🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MARELA
    23. Siječanj 2022. 05:31

CarpeDiem.

bumac95

Marela osjećam tvoju bol. Upravo sam ga nosala sat vremena da zaspi. Nemoguć je danas, a moji živci sve kraći 😅
    U jednom trenu mi dođe da ga spustim da place i odem u drugu prostoriju 😩🙄

Uh, nemoj ovo molim te, tako nešto im stvarno dokazano radi nemjerljivu štetu. Iako sam sa starijom imala dosta takvih izazovnih situacija kao tvojih i ovaj plač koji traje i traje… Zamjeni se sa mužem, mamom, sestrom pa izadji kratko van na predah ili pod tuš. Ako nemaš nikoga tu u tom momentu probaj se smiriti (Iako Iskustveno znam da je jako tesko jer on place ne prestaje, a ti ne znaš ni šta mu je ni šta krivo radiš. Uglavnom ti ne radiš baš ništa krivo) Probaj sa kupkom, (mada tada kad placu ni to ih ne smiruje pa se još više unervoze kad ih se skida) pa mu probaj potopiti samo nogice do pelene u lavabo u dosta toplu vodu. Mozes upaliti i da pored da ga čuje par minuta. Nama je to pomagalo u takvim situacijama ili kada je imala grceve pa plakala bez stanke. Još se i zgriju i umire tako pa zaspu. Ako imaš balkon zabundaj ga i izadjite kratko malo na zrak, ili ga kratko pronosan u rukama vani. Ugasi jače svjetlo, tv možda bude prestimuliran svime uz svoj skok. Ostani smirena, broj do 10 i dok ga nosas, pokušavas umiriti igorniraj plac i ponašaj se kao da ne plače, kada osjeti tvoju nervozu još se više unervozi jer ocekuje mir i sigurnost.
    Nadam se da će uspjeti, šaljem ti puno pozitivne energije da izguras.

E, to, hvala Carpe na dodatnim idejama za ovo, ovakve stvari su bas potrebne ono kad smo vec na rubu zivaca..ja ako eskalira a nervozna sam vec od natezanja da zaspi, spustim ga na krevet kratko dok place, malo pricekam, udahnem i kazem sama sebi da me sada treba, jer je mali i treba utjehu i ne zna jadan drugacije i onda nekako samu sebe s time prebrikam, uzmem ga ponovno, utjesim i onda dalje vec sta treba, ali puno mi to pomogne da ne dopustim da me obuzme taj neki osjecaj između jada i bijesa😅😅jer on sve to osjeca i samo bi se pogorsalo.

Sanjarka88
    23. Siječanj 2022. 06:58

Hello cure 😊

Evo mi papamo, pa da vas pozdravim jer posli me dan odnese. 
    I dalje traje nervoza, cviljenje, spavanje po meni isključivo, živčanosti kod uspavljivanjs. Da ne nabrajam. Ili skače iako po app niie ili je sto stariji to gori, eto ne znam 🤷🏻‍♀️
    Nervozna budem i ja. Ne spuštam ga da plače a mozda bi bilo i bolje to par minuta nego da osjeti moju nervozu a virujem da je osjeti. 
    Sve mogu ...al to sta nemam vremena za starijeg duša mi plače. 
    Trebala bi se pozabaviti bar tim uspavljivanjem ali neda mi se jer u startu imam osjećaj da nece uspit.
    Nama je najmanji problem Vecernje uspavljivanje. Zaspe odmah 
    Ali dnevno 🙄 ma jos on relativno brzo i zaspe al jednako toliko brzo se i probudi 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Angelly
    23. Siječanj 2022. 07:11

Ma realno ak ih se spusti i placu tih koju min dok se ne skulirate nece im nista bit, nije da cete ih ostavit same satima da vas tuzno dozivaju...a koji put bas treba tih par min da se malo smiris u glavi.

Sanjarka88
    23. Siječanj 2022. 07:15

Natalija Dannna se bila naljutila i rekla da odlazi s foruma 🥺
    Dohrana - i naša spada u kategoriju sa 4. Mj da se krene. Prva dva puta sam poslusala. Ovaj put necu sto zbog smjernica sto zbog toga jer mi se neda 🤣
    Bumac Niko maneken, bitno da nije ispod onog mjesečnog minimuma 😊
    Mišić ona je jednostavno predivna 😍 a ima na koga i biti 🥰
    Spavanje na leđima se preporučuje po novim smjernicama 🤷🏻‍♀️
    Zara sto je Jakov radio pa te natjerao da se vratis? 😅
    Ljesnjak ♥️ super I. Napreduje. 💜
    Daniella haha mogu misliti kako je to zvučalo 😅♥️ moj plače ma ma ....
    Tracy sretan 4. Minić čupavici 💜📸

