🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    07. Siječanj 2022. 10:44

buhtlica34

E da, i jel nečije dite trpa ruke u usta!? Moja zadnjih dana stalno to radi, bez obzira jel gladna ili ne. Čak i nakon što se preždere.. Ne znam šta joj to znači…

Oralna faza 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Natalija91
    07. Siječanj 2022. 10:47

buhtlica34

E da, i jel nečije dite trpa ruke u usta!? Moja zadnjih dana stalno to radi, bez obzira jel gladna ili ne. Čak i nakon što se preždere.. Ne znam šta joj to znači…

Ne brini, to je oralna faza koja će potrajati. ☺️

Nikak se cure javiti…ugl. želim sve najbolje u Novoj godini.
    Nisam se javljalja niti baš čitala jer je bratić završio zbog Covida u bolnici.
    Trenutno je na kisiku ,pa stanje nije najbolje. Uglavnom, ono što vam svima naviše želim, je zdravlje. Ostalo ćemo lako.

Sanjarka88
    07. Siječanj 2022. 10:48

A za voznju, ne znam sta bi ti rekla...u principu treba krenuti voziti za izvjezbat se i opustit
    Ja vozim 15 godina kontinuirano i nemam problema s tim
    Prije par dana stiglo nam je vece auto, puno veceeee 
    Drama mi je bila u glavi, al čim sam sjela u njega išlo glatko sve bez problema

Sanjarka88
    07. Siječanj 2022. 10:50

Natalija91

buhtlica34

Trenutno je na kisiku ,pa stanje nije najbolje. Uglavnom, ono što vam svima naviše želim, je zdravlje. Ostalo ćemo lako.

Nek bude sve dobro 🙏🙏🙏 
    Nisam pisala ovdje al tata mi je bio prosli tjedan u bolnici na kisiku
    Sreća odlično je reagirao i sad je super

Natalija91
    07. Siječanj 2022. 11:29

Sanjarka88 🤍

Natalija91

buhtlica34

Nek bude sve dobro 🙏🙏🙏
    Nisam pisala ovdje al tata mi je bio prosli tjedan u bolnici na kisiku
    Sreća odlično je reagirao i sad je super

Hvala Bogu da je sve ok prošlo i da se tata oporavio.♥️
    Nadam se kako bude situacija i kod bratića išla nabolje.

SweetDream15
    07. Siječanj 2022. 12:14

Danijela2207 hvala! 
    Sanjarka88 hvala ☺️ i meni tako malo imam malo nemam, i to sve nešto u tragovima, neki minimalan iscjedak 🙈 luda sam više haha znači i tebi je tako potrajalo malo
    Buhtlica34 i moja je to počela prie 3 dana, to je zato šta upoznaju svoje tijelo 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Lady.D.
    07. Siječanj 2022. 12:15

buhtlica34

Buhtlica, nasa djeca su ista. Sto god citam da se tebi događa, isto mi je s Androm. Spavanje preko dana samo u kolicima u setnji, grčiće rijesavamo spajanjem na cicu. Iako u zadnje vrijeme ako mi dozvoli malo bicikliramo ili mu savijam nogice prema stomaku...onda se isprducka i bude mu lakse.
    I da, vec nekoliko dana isto trpa rukice u usta. Ja mu dam dudu, izbaci i odmah ruka u ustima. A kao sto kazes, nije gladan jer je izbljuckao cuda ranije. Ocito neka nova faza. 

• ponosna.mama
    07. Siječanj 2022. 15:52

Ekipa mi koristimo svaki suncan dan za setnju i uzivanje. Starije cure su isle na snijeg, a nas dvi gustamo kuci 😍
    Lara je super beba, i dalje stalno jede i spava, al uzivam bit stalno s njom. Ruka je u ustima vec nekoliko dana ☺️
    Kakvi su vasi sa dizanjem glavice? Je li ih stavljate stalno na prsa? Ona se muci s tim, najcesce je ne moze ni dignit 😕 Uopce ne voli stat na prsima niti minut pa mi bude krivo mucit je 😏
    Stavljam vam slicicu i saljem veliku 😘
    https://ibb.co/D4YX18d

• buhtlica34
    07. Siječanj 2022. 16:15

Hvala cure, ja se već mislim pa šta joj ta ruka znači!
    Sanjarka, što se tiče auta ma sve je stvar prakse, samo trebam sjest i za početak tu po selu malo voziti čisto da se opustim.
    LadyD, hehe, pratimo se! Mila sad već dva dana popodne prespava baaaaš dobro, čisto da znaš što te možda očekuje. Skuzila sam kad je stavim spavati svakih cca sat do sat ipo nakon buđenja da lipo odspava. Neka čak i ne na meni 😂😂 pa stignem i skuhati i pospremiti. 
    Ponosna mama, baby Lara je baš velika beba i ima divnu kosicu 😍🥰 
    Mila dobro drži glavu, ko želva. A što se tiče stajanja na trbuhu, ako je raspoložena može i par minuta, ali ako je imalo nervozna to je katastrofa.. Ako ne voli probaj je kraće držati a više puta, ili na sebi je drži na prsima, to ti je isto tummy time. Ja imam osjećaj da Mila kad leži previše bude na lijevo okrenuta. Okrene se ona i na desno, ali kao da joj je lijeva dominantna. I okreće normalno glavu za predmetom lijevo desno. Mene to zabrinjavaju, a muž kaže da zabrijavam.. Ali ja sam luda mama pa joj ja ispravljam i okrećem je na desno što više 🤷‍♀️

• ponosna.mama
    07. Siječanj 2022. 16:54

buhtlica34

Hvala cure, ja se već mislim pa šta joj ta ruka znači!
    Sanjarka, što se tiče auta ma sve je stvar prakse, samo trebam sjest i za početak tu po selu malo voziti čisto da se opustim.
    LadyD, hehe, pratimo se! Mila sad već dva dana popodne prespava baaaaš dobro, čisto da znaš što te možda očekuje. Skuzila sam kad je stavim spavati svakih cca sat do sat ipo nakon buđenja da lipo odspava. Neka čak i ne na meni 😂😂 pa stignem i skuhati i pospremiti.
    Ponosna mama, baby Lara je baš velika beba i ima divnu kosicu 😍🥰
    Mila dobro drži glavu, ko želva. A što se tiče stajanja na trbuhu, ako je raspoložena može i par minuta, ali ako je imalo nervozna to je katastrofa.. Ako ne voli probaj je kraće držati a više puta, ili na sebi je drži na prsima, to ti je isto tummy time. Ja imam osjećaj da Mila kad leži previše bude na lijevo okrenuta. Okrene se ona i na desno, ali kao da joj je lijeva dominantna. I okreće normalno glavu za predmetom lijevo desno. Mene to zabrinjavaju, a muž kaže da zabrijavam.. Ali ja sam luda mama pa joj ja ispravljam i okrećem je na desno što više 🤷‍♀️

Je, bas je velika 😍 vagala sam je jucer, ima 6kg i mislim da je duga sigurno bar 62cm
    Sad smo na robi 68 🙈 
    Lara je okrenuta vise desno 😁
    A mozda mi to umisljamo 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.