Cure drage da se i mi malo javimo 😊 čitam vas, ali ne pišem baš.
Najprije svima želim sretnu i blagoslovljenu Novu godinu! Puno zdravlja, sreće i ljubavi ❤
-
Mi smo Božić i dane prije/poslije proveli u izolaciji pod koronom. Muž donio s posla, onda se i ja razbolila. Prošli smo sa blažim simptomoma. Mužu je bilo gore nego meni, iako ke cijepljen a ja me 😅 ah, ti muški. Skoro je oporuku pisao 😂😂Dječaku nije bilo ništa, hvala Bogu.
Uglavnom, to je iza nas. Pozitivna stvar - imam Covid potvrdu jeeej 🎉🎉😅
-
Trpanje ruku u usta - zadnjih tjedana stalno. Ruka stalno u ustima, sam si izvadi dudu i vrati. Ruke su mu stalno mokre i curi iz usta. Obavezno nosi siperak/babarin kako ko već kaže 😄
-
Stavljanje na stomak - moj isto nije htio. Držao bi glavu pola minute i plač. Meni ga isto bilo žao i nisam forsirala. Ali sam onda krenula prije neka 3 tjedna i svaki dan ga stavim koliko stignem. Dok mu ugodim sve parametre 😅 da nije tek jeo da ne bljuca, da nije gladan, da mu se ne spava, da se nije tek probudio, da nije nervozan 😅😅
Ili ga ko što je jedna od vas spominjala stavim sebi na prsa ili na potkoljenice pa da gleda u mene s glavom di su moja koljena, a noge ono savijem na kauč ili stolić.
Uglavnom, sada puno bolje drži glavu iako nije to još visoko kako bi trebalo mislim. I svaki dan može dulje i ne buni se više toliko 😄😄
-
Mi imamo problema sa spavanjem zadnjih noći. Sinoć npr zaspe u 20.30, probudio se u ponoć, pa u 4. Prebacila ga kod nas u krevet jer jako nemirno spava i stalno mu moram vraćati dudu. U 5 ipo se opet probudio i nije htio spavati osim na rukama.
Držala sam ga od 5.30 do 8 h. I to lopov skuži kad sjednem i naslonim se i ako se tada probudi obavezno moram ustat i hodat da bi se opet uspavao. 🙈🙈
I tako slično i prošle 2 noći.
Po danu bude budan i po 2ipo sata u komadu, a spavanci su mu pola sata, max sat vremena. Jedva.
Ne znam može li već biti ona regresija sna koja se javlja sa 4 mjeseca? 🤷♀️🤷♀️
Nisam pametna.
Za 2 dana će imati 3 mjeseca. Mislim da smo opasno blizu 7 kg, naručujem opet bodije broj 74 iz HMa 😅😅
-
Eto mene nema dugo, pa se raspišem ko luda. 😄
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Cure drage da se i mi malo javimo 😊 čitam vas, ali ne pišem baš.
Najprije svima želim sretnu i blagoslovljenu Novu godinu! Puno zdravlja, sreće i ljubavi ❤
-
Mi smo Božić i dane prije/poslije proveli u izolaciji pod koronom. Muž donio s posla, onda se i ja razbolila. Prošli smo sa blažim simptomoma. Mužu je bilo gore nego meni, iako ke cijepljen a ja me 😅 ah, ti muški. Skoro je oporuku pisao 😂😂Dječaku nije bilo ništa, hvala Bogu.
Uglavnom, to je iza nas. Pozitivna stvar - imam Covid potvrdu jeeej 🎉🎉😅
-
Trpanje ruku u usta - zadnjih tjedana stalno. Ruka stalno u ustima, sam si izvadi dudu i vrati. Ruke su mu stalno mokre i curi iz usta. Obavezno nosi siperak/babarin kako ko već kaže 😄
-
Stavljanje na stomak - moj isto nije htio. Držao bi glavu pola minute i plač. Meni ga isto bilo žao i nisam forsirala. Ali sam onda krenula prije neka 3 tjedna i svaki dan ga stavim koliko stignem. Dok mu ugodim sve parametre 😅 da nije tek jeo da ne bljuca, da nije gladan, da mu se ne spava, da se nije tek probudio, da nije nervozan 😅😅
Ili ga ko što je jedna od vas spominjala stavim sebi na prsa ili na potkoljenice pa da gleda u mene s glavom di su moja koljena, a noge ono savijem na kauč ili stolić.