Sanjarka88
    23. Siječanj 2022. 09:08

Sunce vidim da si trazila knjigu na ljetnim bebama

Ajde pls prosljedi mi da njih tamo ne pilam opet 😊

miss.sanjarka@gmail.com

CarpeDiem.
    23. Siječanj 2022. 09:41

Sanjarka88 🤍

Natalija Dannna se bila naljutila i rekla da odlazi s foruma 🥺
    Dohrana - i naša spada u kategoriju sa 4. Mj da se krene. Prva dva puta sam poslusala. Ovaj put necu sto zbog smjernica sto zbog toga jer mi se neda 🤣
    Bumac Niko maneken, bitno da nije ispod onog mjesečnog minimuma 😊
    Mišić ona je jednostavno predivna 😍 a ima na koga i biti 🥰
    Spavanje na leđima se preporučuje po novim smjernicama 🤷🏻‍♀️
    Zara sto je Jakov radio pa te natjerao da se vratis? 😅
    Ljesnjak ♥️ super I. Napreduje. 💜
    Daniella haha mogu misliti kako je to zvučalo 😅♥️ moj plače ma ma ….
    Tracy sretan 4. Minić čupavici 💜📸

Jeste ovo sto se spavanja tiče,  baš po maltene svim bolnicama su ti prospekti i ovako doktor po otpustu ponovi 10 puta... u zadnjih desetak godina  sve više umrlih beba (sindrom iznenadne smrti) , vežu spavanjem na trbuhu i boku. Pogotovo kad su malo jači pa prevagnu sa boka na stomak, a vratiti se ne uspiju...

url=https://lilypie.com]

Ljesnjak
    23. Siječanj 2022. 10:40

Iris je prvih mj spavala na boku, ali u onim trokut jastucima i madrac je bio podksen pod 15 stupnjeva. Nama je to bila preporuka iz bolnice i toga smo se drzali zbog bljuckanja, jer kad bi povracala a lezala na ledima nije ni pokusala nagnuti glavicu na stranu. Uglavnom to nam je super funkcioniralo dok se nije pocela sama s boka vracat na leda, onda smo maknuli te jastuke i izravnali madrac i sad spava na ledima.

bumac95
    23. Siječanj 2022. 10:43

Carpe hvala ti. Sve ovo znam i naravno ne puštam ga da place, al kad mi krene plakat u rukama samo mi prođe misao “pa ako plačeš ionako, placi na krevetu onda” 😂😂
    Sami smo navečer. Nemam ga kome prepustit 😂
    Jucer sam bila vidno iznervirana zbog utakmice (sto nekima zvuci smješno). Znaci svatko ko me zna, zna da kad su utakmice mene - NEMA! i jucer pripremim kokice i kavu i idem ga uspavat taman na početku i kaos. Kao da je znao 😂 i naravno, tekma je već i završila a on ništa hahahah
    Danas je novi dan, idemo u Istru malo na svježi zrak pa se nadam da će bit mirniji i vise spavat :D 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    23. Siječanj 2022. 10:43

Lješnjak točno tako i mi. Sad to vise nema smisla 😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

CarpeDiem.
    23. Siječanj 2022. 10:51

bumac95

Carpe hvala ti. Sve ovo znam i naravno ne puštam ga da place, al kad mi krene plakat u rukama samo mi prođe misao “pa ako plačeš ionako, placi na krevetu onda” 😂😂
    Sami smo navečer. Nemam ga kome prepustit 😂
    Jucer sam bila vidno iznervirana zbog utakmice (sto nekima zvuci smješno). Znaci svatko ko me zna, zna da kad su utakmice mene - NEMA! i jucer pripremim kokice i kavu i idem ga uspavat taman na početku i kaos. Kao da je znao 😂 i naravno, tekma je već i završila a on ništa hahahah
    Danas je novi dan, idemo u Istru malo na svježi zrak pa se nadam da će bit mirniji i vise spavat :D

Hahah. Razumijem šalu za utakmicu, nije mi malo puta bilo da taman nešto krenem za sebe da uradim, a ona kao da gleda baš kad ja to nešto krenem i probudi se ... i vrišti 🤭🤭
    Razumijem i to "ako već places,  placi na krevetu" 🤣 , samo sto je velika razlika plakati u maminom zagrljaju i osjećati sigurnost i na krevetu "prepusten sam sebi". Ma bit će on miran danas na svjezem zraku danas i odspavati ljepo. 🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani