Cure hvala vam na podršci, divne ste! A znam da će proći, to su takvi dani jednostavno, ali eto ja sam jako sretna što se mogu malo tu vama pojadati..
Nadam se da ćemo svi imati mirnu noć punu sna 😂😜
Sanjarka Lukica je presladak, baš odlično drži glavu sada 😎
Mišić, okice su prepredivne 😍
Mia, ja bi ti iz svih iskustva rekla da ne gledaš baš te grupe.. Ja sam samo ludila prateći sve to, i maknula se iz svega. Nekako se sve više oslanjam na svoj instinkt, naravno da guglam i pitam tu vas jer prvo je dite i nemam pojma realno, ali žene nekad baš znaju pretjerivati. Realno, tko se baš svih tih pravila drži u potpunosti svaki dan 0-24. Nitko, I to je normalno.
Sto se spavanja tiče, Mila uvijek po noći spava na leđima. Po danu nastojim da bude na boku, iako najčešće naravno na meni spava..
I nikad je ne budim da podrigne.. Taman posla, ja presretna jer je zaspala a nije izbljuckala sve nakon podrigivanje, još da je budim.. A i patronažne dvije su mi rekle da to ne treba raditi.
Buhtlica drži se, svi imamo takvih težih dana.Skokovi dolaze u okvirno vrijeme pa je vrlo moguće da je ovaj uranio.
Bumac ma neće njemu ništa biti!Radila si kako si znala. Oko mene ima dosta ljudi koji počinju dohranu s 4 mjeseca iako "znaju" pa dječici nije apsolutno ništa.
Evo da vas i mi kratko pozdravimo:
https://ibb.co/st3544Q (prije mjesec dana i jučer),https://ibb.co/CbksJvV (jučer)
Ajme, koja slatkica! 😍😍😍
Cure daa vas upitam, dal koja od vas nakon porođaja ima postporođajno ludilo za slatkim? 🤣🤣🤣 Ja prije trudnoće i u trudnoći nisam pojela ovoliko čokolade koliko sam sad u zadnja dva mjeseca 🙈 taman kad sam rodila govorila sam kako imam još 4 kg viška koje moram rješiti, međutim ja sam dobila još 3 kg 🤦🤦 ali evo tješim se čim budu lipši dani, bebu u kolica i ajmoo svaki dan šetnja i skidanje kila 🤭
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Ja Niku stavim na bok, on se okrene na leđa. I gotovo 🤷🏼♀️🤣
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Pozz cure 🥰
Samo da se kratko javim i iskomentiram sve preslatke bebare i preeedivne mame Mišić 😍😍😍
Ja probala otić na pir i nadobudno se izdojila, al bebač je izdržao čak uru ipo prije nego su me morali zvati da se vratim doma 😁
Laku noć svima 😘
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Pozz cure 🥰
Samo da se kratko javim i iskomentiram sve preslatke bebare i preeedivne mame Mišić 😍😍😍
Ja probala otić na pir i nadobudno se izdojila, al bebač je izdržao čak uru ipo prije nego su me morali zvati da se vratim doma 😁
Laku noć svima 😘
Pa mama kako si bez mene otisla na pir, i ja bih da plesem i idem van 😆😆. Mogu misliti te dragosti kada si došla kuci🥰
url=https://lilypie.com]
Sanjarka moze jaje, ali maksimalno 2 sata, tada bi trebalo bebu izvaditi da se malo protegne 😁
Sweet Dream preeeslatka je! 😍😍
Carpe hvala ti sto pitas. 🤗 na kraju je ekstra brzo proslo, nitko se nije zarazio i uopce ne znamo je li to bilo na kraju ili nije. Svi pocetni simptomi se podudaraju (nervoza, jaka bol u grlu i odbijanje hrane, temp 2 dana), ali osip se odmah drugi dan po izlasku povukao. 🧐 u ispricnici za vrtic mu pise “upala grla”, vec sam pisala da nije bilo nase dr pa zamjena to nije upisala. (U vrticu je opet zadnja 2 dana).
Endzrue ni tebi nemam nista pametno pisati osim da izdrzis. I moja A je sad sve zahtjevnija sto je starija, ali to je sve normalno, sve su svjesniji. 🙂Ne znam je li starijoj dajes mozda kakve razvojne/senzoricke igre ili slicno, ali evo moga L po dolasku iz vrtica doceka neki snack i obicno mu pripremim neku aktivnost, tipa oobleck, prelijevanje vode, plastelin, kineticki pijesak, skarice, ljepilo, papir, neki rastresiti materijal, itd. i to nam pomaze odrediti pozitivniji ton ostatka dana. (Ako odmah ne izlazimo vani u parkic i slicno).
