🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    23. Siječanj 2022. 07:15

Natalija Dannna se bila naljutila i rekla da odlazi s foruma 🥺
    Dohrana - i naša spada u kategoriju sa 4. Mj da se krene. Prva dva puta sam poslusala. Ovaj put necu sto zbog smjernica sto zbog toga jer mi se neda 🤣
    Bumac Niko maneken, bitno da nije ispod onog mjesečnog minimuma 😊
    Mišić ona je jednostavno predivna 😍 a ima na koga i biti 🥰
    Spavanje na leđima se preporučuje po novim smjernicama 🤷🏻‍♀️
    Zara sto je Jakov radio pa te natjerao da se vratis? 😅
    Ljesnjak ♥️ super I. Napreduje. 💜
    Daniella haha mogu misliti kako je to zvučalo 😅♥️ moj plače ma ma ....
    Tracy sretan 4. Minić čupavici 💜📸

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Siječanj 2022. 09:08

Sunce vidim da si trazila knjigu na ljetnim bebama

Ajde pls prosljedi mi da njih tamo ne pilam opet 😊

miss.sanjarka@gmail.com

CarpeDiem.
    23. Siječanj 2022. 09:41

Sanjarka88 🤍

Natalija Dannna se bila naljutila i rekla da odlazi s foruma 🥺
    Dohrana - i naša spada u kategoriju sa 4. Mj da se krene. Prva dva puta sam poslusala. Ovaj put necu sto zbog smjernica sto zbog toga jer mi se neda 🤣
    Bumac Niko maneken, bitno da nije ispod onog mjesečnog minimuma 😊
    Mišić ona je jednostavno predivna 😍 a ima na koga i biti 🥰
    Spavanje na leđima se preporučuje po novim smjernicama 🤷🏻‍♀️
    Zara sto je Jakov radio pa te natjerao da se vratis? 😅
    Ljesnjak ♥️ super I. Napreduje. 💜
    Daniella haha mogu misliti kako je to zvučalo 😅♥️ moj plače ma ma ….
    Tracy sretan 4. Minić čupavici 💜📸

Jeste ovo sto se spavanja tiče,  baš po maltene svim bolnicama su ti prospekti i ovako doktor po otpustu ponovi 10 puta... u zadnjih desetak godina  sve više umrlih beba (sindrom iznenadne smrti) , vežu spavanjem na trbuhu i boku. Pogotovo kad su malo jači pa prevagnu sa boka na stomak, a vratiti se ne uspiju...

url=https://lilypie.com]

Ljesnjak
    23. Siječanj 2022. 10:40

Iris je prvih mj spavala na boku, ali u onim trokut jastucima i madrac je bio podksen pod 15 stupnjeva. Nama je to bila preporuka iz bolnice i toga smo se drzali zbog bljuckanja, jer kad bi povracala a lezala na ledima nije ni pokusala nagnuti glavicu na stranu. Uglavnom to nam je super funkcioniralo dok se nije pocela sama s boka vracat na leda, onda smo maknuli te jastuke i izravnali madrac i sad spava na ledima.

bumac95
    23. Siječanj 2022. 10:43

Carpe hvala ti. Sve ovo znam i naravno ne puštam ga da place, al kad mi krene plakat u rukama samo mi prođe misao “pa ako plačeš ionako, placi na krevetu onda” 😂😂
    Sami smo navečer. Nemam ga kome prepustit 😂
    Jucer sam bila vidno iznervirana zbog utakmice (sto nekima zvuci smješno). Znaci svatko ko me zna, zna da kad su utakmice mene - NEMA! i jucer pripremim kokice i kavu i idem ga uspavat taman na početku i kaos. Kao da je znao 😂 i naravno, tekma je već i završila a on ništa hahahah
    Danas je novi dan, idemo u Istru malo na svježi zrak pa se nadam da će bit mirniji i vise spavat :D 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    23. Siječanj 2022. 10:43

Lješnjak točno tako i mi. Sad to vise nema smisla 😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

CarpeDiem.
    23. Siječanj 2022. 10:51

bumac95

Carpe hvala ti. Sve ovo znam i naravno ne puštam ga da place, al kad mi krene plakat u rukama samo mi prođe misao “pa ako plačeš ionako, placi na krevetu onda” 😂😂
    Sami smo navečer. Nemam ga kome prepustit 😂
    Jucer sam bila vidno iznervirana zbog utakmice (sto nekima zvuci smješno). Znaci svatko ko me zna, zna da kad su utakmice mene - NEMA! i jucer pripremim kokice i kavu i idem ga uspavat taman na početku i kaos. Kao da je znao 😂 i naravno, tekma je već i završila a on ništa hahahah
    Danas je novi dan, idemo u Istru malo na svježi zrak pa se nadam da će bit mirniji i vise spavat :D

Hahah. Razumijem šalu za utakmicu, nije mi malo puta bilo da taman nešto krenem za sebe da uradim, a ona kao da gleda baš kad ja to nešto krenem i probudi se ... i vrišti 🤭🤭
    Razumijem i to "ako već places,  placi na krevetu" 🤣 , samo sto je velika razlika plakati u maminom zagrljaju i osjećati sigurnost i na krevetu "prepusten sam sebi". Ma bit će on miran danas na svjezem zraku danas i odspavati ljepo. 🤞🤞🤞

Sanjarka88
    23. Siječanj 2022. 12:38

Sta onda kad je u maminom naručju sigurnost ne prestane plakat mamicu mu 🤣🤣🤣
    A sta da radimo s njima , naši su kakvi su takvi su 😅🥰

• Mia38
    23. Siječanj 2022. 13:04

Suosjecam u potpunosti s tim plakanjem! I gledanjem tekme. 
    Mi smo u skoku, ja mislim. Iako app kaze tek za 6 dana. Jucer i danas nervozan, stalno place, stalno bi se nosao (iako to zadnih dana i tako trazi). Ajd prezivjet cemo i taj.

CarpeDiem.
    23. Siječanj 2022. 13:12

Sanjarka88 🤍

Sta onda kad je u maminom naručju sigurnost ne prestane plakat mamicu mu 🤣🤣🤣
    A sta da radimo s njima , naši su kakvi su takvi su 😅🥰

Ne plaču oni samo što im treba mama, nekad ih nešto i boli na primjer pa plaču, i mama nije brufen da instantno prestanu plakati ali im ja lakše bez obzira na bol koju osjećaju kada su kod mame nego na krevetu sami. Imam izvrsne naucne radove i literaruru kada se radi o  ostavljanju beba i prepustanju da plaču,  šta im to radi mozgu, nervnom sustavu, te kako se odražava na njihovo psihofizičko stanje kroz godine. Naravno radi se o extremima koji ostavljaju bebe da placu dokle god se ne umire. I nije problem na minut dva , 5 dnevno. Problem je kada se tih, minut, dva, 5  ponavlja dosta često... 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.