🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunce7
    25. Siječanj 2022. 05:40

Ajme meni… koja tuga😔😔😔😔😔 moja sucut😔

Natalija91
    25. Siječanj 2022. 06:57

CarpeDiem.

Hvala na svemu Cure qli kuma je preminula. Imala je još 2 manja mozdana tijekom noci koja su bila kobna po nju. Ujutro moramo reci dječaku. 🙏

Strašno za pročitati. 😢
    Iskrena sućut obitelji. 🙏🏻

Leah
    25. Siječanj 2022. 08:28

Bok mamice, nisam se dugoooo javljala, ali vas citam svako malo i dosta mi je vasih savjeta pomoglo.
    Moja sucut Nataliji i Carpe, stvarno mi je tesko pojmit da odlazi toliko mladih ljudi😪
    Moja curica je postala prava bebica. Dojena je beba i cica prek dana svakih sat vremena po cca 10-15min, po noci ide spavat oko 8 pa se budi za cicu u 12,3,5,7 i u 8 se probudi i tada mi je najslada i nagradi me s osmjehom i gugutanjem, najljepsa jutra. Spava iskljucivo na trbuhu drugacije nece (znam da nije.preporuka, ali zna sama dic glavu i bljucnut ako treba i sve funkcionira). Uspavljivanje nam izgleda tako da pocica, podrigne stavim ju u kinderbet ili gnjezdo upalim white noise (blazen bio ko ga izmislio/otkrio). 
    .
    Kapi joj dajem biogiaiu s vitaminom d i kids colic (imala je jake grceve, sada prolaze). Puuuno prdimo i kakamo svaka 2 do 3 dana. Trenutno smo u fazi guranja ruke u usta i jaaaako puno slini , ne znam od cega tako jako slini, ne cini mi se da joj zubici krecu.
    .
    Puno hodamo i secemo i bas vidim da joj godi svjezi zrak.

Svasta bi jos nesto natipkala, ali se probudila pa idem na nas ritual smijeha i price. Pozdrav svima 🥰 e da i da vam kazem SVE ste super mame!!

• ponosna.mama
    25. Siječanj 2022. 09:04

Cure ovo je prestrasno za procitat 😥 Moja sucut, drzite se 🙏

daniella2207
    25. Siječanj 2022. 09:21

CarpeDiem.

Hvala na svemu Cure qli kuma je preminula. Imala je još 2 manja mozdana tijekom noci koja su bila kobna po nju. Ujutro moramo reci dječaku. 🙏

Ajme pretuzno,moja sucut😔😞

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Ljesnjak
    25. Siječanj 2022. 09:30

Carpe moja iskrena sucut. Stvari koje se dogadaju su jednostavno prestrasne.

• sunce7
    25. Siječanj 2022. 09:37

Da malo skrenem s ruznih tema.. Bumac jel ono tebi pedijatrica rekla da mozes uvesti dohranu? 🙊 evo i nama danas rece da krenemo laganosa tikvom i tako tim, odmah me znoj oblio😂😂 jos cemo malo pricekati😂 
    Inace ima atopijski dermatitis, moramo malo vjrzbati prednji trup, sve drugo uredu. 

SamoMalo
    25. Siječanj 2022. 10:11

Boze Carpe, ne mogu opisat koliko mi je zao!

CarpeDiem.
    25. Siječanj 2022. 10:43

Zao mi je što mracim. 
    Hvala cure, htjela sam napisati dva blaza moždana medjutim mozak mi jednostavno nije funcionirao. Djecaku smo rekli isto jutros u 7, pokušala sam ga pripremiti u skladu sa njegovim godinama da je i ovakav ishod moguć čim su dr. tako rekli pa je jutros "stabilnije" primio vijest, koliko može biti stabilan sa svojih 10 godina i prihvatiti gubitak majke. 
    Trebat će vremena da se oporavi i prodje sav proces žalovanja koji će trajati sigurno nekih 6 mjeseci intenzivnije.
    Kumin suprug je trazio obdukciju bez obzira što se zna da je moždani razlog smrti. Inače 2 vakcine je izuzetno dobro podnjela bez ikakvih nus pojava da tako napišem. Bila pozitivna 3 puta i preležala virus iza toga "na nogama" što bi rekli. Osim što se povremeno zalila poslije te druge doze da je boli glava (sto je inače bilo rijetko).  Prve dvije moderna, treca pfizer u nedostatku moderne. S obzirom na obdukciju sahrana neće biti prije petka, i da li će biti dostojna zbog sve ove situacije..
    Hvala još jednom svima, ja ću se malo povući ovih dana pa se čujemo kad ovo sve malo prodje.

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

bumac95
    25. Siječanj 2022. 10:48

Carpe uzasno mi je zao. Nemam rijeci vise od toga :( 

Sunce da meni 😅 rekla je da su nove preporuke od 6 mj, ali da ako želim mogu krenut već sad. Pričekat ću sigurno još mjesec dana, a onda ću vidjet kako ćemo :D
    Nedavno sam uhvatila na Twistshakeu neku ludu akciju i kupila komplet stvari za dohranu (valjda 20 stvari ima) za 500 kn 😍 odem neki dan u interspar i vidim samo tanjur i podlogu za 300 😂
    Javim dojmove za to kad krenemo papati :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.