Svega joj pripremim. Samo se ona oduvijek ne igra sama doma. Ni otkako je bila beba. Takvo dijete. Vidim po njemu sad. On prevrće po rukama plišance, szvečke. To trajeeee i traje i uživa.. I zaspe sam u toj igri nekoj. Ona nikaaaad nikad nikad. Nije imala vremena sjedit. A kad sjedne vrti se i namješta 300x (hipertonus je bila). Svaka igra traje 5-10min..nekad duže ako se poklope zvijezde il dok ja kuham al većinom je to 30cm meni u blizini i ak odem u drugu prostoriju prekid igre.. U vrtiću naravno se igraaaaaaa ne čuješ ju… Al dobro. Preživjet ćemo. Na dane sam. Ak slabo spavam onda je ugl u meni problem. A ne u djeci :D
Zapalo mi je za oko ovo da se u vrtiću ipak zna zaigrati sama bez poteškoća. Znaci ona zna kako da se igra, ali kući ima " problem" sa igrom ili da ostane sama, bez blizine nekoga odraslog. S obzirom na godinice, predpostavljam da jako ljepo prica, i razumije, ako postoje poteškoće, onda treba targetirati nesigurnosti i strahove sa djetetom u kosultaciji sa djecijim psihologom.
Jutro mamsite 🙌
Mi smo se opet naspavali 21-6-7.30 👍
Sta se spavanja i uspavljivanja tiče.
Moj život već skoro 3mj izgleda ovako
https://ibb.co/xGjJh4C
😆
Sam se zadnje uspavao u rodilistu.
Uspavljujem ga ovako ako je dobro raspoložen ili ga malo nosam dok se ne umiri pa onda opet ovako sjednem s njim i sjedim beskonačno. Ako se planeti posloze odpava jos koju minutu do pola sata kad ga spustim
Često se i ne trudim spuštati jer mi je onda opet budan i nervozan, ovako bar mozak odmaram.
Pomirila sam se sa sudbinom i da nista živo ne stizem 😏
Sanjarka88 🤣🤣 sam se zadnje uspavao u rodilistu..
A beba voli svoju mamu i neda ju nikomeee🥰🥰😜
Joj, e, al to sjedenje, to i ja radim bar 1x dnevno jer mi se neda natezat s njime 100x nosi spusti i onda se poslije pitam jel mozda samo pogorsavam stvar dalje ili sta...a da ne govorim da je meni strijelcu sjediti nepomicno sat, sat i pol jedna od zescih kazni koje mogu postojati🤪🤪
No, ajde, cure su dobrih primjera tu stavile za uspavljivanje, sve cu ih probat, pa vam javim😆😆 evo danas sam ga probala staviti pored sebe na krevet kad sam vidjela da mu se spava, pa kao budem ga mazila dok ne zaspi..frajer lagano popi..od ljutine, samo se pojacavala nervoza, dok se nisam digla i oddrndala ga na rukama da zaspi, show😆
Bumac i Sanjarka - ne mislim na to odgurivanje nogama nego kad ga ispruženog stavljaš na stol recimo samo na stopala kao da stoji, ona stoji a nebi trebala stajat i odupirat se nogama. Dakle, ne mislim kad leže.
A to da pedijatrica s 4 miseca preporučuje dohranu neću komentirat.
Jesi misila na nemlijecnu dohranu? I mene je moja šokirala zadnji dan kad sam joj rekla za tvrdu stolicu kod malene, ona kaže pa daj joj kasice od povrca 2 dana pa 3 sa mesom??? Rekoh molim? Kaže mi pa ima ti već 4 mjeseca… rekoh nema nego 3 napunila prije 2dana, računajući korogirano 2 hvala na paznji doviđenja… promijenila sam pedijatricu odmah, iako je vodila i stariju….
Najbolje odmah jedan burek s mesom😜😜😜
To su fore od prije 30 godina, ja sam u knjižnici bas pokupila jednu besplatnu staru knjigu za mame i razvoj beba, zanimalo me sto pise, knjiga je iz 80ih i tamo izricito taj neki pedijatar savjetuje da se doji do max 3mj, jer kasnije nema potrebe buducu da je mlijeko pre slabo, a mama se vraca na posao i savjetuje se uvođenje dohrane tak da beba s 4mj vec jede cijelu paletu hrane za odrasle ali u kasastom obliku..điz...koja brutala u odnosu na danas🙃
Sortiraj odgovore
Najstariji