Uglavnom, sada puno bolje drži glavu iako nije to još visoko kako bi trebalo mislim. I svaki dan može dulje i ne buni se više toliko 😄😄
-
Mi imamo problema sa spavanjem zadnjih noći. Sinoć npr zaspe u 20.30, probudio se u ponoć, pa u 4. Prebacila ga kod nas u krevet jer jako nemirno spava i stalno mu moram vraćati dudu. U 5 ipo se opet probudio i nije htio spavati osim na rukama.
Držala sam ga od 5.30 do 8 h. I to lopov skuži kad sjednem i naslonim se i ako se tada probudi obavezno moram ustat i hodat da bi se opet uspavao. 🙈🙈
Po danu bude budan i po 2ipo sata u komadu, a spavanci su mu pola sata, max sat vremena. Jedva.
Nisam pametna.
Za 2 dana će imati 3 mjeseca. Mislim da smo opasno blizu 7 kg, naručujem opet bodije broj 74 iz HMa 😅😅
-
Eto mene nema dugo, pa se raspišem ko luda. 😄
Jackie27 moj bebac je sa puna 3mj. Imao 7200gr 😂😂 pedijatar nije rekao nista s tim sto je on 63cm dugacak pa i ne izgleda da ima toliko..
Moj ti isto spava po pola sata svakih sat ipol do 2 ...s tim da jedno dnevno spavanje bude duzee ( sat do 2)...tako ga stavljam na spavanje jer mi se kasnije unervozi....on vec ima rutinu spavanja..
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Jackie27 moj bebac je sa puna 3mj. Imao 7200gr 😂😂 pedijatar nije rekao nista s tim sto je on 63cm dugacak pa i ne izgleda da ima toliko..
Moj ti isto spava po pola sata svakih sat ipol do 2 …s tim da jedno dnevno spavanje bude duzee ( sat do 2)…tako ga stavljam na spavanje jer mi se kasnije unervozi….on vec ima rutinu spavanja..
On je bio dugačak 60 cm prije mjesec dana na kontroli, tako da je sad sigurno duži još. Isto ne bi rekao da je debel ili nešto, samo je veća beba. Sve je proporcionalno 😄
-
Ma i mi smo imalo rutinu spavanja, ali evo zadnjih dana nam se poremetilo iako sve radimo kao i prije. Budni prozori mu traju dulje, spava kraće. Isto ima jedan spavanac dulji (1 do 2 h) - sad baš spava evo sat vremena ali se budio tri puta i vraćam dudu stalno 😅
Nekako nemirno spava. I ta noć nam se pokvarila zadnjih par dana. Ne znam je li samo neka kratka faza u pitanju ili šta 🤷♀️🤷♀️
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
-
-
-
Nisam pametna.
Od riči do riči ista situacija sa snom. I zadnjih par noći tako. A taman je pohvalila..
I da, tummy time parametri zadovoljeni su must prije ikakvih pokušaja. I babarin i baljenje i oralna faza. Ugl potpisujem, sve isto i u nas!
_
Btw, Ja san se sad zapisala za vježbe radi njene asimetrije korištenja rukica, nakon privatnog pregleda u neuropedijatrice i fizijatrice pa sad krećemo, navodno godinu dana i mogu produžit porodiljni ali o tom po tom. Javin iskustvo!
Isto sa snom kao i Sanjalica! U zadnjih par dana oko 4,5 krece tulum. Budni prozori skocili na 2h, a dnevni spavanci se skratili na max sat vremena ak se sve zvjezde poklope
-
-
-
Nisam pametna.
Od riči do riči ista situacija sa snom. I zadnjih par noći tako. A taman je pohvalila..
I da, tummy time parametri zadovoljeni su must prije ikakvih pokušaja. I babarin i baljenje i oralna faza. Ugl potpisujem, sve isto i u nas!
_
Btw, Ja san se sad zapisala za vježbe radi njene asimetrije korištenja rukica, nakon privatnog pregleda u neuropedijatrice i fizijatrice pa sad krećemo, navodno godinu dana i mogu produžit porodiljni ali o tom po tom. Javin iskustvo!
Daaa 😅 ja isto svog malog baš taj dan pohvalila prijateljici kako super spava i da se budio par noći zaredom samo jednom za hranjenje i to je to.
Kad ono krenulo taman tu večer 😅
I još par puta mi se to poklopilo - da ga nahvalim, a on odmah pobije teoriju. Bolje da šutim 😄😄
Već se pripremam na nosanje oko 5 ujutro 😃
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Preslatke su vam bebice 🥰
Ja se javljam sa ogromnim problemom koji traje od jutros. Ustali se u normalno dojili i od tad odjednom neće cicu. Znaci nema šanse. Cijeli dan pokušavam (stojeći, ležeći, u mraku, u snu, uz glazbu..) NEMA ŠANSE!!! dere se kao da ga u najmanju ruku tučem. Na bočici mi je cijeli dan (izdojenog). Imate koji pametan savjet? Otkud sad to odjednom??
Nisam ništa drugačije jela/pila nego inače. Nemam novi parfem/omekšivač ili tako nešto 🤷🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Preslatke su vam bebice 🥰
Ja se javljam sa ogromnim problemom koji traje od jutros. Ustali se u normalno dojili i od tad odjednom neće cicu. Znaci nema šanse. Cijeli dan pokušavam (stojeći, ležeći, u mraku, u snu, uz glazbu..) NEMA ŠANSE!!! dere se kao da ga u najmanju ruku tučem. Na bočici mi je cijeli dan (izdojenog). Imate koji pametan savjet? Otkud sad to odjednom??
Nisam ništa drugačije jela/pila nego inače. Nemam novi parfem/omekšivač ili tako nešto 🤷🏼♀️
Meni ti je tako bila prije 2 dana...malii nece flasicuu ni primirisat...gladan je povuce 2 puta i u plaaaac...jedva ga smirim...pa opet 2 gutljaja i plac...dobila sam bila strah kada ga trebam nahraniti ii vec si umislila kako ga nesto boli...trajalo je 2 dana i vratilo se sve u normalu...ne brinii to jee neka luda faza 🤦♀️🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Jutro mamasite 😊
L. Još nije u oralnoj fazi 🤷🏻♀️ valjda ne kasni...
Rukama nesto mlati po igračkama al ne pari mi to nesto svjesno jos.... Najjače mi je kad rukom napipa kosu svoju pa stisne i vuče 😂
Ponosnamama kako je slatka 🥰 mi bi je za nevistu 😁
Ni moj ne dize glavu na prsima , vise mi izgleda kao da je ne zna dignut a ne da ne moze 🤦🏻♀️ al ruku na srce ne stavljam ga skoro nikako na trbuh jer odmah vrišti
Jackie ajde nek ste i koronu riješili... super sto su bili blaži simptomi 🤗
A sta se tiče nespavanja mozda skok sa 3mj? 🤷🏻♀️
Samomalo i kod vas? 🤷🏻♀️
Bumac štrajk dojenja? Mozda je to? Proguglaj malo
Keto, SamoMalo, Buhtlice sretni minići 🥰💜💙💜📸
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro mamasite 😊
L. Još nije u oralnoj fazi 🤷🏻♀️ valjda ne kasni…
Rukama nesto mlati po igračkama al ne pari mi to nesto svjesno jos…. Najjače mi je kad rukom napipa kosu svoju pa stisne i vuče 😂
Ponosnamama kako je slatka 🥰 mi bi je za nevistu 😁
Ni moj ne dize glavu na prsima , vise mi izgleda kao da je ne zna dignut a ne da ne moze 🤦🏻♀️ al ruku na srce ne stavljam ga skoro nikako na trbuh jer odmah vrišti
Jackie ajde nek ste i koronu riješili… super sto su bili blaži simptomi 🤗
A sta se tiče nespavanja mozda skok sa 3mj? 🤷🏻♀️
Samomalo i kod vas? 🤷🏻♀️
Bumac štrajk dojenja? Mozda je to? Proguglaj malo
Keto, SamoMalo, Buhtlice sretni minići 🥰💜💙💜📸
Hvala,hvala,vrime leti, ja ne mogu virovat da je vec proslo tri mj. 😁❤
Bumac, i moja zna protestirat...npr.jucer-jedno hranjenje ne bi je niko i ništa natira,samo vrišti,dere se,dam bočicu,sve pojede jer je očito gladna...drugo hranjenje se pripremim na opet isti scenarij,na kraju pojede bez problema...
Sad ne znam je li kod mene do manjka mlika, do lijenosti povlačenja il ko zna čega,al eto,zadnja dva-tri tjedna u pripravnosti uvik imam i bočicu...
❤ 8.10.2021. Nina ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji