šŸ Jesenske bebe 2021. šŸ

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MARELA
    22. Siječanj 2022. 01:23

Mia38

Hvala zene na savjetima… valjda ce nesto upalit a ako ne nadam se da je stvarno samo faza.

Ja sam pocela pratit te neke facebook grupe i bolje da nisam… sad se osjecam da sve krivo radim… beba treba spavat na leđima, ne, beba treba spavat na boku, bebu treba budit da podrigne… ma samo me to sve uznemiri…kako vase bebe spavaju? Teo uglavnom na leđima

Stavim ga na bok ili na leđa, a on svakako zavrsi na leđima i sve 5, ne zamaram se.
    Autosjedalicu zadnjih mj dana ne moze smisliti, ne samo to, medo odjelce ili jaknica su nam najveci neprijatelji, ne moze ih smislit, da je ne znam kako opusten i smije se, kad krenemo to oblaciti, okrene ga na plac samo tako, mrzi ih. Stariji mi se u AS uspavao instant, i u kosari isto, ovaj bome ne, ako mu se ne spava ili malo gleda ili protestirašŸ™ƒ nemam rjesenja, stavim mu koju igrackicu da visi i nadam se najboljem.

• MARELA
    22. Siječanj 2022. 01:30

SweetDream15

Cure daa vas upitam, dal koja od vas nakon porođaja ima postporođajno ludilo za slatkim? 🤣🤣🤣 Ja prije trudnoće i u trudnoći nisam pojela ovoliko čokolade koliko sam sad u zadnja dva mjeseca šŸ™ˆ taman kad sam rodila govorila sam kako imam joÅ” 4 kg viÅ”ka koje moram rjeÅ”iti, međutim ja sam dobila joÅ” 3 kg 🤦🤦 ali evo tjeÅ”im se čim budu lipÅ”i dani, bebu u kolica i ajmoo svaki dan Å”etnja i skidanje kila 🤭

Ta sam...samo me dojenje i setnje spasavaju od katastrofe, pa nejdem u plus, ali bome ni u minus, a trebala bi..Ā 
    Imam 5mj da skinem 10kgšŸ™ƒ a ne prođe dana da ne pojedem nesto slatko, onako..'za zivce'😜. Bude mi kliknulo valjda uskoro..

• MARELA
    22. Siječanj 2022. 01:35

Jos sam samo htjela iskomentirat da mi je potvrđen sindrom karpalnog kanala i moram dalje kod fizijatra da se vidi sto cemo s time. Ono moje trnjenje prstiju ne prestaje, pojacava se nosenjem i po noci i eto, stalno sam vise manje tako :/ nadam se da necu morat pod noz.

MiÅ”ić
    22. Siječanj 2022. 07:14

Zara šŸ¤—šŸ¤—šŸ¤—šŸ¤—šŸ¤—šŸ¤—šŸ¤—
    Lady.D hvala! šŸ¤—
    ____
    Eh i ja svoju volim staviti na bok pa se okrene na ledja. I to je to. šŸ˜†
    ____
    Buhtlica nadam se da je noc bila mirna i da si uspila sklopiti oko. 😊
    Marela uf, nadam se da ce ti to fizijatar uspiti srediti, zvuci mi bas bolno 😩

• Mia38
    22. Siječanj 2022. 10:26

Hvala zene na odg! Tako i ja u principu... stavim il na leđa il na bok al po noci uvijek spava na leđima. A kao paniku rde jer dijete moze bljucnut pa se ugusit ako se ne zna jos okrenut.

