🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorre
    06. Siječanj 2022. 01:56

Evo i mene nakon par dana.. Mi smo imali crijevnu virozu i sva sreća da je temperatura trajala samo 2 dana.. Već treći dan je Niko bio kao nov 💪 u međuvremenu sam se ja prehladila pa sad strepim oce li pobrat i ovo od mene 😣 šta uzmete od lijekova kad ste prehlađene? 

Baby N 💙

Sanjarka88
    06. Siječanj 2022. 10:11

Hello mamasite 😊
    Gdje ste sveeee? Na skijanju? 🤣

Ja sam svog hvalila bas jučer kako potegne od 21 do 4-5h za prvo hranjenje, zato se noćas probudio već u 1:45 🤦🏻‍♀️ bolje mi je da šutim hahahah.

Bumac tu si 🤗🤗🤗 Niko skače non stop 🤣 
    Jednostavno se treba pomiriti s tim da imamo takve bebe , Mozda budu dobri ljudi jedan dan 🤣🤣🤣

Lorre drago mi da ste brzo ozdravili ♥️

Zara, Ponosnamama , SweetDream15 sretni minići bebačima 😍💙💜💜 čekamo slikice 📸

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• buhtlica34
    06. Siječanj 2022. 11:06

Jutro ekipa 😊
    Uh da smo barem na skijanju! Odnosno barem negdje u planini ispred kamina dok vani pada snijeg, jer skijat ne znam 😂
    Mi smo imali super noć, ali sad je opet nervoza, ovaj put od grčeva.
    Tako da sam upalila Sopranose, nju stavila a sisu i tako mislim provesti cijeli dan, jer je jedino tako ne muče. Briga me 😎

SamoMalo
    06. Siječanj 2022. 16:28

Mene je od ove zime neka depra uhvatila. Dugo mi traje, a tek je pocela. Jedva cekam proljece i setnje bez da promrznem. Mi smo stvarno bar 3h vani tokom dana, a ovo vrijeme je bljak. Da je barem snijeg pa ajde

Zara7
    06. Siječanj 2022. 16:43

Sanjarka88 🤍

Hello mamasite 😊

Ja sam svog hvalila bas jučer kako potegne od 21 do 4-5h za prvo hranjenje, zato se noćas probudio već u 1:45 🤦🏻‍♀️ bolje mi je da šutim hahahah.

Jednostavno se treba pomiriti s tim da imamo takve bebe , Mozda budu dobri ljudi jedan dan 🤣🤣🤣

Hvalaaaa 🤗💙 mene Jakov odlučio počastit buđenjem svakih sat i po-2 sinoć 🤯 bit će 📸 ako uspijemo danas, nije neke volje 😅

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

SweetDream15
    06. Siječanj 2022. 21:49

Evoo da se i mi javimo nakon duuugo, danas nam je 2 mj ☺️ nemogu virovat da je tako brzo prošlo 🙄 Lana je super, do sad apsolutno nikakvih problema osim povremenii grčića nemamo hvala Bogu 🙏 ona super napreduje, sutra baš idemo na kontrolu kod ped. Tokom dana spava po par sati, noću zaspe oko 11-00 pa se budi oko 4 i oko 7 za dojit i onda često nastavimo obe do 10-12h spavat/ležat tako da mi je to ekstra , uspijem se odmorit 🤭 pored nje sama uspijem i sredit kuću, ručak skuhat, oko životinja..sestra me stalno zeza da si rodim još jedno kad mi tako dobro ide, kako mogu pored nje sve napraviti 🤣 i evoo baš sas čekamo sestru za rodit, ona ima termin 25.1 tako da smo uzbuđeni svi 😍 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

SweetDream15
    06. Siječanj 2022. 22:22

I pita je za mame koje su rodile carskim, kad ste prestale krvarit? Meni je ginek rekla 40 dana otp krvarenje treba bit i onda onaj zadnji tj-do dva je kao menstruacija. Ugl ako ne pristanem krvarit do kraja 12 mj tribam se javit ginek u bolnici da vidi šta je.. Ugl i meni evo još uvik krvari, idem u pon na kontrolu kod svoje ginek da odnesem nalaze usput.  Pa ću vidit šta ona kaže. 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

SweetDream15
    06. Siječanj 2022. 22:43

Sanjarka88 hvala 😍 evo nass na druugii miniććć 😇 https://ibb.co/tYH7LW5 poz svim mamama i laka noć! 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

daniella2207
    06. Siječanj 2022. 22:56

SweetDream15

Sanjarka88 hvala 😍 evo nass na druugii miniććć 😇 https://ibb.co/tYH7LW5 poz svim mamama i laka noć!

Sretan 2 minic,preslatke ste😍

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    06. Siječanj 2022. 22:58

Zara7

Sanjarka88 🤍

Hello mamasite 😊

Hvalaaaa 🤗💙 mene Jakov odlučio počastit buđenjem svakih sat i po-2 sinoć 🤯 bit će 📸 ako uspijemo danas, nije neke volje 😅

Sretan 3.minić😘👣👣🥳...nadam se da ce Jakov veceras duze spavati😉

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.