🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy88
    08. Siječanj 2022. 22:53

Ajme, bebe su preslatke 🥰 Ponosna mama, buhtlica, Zara wow, bas vam je umjetnicka ona zajednicka 😍
    https://ibb.co/V3hd9yz evo Lane od jucer. Inace, dosli smo tek do 60 cm, ali zato 7 kg 💪😂
    Sto se motorike tice, jos s 3 mjeseca smo poslani fizijatru, ona tad nije mogla nista, glabu uopce nije drzala, na trbuh nije htjela ,vristala bi, sake je drzala cvrsto, na kraju bili samo jednom na vjezbamai to baby handling i sad cekamo opet pregled na Goljaku. Doduse njoj se gleda korigirana dob za sve, sto je 4 mjeseca sad i jucer se prvi put sama okrenula s leđa na trbuh. Pokusava zadnja 2 dana, a prije nije uopce htjela niti se trudila, ja bih ju okretala da bude na trbuhu kroz dan. Baby gym ju nije zanimao do nedavno, tek sad udara po tome, a vec duze vrijeme uzme lijepo u ruke igracku koju joj pruzis, sto je sve malo obrnuto, ali bitno da savladava. Tako da kome god se cini da negdje kasne, doslovno preko noci odjednom krenu. Dođe sve na svoje. Nadam se da nece sjesti tek s godinu dana 😅

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

daniella2207
    09. Siječanj 2022. 00:02

Missy88

Ajme, bebe su preslatke 🥰 Ponosna mama, buhtlica, Zara wow, bas vam je umjetnicka ona zajednicka 😍
    https://ibb.co/V3hd9yz evo Lane od jucer. Inace, dosli smo tek do 60 cm, ali zato 7 kg 💪😂
    Sto se motorike tice, jos s 3 mjeseca smo poslani fizijatru, ona tad nije mogla nista, glabu uopce nije drzala, na trbuh nije htjela ,vristala bi, sake je drzala cvrsto, na kraju bili samo jednom na vjezbamai to baby handling i sad cekamo opet pregled na Goljaku. Doduse njoj se gleda korigirana dob za sve, sto je 4 mjeseca sad i jucer se prvi put sama okrenula s leđa na trbuh. Pokusava zadnja 2 dana, a prije nije uopce htjela niti se trudila, ja bih ju okretala da bude na trbuhu kroz dan. Baby gym ju nije zanimao do nedavno, tek sad udara po tome, a vec duze vrijeme uzme lijepo u ruke igracku koju joj pruzis, sto je sve malo obrnuto, ali bitno da savladava. Tako da kome god se cini da negdje kasne, doslovno preko noci odjednom krenu. Dođe sve na svoje. Nadam se da nece sjesti tek s godinu dana 😅

Ma je slatka😍😍😍
    I ja se nekad pitam dali kasni jer te igracke ne hvata bas nikako,ali zato moju kosu, majicu bas hvata pa vjerujem i ja da se to stvarno preko noci promijeni... i meni je se jucer prvi put okrenula s trbuha na leđa i to par puta za redom😀

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Missy88
    09. Siječanj 2022. 00:19

daniella2207

Missy88

Ma je slatka😍😍😍
    I ja se nekad pitam dali kasni jer te igracke ne hvata bas nikako,ali zato moju kosu, majicu bas hvata pa vjerujem i ja da se to stvarno preko noci promijeni… i meni je se jucer prvi put okrenula s trbuha na leđa i to par puta za redom😀

Ni ne mora jos, prvo je kao faza da udara bezveze prema igrackama, a tek onda da otvara saku i hvata, stigne sve 😁 Kod nas je islo obrnuto. A evo, to sto kazes da se okrece s trbuha na leđa, moja ne zna, okrece se sad kao manijak s leđa na trbuh stalno i kad joj dosadi na trbuhu spusti glavu i place jer ne zna natrag na leđe 😅

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    09. Siječanj 2022. 00:20

Inace, ne mogu vjerovati da je proslo vec 5 mjeseci od kad sam pisala tu da je stigla prva jesenska beba 😳😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Zara7
    09. Siječanj 2022. 01:25

Hvala cure na lijepim komentarima 🥰🤗 
    Bumac jel poslije bilo malo bolje? Naravno da ništa ne radiš krivo!! Ni ne možeš ništa radit krivo, čak i da hoćeš 😊 it's not you, it's Niko 😂 proći će to brzo, samo mala faza, možda će već sutra biti ko stari 💪💙
    Missy pa kuuud prije već 5 mjeseci otkad sam Mišić preuzbuđeno poslala poruku da si rodila (jer ste bile blizu terminima) pa si njoj nabila presing 😁 mala Lana nije više mala, preslatka je naša prva jesenska beba 💜 i bravo za okretanje i napredak 💪
    Daniella woo hoo za prva okretanja, bravo Korina 🥳🥳
    Lady D i moj najčešće sisa oko 10-ak minuta i to jednu cicu po podoju i nije mi se ništa smanjilo mlijeko. Jedino po noći sisa i po sat vremena dok ga uspavljujem pa si valjda tako navuče 🤔
    Meanwhile, Jakov od 10.30 plače i ne želi ni sisati ni spavati, pokušavali smo sve i svašta i na kraju odustali, upalili  svjetlo maloprije, donili sve moguće igračke i s njima se igra i smije nam se prebudan, a mi na rubu živaca 😂 sad se izmorio pa zaspao, al ruka mu je na meni, ne usuđujem se ni disat prejako, kamoli pomaknut 🤯😂 
    Nadam se da vi ostale spavate 😴😴

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    09. Siječanj 2022. 01:38

Sanjarka po aplikaciji nije skok da te preduhitrim 😂😂 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    09. Siječanj 2022. 01:53

Mateja2602

Pozdrav ženice drage! 🙋🏼‍♀️
    Zara7, buhtlica34, Sweetdream, Lady.D., ajme kojih lijepih bebica i mamasita ovdje na forumu, pa ja ću se rastopiti. 🥰😍 Zbilja su sve bebice divne kao i mamite. 🥰❤️
    bumac95, i mi smo imali sličnu situaciju ali je na sreću potrajala samo jedan dan. Nadam se da je i vama samo
    prolazna faza u pitanju. Baš me zanima dal se šta popravio ili i dalje odbija ?
    ———————————————
    Živio forum i vaša komentiranja (🥂😃) jer sam se baš pronašla u ovome gdje pišete kako bebice trpaju rukice u usta iako nisu gladne. I Vita je to počela raditi pred par dana i nije mi nikako bilo jasno šta je sad to. 😂 Mi smo joj non stop vadili ruke iz usta i gurali dudu, a ona dudu ispljune i hop ruku nazad u usta. 🙈
    I moram pohvaliti da je ovu noć imala dobar spavanac, zaspala je negdje oko 22:30 i probudila se oko 6. Tako da smo se baš fino odmorili. Poslije toga nije više spavala, ali ok. 🤭 Mi i dalje vodimo bitku sa spavanjem po danu, isto spava 15-20 minuta i onda se probudi i neće više zaspati. Jedino spava na meni poslije dojenja, i to zna fino odčoriti kojih 30-45 minuta. Ali ako ju slučajno spustim dolje i krenem nešto svoje raditi eto nje za 5 minuta kao mala 🦉. Isto se počela puno više smijati šta mi je baš super i tome se svaki dan iznova veselim. 😍🤩
    Kad ide novi skokić, sa koliko tjedana ? Mislim da sam to negdje propustila jer si nisam spremila onu slikicu šta ste već par puta stavljale šta je bumac95 pisala.
    Kako ste vi danas ? Kako su bebice ? 😃

Heeej 🤗 Vita spava od 22.30 do 6, što je to uopće moguće 😂🤯 ajme i moj stalno trpa ruke u usta toliko da ga izazove na povraćanje 😑 još poludim kad mu dajem cicu, a on ruku trpa svejedno ahahha 🤦‍♀️ meni po aplikaciji Wonder Weeks kaže da su skokovi 5.tjedan, pa sljedeći krene između 7. i 8. tjedna do 9./10. pa onda u 12. novi skok 🤸🏼‍♀️ pa sa 14-15 tjedana opet, al taj traje duugo... fun fun 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• buhtlica34
    09. Siječanj 2022. 02:15

Znači sve je to samo jedan veeeeeliki skok 😅😂😭

• ponosna.mama
    09. Siječanj 2022. 09:40

Jutro mamice i prekrasne bebice 🥰
    Moja cupavica upravo spava na meni, to nam je jutarnji ritual (i cjelodnevni)🤭
    Je li vas bebe pitaju za dojenje? Preslatko mi je bilo jucer, imali smo drustvo doma i ja sam joj par puta dala jest i pokusala je uspavat, ali nije tila zaspat u sobi jer je navikla spavat na meni sa sisom u ustima (a nisam mogla dok su oni tu). I oko 20h joj se pocelo spavat (jela je 15ak min prije, znaci nije gladna) i molecivim pogledom namisti tuznu facu i mumlja mi pa pokusava pokazat ustima ka da jede. Svi su ostali u soku kad su vidili, a ja sam se rastopila.🥰🥰 Ponovila je to par puta, tocno se vidilo kako govori molim te mama daj mi siku da se mogu uspavat ☺️ Naravno tad sam im rekla da ja idem s njom u sobu lec, a oni kako znaju.. Kad smo usli u sobu rekla sam joj sad ce tebi mama dat tvoju siku da mozes spavat i dobila sam najveci i najlipsi osmjeh na svitu ❤️ 
    Sanjarka rezervirala sam Laru za Lukija 🤭

bumac95
    09. Siječanj 2022. 11:28

Missy 5 mjeseci. Wow. Kud je to prije došlo 😅
    Predivna je curka. Još koji dan/tjedan i spremna za hranu čovječe ☺️
    Inače ovo štrajkanje se kod nas nastavlja. Mislim da radim još gore jer jede izdojeno par pita na dan ba bočicu, a ostalo dohranu jer se ne mogu toliko izdojit. Mlijeka imam al ne ide van. Sad me već lagano strah da ću i mastitis dobit jer su mi se kvrge krenule stvarat. 
    Svakako ne sluti na dobro jer već treći dan jede na bocu, a čula sam da se naviknu i onda neće cicu vise. 
    Ne znam evo. Možda je tu ipak kraj našeg dojenja koliko god mi teško bilo pomirit se sa tim ☹️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.