• sunce7
    22. Siječanj 2022. 10:43

Mia i moja spava na ledima, nama su govorili da spava samo na ledima i to sa svih strana u bolnici vriste takvi plakatišŸ˜‚
    Marela nadam se da ce biti ok, ja sam s time imala
    Problema u trudnoci ali povuklo se nakon.Ā 
    da li se kome povuklo zubno meso? Meni se pocelo, sitno se vidi i vec me muka uhvatila. K vr*** vise i hormoni i sve. I kosa mi je nikakva,jucer sam stavila ruz i namirisala se u stanu da me oraspolozi🤣🤣
    Sarma se upravo krcka, da rijesimo rucak za dva dana i idemo vanišŸ˜‚
    Ugodan vikend svima provedite ga sa sto manje sekiranja šŸ˜‚šŸ„°

• buhtlica34
    22. Siječanj 2022. 11:54

Jutro cure, odnosno dan već!
    Ja obavila manikuru, kupila okvire za slike na zidu, sad sjedim na kavi i tostu.
    Mila se nocas budila skoro svaka dva sata, zaspala sinoć u 7ipo nakon kupanja. Zaključuje da je u skoku sigurno jer baÅ” nemirno spava, inače nije takva, nego zaspe i ne pomake se.
    Uglavnom eno tati je spavala od 9ipo do sada, taman će je lipo presvuh i nahraniti dok ja dodjem šŸ˜‚
    Zara, baÅ” mi je žao Å”to nisi uspila dulje ostati na piru šŸ˜”šŸ˜” znam koliko znači malo izaći i opustiti se (ja sam se odmah i za pedikuru sutra naručila 🤣)
    Ja isto ludujem za slatkim, baÅ” se grozno osjećam. BaÅ” sam preksinoc kukala mužu kako se moram prebrikat u glavi i stati na loptu konačno. Posebno grozna su mi ova tri dana bila kad je ona bila tako plačljiva, ja nisam imala volje za kuhanjem samo sam pizdarije jela.Ā 

CarpeDiem.
    22. Siječanj 2022. 12:17

Joj meni se slatko trazi isto sada nakon ove trudnoće međutim uspijevam odoliti. Inače nisam baÅ” neki slatkoljubac.
    Imam termin kod endokrinologa sredinom 2 mjeseca,Ā  ako sa hormonima bude sve ok. Definitivno ću nekad ubrzo dok vidim Å”ta će biti sa dojenjem, odraditi post i detoks isključivo na vodi i svježe cjedjenim sokovima ( skroz procjedjenim) 10 dana.Ā 
    I kod mene se krčka ručak pa idemo na ski lift i sankanje cijeli dan. BaÅ” ima ljepo snijega.Ā 

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    22. Siječanj 2022. 12:25

Evo brzinski trik za super brzo gotov krompir i meso u pecnici. Odraditi sve kako inače radite sa začinimaĀ  ali dodati 2, 3 dl vode i pokvasiti list papira za pečenje te uÅ”uskati na kraju odozgo sa tim peku. Onako baÅ” ljepo da nema prostora negdje da izlazi para. Krompir, bataci i krilca gotovi za pola sata, 40 min.Ā  Pekla sam na 250. Pazite da ne ugljenisete hranu. Brzo se baÅ” peče, od prilike kad i papir krene crniti odozgo...

Ljesnjak
    22. Siječanj 2022. 15:00

Pozdrav drage mame i bebe, kako rastemo tako i vise zehtijevamo paznje pa mama sve manje stize. Kako stignem vas citam, ali uvijek je nesto pa ne stignem pisati. Evo curica se igra sa tatom pa ja uhvatila malo vremena. Primili smo pred 2 tj mozda drugo cjepivo, i proslo je okej, samo sa malo povisenom temp iznad 37, nije bilo potrebe za skidanjem. Iris jako trazi paznju i svo budno vrijeme se igramo i razgovaramo, nosimo, ljuljamo...znaci svasta nesto. Jako voli ljude i sudjeluje u svemu kaj se radi, sve mora vidjeti i cuti. Jos se ne okrece, kad vjezbamo i ja joj pomazem lijepo krece nogicama i sve pravilno radi, ali sama nece, a recimo kad lezi na nama dize se u sjed..znaci skroz napako dijete. Kad smo bili na cjepljenju bila je 60 cm i 6.5 kg.Ā  Neznam kaj sam jos htjela napisati, isparilo je.
    Pogledala sam nase jesenske bebice kako koju slikicu sam stigla i moram reci da su preslatke.

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.