🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem.
    23. Siječanj 2022. 18:07

Zara7

CarpeDiem.

Zara7

Curee, hvala vam na komentarima i podršci u ovim tužnim bezpirovskim vremenima 😁
    Carpe dada mali već ima strah od propuštanja 🙈
    Sanjarka a došlo je 9 sati kad inače ide leći, a nikad dosad se nije uspavao drugačije nego u krevetu uz dojenje i onda je počeo baš ono neutješno jecati i vrištati, a bočicu nije htio ni primirisati, samo se još više iznervirao 😂 kad sam došla doma zaspao je od plača jadan i onda se cijelu noć budio 10ak puta samo da provjeri da sam tu haha…teški mamin sin, strašno 🙈
    Ajme izdrži s tim vrištećim danima :( evo ja ću Lukija malo po danu, ti Jakšu po noći i eto 😂 mene kolica po danu spase, u njima satima odspava, inače mu je max po ure.
    Bumac i moj smradac točno osjeti kad mi je bitno da odspava malo da mogu nešto napravit i neeema šanse 😂
    Nadam se da svi uživate u vikendu 🤗

Uh ne baš, kuma (od starije mi curice krštena) 40 godina, apsolutno zdrava, u petak primila 3. dozu, danas imala moždani ne prepoznaje svog djecaka od 10 godina. Dr. kažu da nisu u karijeri dozivjeli da je neko imao tako jak moždani udar i preživio. Doslovno joj se mozak "pomjerio". Evo ga djecak sada kod nas, jako mu je teško palo sto ga mama nije prepoznala. Sami su bili u kući kada se to dogodilo… 🥲

Ajmeeeee naježila sam se 🥺🥺🥺 pa prestrašno, jadna ona, jadan dečko, još to što su sami bili, mogu mislit kako se prepao. Ufffff. Nadam se da će se skroz oporaviti :( kakve su prognoze? Može li pričati, razumije li što joj drugi govore? Ajme držite se svi skupa. 🥺🥺🥺

Nadam se i ja, ali prognoze su trenutno baš nikakve. Kad je tek imala moždani prvih par minuta do dolaska hitne je pričala sa malim pitala ga tko je😭. Kasnije je zazmirila i nakon par sati  u bolnici samo je otvorila oči i njih pomjera,  ne priča, ne razumije trenutno. Malo samo stisne dokotra za prst kad joj da. Doktori su nerado priznali da je najvjerojatnije od cjepiva, navodno joj prije te trece doze nitko nije provjeravao antitjela nego su samo dali 3 dozu. Znat ću više informacija ovih dana. Dječak će biti kod nas za početak. Jako je loše psihicki.

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    23. Siječanj 2022. 18:09

Natalija91

Curke nisam se zahvalila koje su poželjelje brzo ozdravljenje bratiću. Učinila sam to u sebi, ali nisam napisala. Nažalost, moj bratić je sinoć preminuo. Uz sav napor liječenika i svega što se moglo poduzeti nije uspio.

Jako mi je žao. Iskrena sućut. Držite se🕊🙏

• sunce7
    23. Siječanj 2022. 18:19

Carpe ne mogu ni zamisliti kako je malcu 😔😔 
    Bas me pogodilo

Ljesnjak
    23. Siječanj 2022. 18:25

Natalija iskrena sucut, tuzno i pretuzno.
    Carpe nemam rijeci, prestrasno. Samo da se zena oporavi.

• buhtlica34
    23. Siječanj 2022. 21:11

Natalija, iskrena sućut, držite se 🙏
    Carpe, ovo mi je baš uznemirujuce za pročitati,  nadam se da će tvoja kuma biti dobro!
    Baš sam jučer gledala reportažu o moždanom udaru, 60 posto oboljelih su žene. I realno to baš teško možeš predviditi. Jako mi je žao za malog što je to doživio, to je uzasan šok za dijete, nadam se da će se i on od toga oporaviti.. 

daniella2207
    23. Siječanj 2022. 21:13

Natalija moja sućut🙁😔
    Carpediem ovo je pretuzno,nadam se da ce ti kumi biti bolje🙏jadan mali,to mu je bas bio šok,nadam se da ce se oporaviti...a i ta cjepiva,nikad neznas kako ces reagirati na to, valjda ce i ta korona  prestati 😔

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

bumac95
    23. Siječanj 2022. 22:08

Zao mi je cure jako. :(
    Ovakve stvari me natjeraju da se posramim kakve “probleme” ja imam :( 
    Čuvajte se, samo nek smo zdravi ❤️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Lorre
    24. Siječanj 2022. 04:34

Ajme koja tuga 😔
    Natalija iskrena sućut,
    Carpe čuvaj dječaka i nadam se da će mama biti uskoro bolje ❤️

Baby N 💙

Natalija91
    24. Siječanj 2022. 06:44

Hvala puno curke. 
    Čuvajte se koliko je god moguće, iako je to danas vrlo teško.
    Carpe, nadam se kako će ipak sve biti u redu. 🤞🏻

• buhtlica34
    24. Siječanj 2022. 09:36

Jutro curke!
    Milu je jučer svekrva čuvala, i mala joj izbljuckala nakon što je pojela bocu. Ovo je izjava moje svekrve: znaš šta sam ja mislila, da ti zoveš pedijatricu, jer nije normalno tako kako je ona izbljuckala. Tako je i od moje gordane mala, pa je ona imala ko neki držač da je uspravno drži jedno dva tri mjeseca jer joj nešto nije bilo uredu s zeludčićem, pa da tako i Mili ako treba. Bojim se da to nešto nije normalno.
    Znači ljudi moji skoro sam je ubila. Uspila sam se skulirat i objasnit da se te srednjovjekovne metode više ne koriste i da je sve uredu dok mila dobila kilo mjesečno i ima dovoljno mokrih pelena..
    U četvrtak idemo capnut frenulum, nadam se da neće previše divljati..
    Inače, polako se vraća u normalu, nakon 3 dana živčanjenja. Baba je čuvala jučer 3 sata i mala je prespavala, a nakon što se probudila nije ni zucnula..
    Uzela sam vikend odmor od vježbanja s njom, danas nastavljamo s radjenjem vježbica i svega ostalog.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.