Zara7,OMG, koji komploment! Crvenim se! ☺🤗 Sve mogu "zahvaliti" gestacijskom dijabetesu. Uz prilagođenu prehranu dobila sam samo 7 kila i to se sve istopilo na porodu. I sad sam jos izgubila 2 kile. 😅
Buhtlica34i ja sam imala osjecaj griznje savjesti i mislila sam da sam nemajka ako ga ne zabavljam dok je budan. Onda sam shvatila da jednostavno ne stignem nista napraviti po stanu, jer preko dana ne spava nikako osim u kolicima u setnji. Bas kao i tvoja Mila. Tak da ne brini…ima nas jos.
Mi lude first time mothers, samo sebi pressing namećemo 😅😅
Evo upalila sam joj Mozart Lullaby for baby brains development Valjda je to dovoljno 😂😂
To je super. Moj zna buljit u jednobojne jastuke na kauču 🤣
I moj isto pilji u tamnoplave jastuke s kutne. 😂😂😂
Dobro je dok samo pilje, moj je jednom kad je bio skroz mali i kržljavog vida u minutu sto sam ga ostavila počeo cicati uho od kušinića ko da nema sutra haha..tako sam ga našla 😁
Eto vidiš, bar nešto dobro od tog gestacijskog dijabetesa, sjećam se da si baš pazila i radila i posebnu 🍕 🤗
🤣🤣🤣🤣🤣
Samo da je dudlat pa štagod 🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zara7,OMG, koji komploment! Crvenim se! ☺🤗 Sve mogu "zahvaliti" gestacijskom dijabetesu. Uz prilagođenu prehranu dobila sam samo 7 kila i to se sve istopilo na porodu. I sad sam jos izgubila 2 kile. 😅
Buhtlica34i ja sam imala osjecaj griznje savjesti i mislila sam da sam nemajka ako ga ne zabavljam dok je budan. Onda sam shvatila da jednostavno ne stignem nista napraviti po stanu, jer preko dana ne spava nikako osim u kolicima u setnji. Bas kao i tvoja Mila. Tak da ne brini…ima nas jos.
Evo upalila sam joj Mozart Lullaby for baby brains development Valjda je to dovoljno 😂😂
Dobro je dok samo pilje, moj je jednom kad je bio skroz mali i kržljavog vida u minutu sto sam ga ostavila počeo cicati uho od kušinića ko da nema sutra haha..tako sam ga našla 😁
Eto vidiš, bar nešto dobro od tog gestacijskog dijabetesa, sjećam se da si baš pazila i radila i posebnu 🍕 🤗
Hahahaha, moj kad mu se približim i cmacem ga po licu otvara usta i pokusava cicati nos. 😂😂😂
P.s. posebna pizza je otisla u zaborav! Jucer sam bas jela pizzu nakon 100 godina. 🤤
Jel pazi koja od vas koje doje na prehranu? Ja se bas ruzno hranim. Hrpa slatkog, keksica, sendvica, pekarskih proizvoda iz lidlove fine pekarne...nikako da uspostavim svakodnevno kuhanje zdravijih obroka.
Hahahaha, moj kad mu se približim i cmacem ga po licu otvara usta i pokusava cicati nos. 😂😂😂
P.s. posebna pizza je otisla u zaborav! Jucer sam bas jela pizzu nakon 100 godina. 🤤
Jel pazi koja od vas koje doje na prehranu? Ja se bas ruzno hranim. Hrpa slatkog, keksica, sendvica, pekarskih proizvoda iz lidlove fine pekarne…nikako da uspostavim svakodnevno kuhanje zdravijih obroka.
Da meni isto nos obavezno lovi,i cupa me za kosu to joj je nova fora,bas ulovi nemogu joj izvuci kosu iz ruku😏
ima nas,ja isto jedem hrpu gluposti i nikako se natjerat kuhati zdravije🙃
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Ljudi moji, Mila je zadnja dva dana baaaaš nervozna. Samo hoće bit na sisi, kmeči stalno stalno, ne mogu se 2 centimetra udaljiti od nje. Samo me. Za sisu drži. Pa oko neke ure I na njoj krene kme"ati, jer naravno nema ništa u njoj. Mjerila sam čak i temperaturu, ali nema je, stolica normalna. Mislim da je tek sad skok 🙄
Nadam se da će uskoro proći jer ja sam ko zombie. Mužu sam rekla ujutro kad se probudi nek je uzme i napravi joj dohranu a mene pusti da odspava malo.
Što se hrane tiče, ja sam počela o ponedjeljka pazit na te slatkiše, jer baš sam mela sve pred sobom. Doručak i ručak su mi koliko toliko zdravi i normalni, ali ovo sve izmedju je uh uh bilo. Pa sam sad ukinula to sve izmedju. Valjda ću izdržat barem tjedan dana hahahaha
Cure moje drage ♥️
Evo i mene nakon dva tjedna skoro. Prvo tjedan dana bili u Gračacu kod rodbine, a onda novu dočekali u prekrasnom Biogradu 🥰
Sad se lagano vraćamo u realnost i ovu kišnu Rijeku 😅
Svima vam sa zakašnjenjem želim sve najbolje u 2022. Neka nam prođe sto mirinije, neka nam skokovi budu blagi, bebe lijepo spavaju, i sto je najvažnije, budemo zdravi ♥️
Sve sam zaostatke pročitala i moram priznat da ne znam koja je bebica ljepša. A i mame bome ;)
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Niko je i dalje “grozna” beba hahaha
Osim sto zbilja dobro spava noć (12 sati uz jedno do dva buđenja), dan nam se svodi na nosanje i animiranje. On je jednostavno beba koja mora bit u nekom pokretu i mora ga se zabavljat. Ne znam čemu to pripisati, ali pomirila sam se i snizila kriterije oko stana na minimum 😅
U babygymu sad oce bit po 5-10 minuta Maximum i to kad je dobre volje.
Na cici i dalje jede slabo i mislim da nema dobar prirast pa ću vidjet sa ped šta kaže na to. On jednostavno neće jest vise od 10 minuta i dzaba ja guram tu cicu u usta on neće 🤷🏼♀️ Iako jede na dva sata ko novorođenče i dalje 😅
Bocicu sam mu dala u par navrata ovih dana i popije 120 ml plus prah. Vise od toga neće 🤷🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Iskomentirala bi muževe još. Moj je u fazonu - meni je on dosadan 😂
Sa starijim provodi puno vremena, ali s ovim se još nije “skompao”. Mislim, uzme on njega kad god mu kažem (sto mi isto ide na živce, ono, nemaš potrebu sam ga uzet malo?!? 😂), ali da bas nešto uziva u tome, i ne čini mi se bas 😅
Po kući napravi ono šta mu kažem, još nisam doživjela da mu samom padne na pamet: gle, ima puno prljavog vesa, možda sam mogao upalit mašinu? 🤦🏼♀️😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
E i nama se i dalje čuje nosic. Nemam komentara vise na to. Ne mogu otkrit do čega je, al nije mi normalno da mu je nos “začepljen” dva mjeseca, od 3 šta je živ. Morat ću popričat malo sa ped i o tome
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
A sto se tiče cijepljenja. Stariji je redovno sve primio i tako će i ovaj. Osim šta neće bit redovno jer smo već u zaostatku zbog bronhitisa. Nekako se nadam da će sve proc okej i neću previše razmišljati o nus pojavama.
-
Sutra ću vam ako stignem napisat za ove sljedeće skokove šta slijede jer smo već neke i do njih došle.
Ah ti skokovi, imam osjećaj da moj Niko živi u skoku 😂
Laku noć sad 😂♥️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji