🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mateja2602
    13. Veljača 2022. 19:16

Večer curke 🙋🏼‍♀️ 
    Eto i mene da vam i ovdje nešto malo našvrljam. 
    Natalija još jednom sretan veliki 5. minić tvojoj mišici. 🥳🎀💗🤩
    SweetDream, Angelly i Plavabosanka - bebice su med medeni! 🥰❤️🤩 Divne naše jesenske bebice. 🤗❤️ 
    Tracy i Sanjarka88 - vožnja je prošla super za divno čudo. Iznenadila me ugodno. Iako sam u tih 15 minuta (možda i manje) kojih imam do mame, stala jednom u svakom smjeru. Nisam imala mira pa sam ju morala vidjeti jer sam ju vozila na zadnjem sicu. Bilo me malo strah da si dekicu ne navuče preko nosića. I dudica joj je bila pala, pa sam joj je taman ubacila u usta. 🤭 Uključila sam joj Zazu, zakačila igračkicu na jaje i vozi miško. 🚗 I trekeljala sam joj gluposti, pjevala pjesmice i tako. Unervozila se u svakom smjeru taman par minuta do odredišta. 😂 Ali curke, uspjele smo!! 🥳🥳
    Lady.D., drago mi je da ste na vrijeme uspjeli skužiti da je kod Andre hiper i sigurna sam da ćeš ti to riješiti. 💪🏻😘  Kad sam čitala imam neki osjećaj da i moja isto ima hiper. Baš bi trebala pedijatricu pitati šta misli o tome. Iako mi nikad ništa nije spomenula za to. 🤦🏼‍♀️ 
    ————————————————————
    Bebolina je nešto prehlađena ovih dana, baš sam i curkama pisala na wa, muči ju nosić (Bumac suosjećam se s tobom 😢), bila je promukla i hroptala je dosta. Inhalirali smo je i čistili nosić i sad dosta bolje sve skupa zvuči. Nadam se da je sutra kao nova i da smo uspješno savladali i taj dio. 😎 
    Nadam se da vi ostale bolje provodite vikendić i da ste uživale u šetnjama i na svježem zraku. 😃 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Mišić
    13. Veljača 2022. 19:35

Sanjarka evo prijavljujem se i ja 🙂
    Angelly premeden je! 😍😍

Zara7
    13. Veljača 2022. 19:48

Pozz cure, 
    Baš sam u gužvari, sve lijepo napišem kad stignem, al samo da se prijavim za darivanje! Pusice 💜

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Sanjarka88
    13. Veljača 2022. 22:20

Secret Baby :
    Sanjarka
    Ljesnjak
    DadaRi
    Bumac 
    Buhtlica
    Ivkica
    Keto
    LadyD
    Jackie
    Ponosnamama
    Natalija
    Lorre
    Leonoah
    Tracy
    Angelly
    Mišić
    Zara
    Fritula

Mislim da je to to 💙💜🥰

Cekam jos da Bumac posalje mail adresu pa krećemo 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    13. Veljača 2022. 22:45

Secret Baby :
    Sanjarka
    Ljesnjak
    DadaRi
    Bumac 
    Buhtlica
    Ivkica
    Keto
    LadyD
    Jackie
    Ponosnamama
    Natalija
    Lorre
    Leonoah
    Tracy
    Angelly
    Mišić
    Zara
    Fritula
    Leah

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

SweetDream15
    14. Veljača 2022. 00:36

Mateja ❤️ žao mi je zbog bebice ali proći će, vrijeme je ovo neko šugavo 🙁 biće ona bolje već sutra 😊
    Mi smo včrs bili u gostima 4h, malena je bila prevesela samo se smijala.. bila je najmanja među nama ali najglasnija 🙈 sad ona i muž spavaju umorni su, a mama uživa gleda neki filmić pa uskoro spavanac 😴 zeznula sam se včrs i popila tursku kavu pa će mi san malo teže doć al dobro 😅

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

plavabosanka
    14. Veljača 2022. 02:28

Sanjarka88 🤍

Jutro ekipica 😊
    Naspavane ? Uzivate u vikendu?
    Ja sam u mengi - čitaj u potopu a Luki je nemilosrdan. Sad je vec 90 posto vremena u rukama i luda sam više 😓
    Sve gore i gore umjesto obrnuto.
    Pridružujem se klubu koji ne uzivaju trenutno 😩 ( Bumac, Tracy sestre moje po muci 🤗)
    Plavabosanka drago mi je da si se vratila ♥️
    Temperatura - nisam od roditelja koji zbog 38 trče na hitnu al da se temp skida tek kad pređe 40 🤨😳 prvi put čujem i to nikad nebi poslusala.
    To je kao kad je meni mami njen dr. U koroni rekao da mjeri saturaciju i da ide na hitnu ako padne ispod 80?!?
    No dobro, ima i njih svakakvih
    Buhtlica ma naravno da je sve to ok. Ima i moj favorita od igračaka i boja. Njemu je žuta recimo jako interesantna.
    DadaRi kako je proso pregled? 😊
    Bumac super je Niko to motorički sve svladao 🙌🙌
    Mateja kako je prosla voznja autom? 😊
    SweetDream Lana mazilica 🥰
    Bumac kako Niko i kasalj? 🤞🤞🤞 I mi smo non stop u prehladi, samo u krug. Sreća ne ide mu za sada na kasalj samo nos uvik problematičan.
    Maločudo jel bolja Sara noću? Skok? Regresija? Toliko je mogućnosti 😩
    Ponosnamama sretan rođendan prvorođenoj i mužu 🎉🎉🎉🎉
    Sanja potruditi cemo se da forum ostane aktivan kao i do sada, a nadam se i druge cure da dijele isto misljenje 🙌
    Nema do foruma 😊
    Natalija sretan veliki 5. Našoj Liviji 💜

Pa i meni je bilo onak wtf dijete na 40 debelo kuri. I onda mi jučer kažu jučer pa poslušaj pedijatra on zna nemoj čitat po internetu influenserice one su za to plaćene da tak kažu. Onak čitam rodinu grupu u vezi dojenja i pratim smjernice SZO i neke stvari napravim po svom osjećaju poput toga za temp. 
    Al ne Ljudi uvijek seru kad ne dojiš hraniš dijete otrovom, kad dojiš e pa kako ništa ne stižeš e pa uobroči ga pa ovo pa ono🤮🤮

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    14. Veljača 2022. 02:32

SweetDream15

Poz mame iz šetnjice uz predivan dan 🤩👌☀️https://ibb.co/mSf20qx

Jooj slatkicee😍😍

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

plavabosanka
    14. Veljača 2022. 02:40

Angelly jaoo koji frajer mali🥰😍 odakle je kapica😍
    Lady.D. nisam upratila kak ste skužili da je hipertonus u pitanju? 
    -
    Ja sam danas imala večer za sebe, punu kadu vode, stigla očistit lice i obrijat se 🥳 i čak sam i nokte nalakirala to nisam ne pamtim od kad. Druga žena 🤣

Inače ne mogu vjerovati da uskoro punimo 5 mj, a i dalje je priljepak kao i Sanjarkin 🤣😅 

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

SweetDream15
    14. Veljača 2022. 06:37

plavabosanka

SweetDream15

Poz mame iz šetnjice uz predivan dan 🤩👌☀️https://ibb.co/mSf20qx

Jooj slatkicee😍😍

Hvađaa tii 😇 
    E neka si iti imala vrijeme za sebe i sredila se tip top 💆🥳 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.