🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SweetDream15
    23. Siječanj 2022. 15:39

Moja beba tokom dana zaspe na meni, ili sama u krveetiću ili u kolicima. Nie tolki problem s uspavljivanjem. 😅 Jedino kad se uznervozi prid spavanje kao šta zna nekad onda zajebava , pa moram dudu sto put u usta i onda zaspe. Kad plače baš i ne forsiram previše na ruke, već sjednem kraj nje tapkam je i pričam nježno , i ono "šššššš" s ustima radim i dudu u usta i ona se umiri. Jedino u slučaju grčića mi je na rukama jer ju boli pa ju ljuljkam, i nosam malo.  
    A naveče u krevetiću upalim glazbeni vrtuljak, sa strane ima igračku na navijanje i zaspe. 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Zara7
    23. Siječanj 2022. 16:40

Curee, hvala vam na komentarima i podršci u ovim tužnim bezpirovskim vremenima 😁 
    Carpe dada mali već ima strah od propuštanja 🙈
    Sanjarka a došlo je 9 sati kad inače ide leći, a nikad dosad se nije uspavao drugačije nego u krevetu uz dojenje i onda je počeo baš ono neutješno jecati i vrištati, a bočicu nije htio ni primirisati, samo se još više iznervirao 😂 kad sam došla doma zaspao je od plača jadan i onda se cijelu noć budio 10ak puta samo da provjeri da sam tu haha...teški mamin sin, strašno 🙈
    Ajme izdrži s tim vrištećim danima :( evo ja ću Lukija malo po danu, ti Jakšu po noći i eto 😂 mene kolica po danu spase, u njima satima odspava, inače mu je max po ure.
    Bumac i moj smradac točno osjeti kad mi je bitno da odspava malo da mogu nešto napravit i neeema šanse 😂
    Nadam se da svi uživate u vikendu 🤗

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    23. Siječanj 2022. 16:41

Sanjarka88 🤍

Sta onda kad je u maminom naručju sigurnost ne prestane plakat mamicu mu 🤣🤣🤣
    A sta da radimo s njima , naši su kakvi su takvi su 😅🥰

😂😂😂😂

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

CarpeDiem.
    23. Siječanj 2022. 17:06

Zara7

Curee, hvala vam na komentarima i podršci u ovim tužnim bezpirovskim vremenima 😁
    Sanjarka a došlo je 9 sati kad inače ide leći, a nikad dosad se nije uspavao drugačije nego u krevetu uz dojenje i onda je počeo baš ono neutješno jecati i vrištati, a bočicu nije htio ni primirisati, samo se još više iznervirao 😂 kad sam došla doma zaspao je od plača jadan i onda se cijelu noć budio 10ak puta samo da provjeri da sam tu haha…teški mamin sin, strašno 🙈
    Ajme izdrži s tim vrištećim danima :( evo ja ću Lukija malo po danu, ti Jakšu po noći i eto 😂 mene kolica po danu spase, u njima satima odspava, inače mu je max po ure.
    Bumac i moj smradac točno osjeti kad mi je bitno da odspava malo da mogu nešto napravit i neeema šanse 😂

Uh ne baš,  kuma (od starije mi curice krštena) 40 godina,  apsolutno zdrava, u petak primila 3. dozu,  danas imala moždani ne prepoznaje svog djecaka od 10 godina. Dr. kažu da nisu u karijeri dozivjeli da je neko imao tako jak moždani udar i preživio. Doslovno joj se mozak "pomjerio". Evo ga djecak sada kod nas, jako mu je teško palo sto ga mama nije prepoznala. Sami su bili u kući kada se to dogodilo... 🥲

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Zara7
    23. Siječanj 2022. 17:17

CarpeDiem.

Zara7

Sanjarka a došlo je 9 sati kad inače ide leći, a nikad dosad se nije uspavao drugačije nego u krevetu uz dojenje i onda je počeo baš ono neutješno jecati i vrištati, a bočicu nije htio ni primirisati, samo se još više iznervirao 😂 kad sam došla doma zaspao je od plača jadan i onda se cijelu noć budio 10ak puta samo da provjeri da sam tu haha…teški mamin sin, strašno 🙈

Uh ne baš, kuma (od starije mi curice krštena) 40 godina, apsolutno zdrava, u petak primila 3. dozu, danas imala moždani ne prepoznaje svog djecaka od 10 godina. Dr. kažu da nisu u karijeri dozivjeli da je neko imao tako jak moždani udar i preživio. Doslovno joj se mozak "pomjerio". Evo ga djecak sada kod nas, jako mu je teško palo sto ga mama nije prepoznala. Sami su bili u kući kada se to dogodilo… 🥲

Ajmeeeee naježila sam se 🥺🥺🥺 pa prestrašno, jadna ona, jadan dečko, još to što su sami bili, mogu mislit kako se prepao. Ufffff. Nadam se da će se skroz oporaviti :( kakve su prognoze? Može li pričati, razumije li što joj drugi govore? Ajme držite se svi skupa. 🥺🥺🥺

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Natalija91
    23. Siječanj 2022. 17:24

Curke nisam se zahvalila koje su poželjelje brzo ozdravljenje bratiću. Učinila sam to u sebi, ali nisam napisala. Nažalost, moj bratić je sinoć preminuo. Uz sav napor liječenika i svega što se moglo poduzeti nije uspio.

• sunce7
    23. Siječanj 2022. 17:43

Boze Carpe ovo je prestrasno😔😔 strasno, toliko me strah tih cjepiva… odgadam do zadnjeg minuta.  Da li se priznaje da je to od cjepiva? Daj boze da se oporavi🙏
    Natalija moja sucut, za takvo sto nema rijeci utjehe. 
    Tuga velika.
    Drzte se😔

Zara7
    23. Siječanj 2022. 17:47

Natalija91

Curke nisam se zahvalila koje su poželjelje brzo ozdravljenje bratiću. Učinila sam to u sebi, ali nisam napisala. Nažalost, moj bratić je sinoć preminuo. Uz sav napor liječenika i svega što se moglo poduzeti nije uspio.

Jako jako mi je žao ☹☹ baš nema riječi utjehe. Držite se 🥺💙

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Mišić
    23. Siječanj 2022. 17:58

Natalija iskrena sucut, jako mi je zao…😞
    Carpe o Boze dragi, nadam se da ce se uspjeti oporaviti. 😟🙏🏻

Mišić
    23. Siječanj 2022. 18:00

I Sanjarka hvala ti! ☺️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.