traje 2 mjeseca...pa, mislkm da je samo loš spavac😭
Hvala Sanjarka ❤ ne znam kad je to vrijeme prije proslo 🥺😭 kao da sam jucer bila satima prikopcana na drip i cekala ga 😫
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Dobro jutro mamasite
Kao sta sam i mislila katastrofa od noći. Do ponoći stalno plakanje i budenje
A onda ako sam dobro zapamtila, 1ipo,2ipo,3ipo,5ipo,7
Nista ne pomaze nego boca ili da ga dignem na sebe i ljuljam…
Ful je prehladen pa idemo danas na pregled čisto nek mu pregleda grlo, uši…s obzirom na količinu plakanja 😏
Zara aplikacija je umrla skupa s menom oko 23.30 🤣
Sunce 😓 kako je kod vas izgledala regresija i koliko je trajala?
Jana tvom Karlu nek je sretan veliki 6. Minić joj 🥺💙
Mateja malac ti je pre sladak 😍
A miš mali 🥺🥺 daj baš javi što kaže dr, nadam se da je sve dobro! 💙

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Update: čim sam ovo napisala probudio se opet plačući, nahranila ga i vratila u krevetić kad je zaspao, probudio se opet za manje od minute neutješan s ustima ko ribica traži cicu. Evo ga u krevetu između nas na staroj poziciji, cucla uz pokoji šmrc😅😅
Jakov vs mama i tata = 1:0 😏
🤣🤣🤣🤣 Al nemos rec da nisi očekivala 😅
Pokusavat ces i dalje?
A probat ćemo još 😅😅 nova runda pregovora večeras 😅

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Eee curee 😁😁
Mi smo u ovom klubu noćnih nespavača od 4. mjeseca 🤣 budi se svakih sat, 2. Nije sastavio više od 2 sata…pa mislim nikad. Ja sam nedavno prestala dojit jer me sastavila neka crijevna viroza, povracanje i proljev 3 dana. Nisam imala snage pumpat na prazno i nisam uspjela vratit mlijeka za obrok, nego imam tek toliko da se on utjesi. Sad pije Nan. Noci su kriminalne. Al bar mi ide spavat po danu bez drame 🤣 nema zubi i skok ne traje 2 mjeseca…pa, mislkm da je samo loš spavac😭
Hvala Sanjarka❤ ne znam kad je to vrijeme prije proslo 🥺😭 kao da sam jucer bila satima prikopcana na drip i cekala ga 😫
Sretan minić velikom dečku 🎊🎉

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji