🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MARELA
    07. Siječanj 2022. 00:19

bumac95

E i nama se i dalje čuje nosic. Nemam komentara vise na to. Ne mogu otkrit do čega je, al nije mi normalno da mu je nos “začepljen” dva mjeseca, od 3 šta je živ. Morat ću popričat malo sa ped i o tome
    Da vam nije suhi zrak u kuci? Nama je bio zastopan neko vrijeme kada bi pojacano grijali. Kapali bi fiziolosku i usisavali, ali nismo bogznasta uspjeli izvuci a culo se i dalje🤨. 

• MARELA
    07. Siječanj 2022. 00:24

bumac95

Iskomentirala bi muževe još. Moj je u fazonu - meni je on dosadan 😂
    Sa starijim provodi puno vremena, ali s ovim se još nije “skompao”. Mislim, uzme on njega kad god mu kažem (sto mi isto ide na živce, ono, nemaš potrebu sam ga uzet malo?!? 😂), ali da bas nešto uziva u tome, i ne čini mi se bas 😅
    Po kući napravi ono šta mu kažem, još nisam doživjela da mu samom padne na pamet: gle, ima puno prljavog vesa, možda sam mogao upalit mašinu? 🤦🏼‍♀️😂

Isto...a tak nam je grah pao izgleda. Moj koda je procitao tu na forumu kak sam ga tracala, pa se maaalo i poboljsao zadnjih dana, ali, budemo vidli kolko ce to trajat😜. Nema kod njega kontinuiteta, napravit nes, pa onda mj dana odmora🤣🤣

amy55
    07. Siječanj 2022. 02:09

SweetDream15

I pita je za mame koje su rodile carskim, kad ste prestale krvarit? Meni je ginek rekla 40 dana otp krvarenje treba bit i onda onaj zadnji tj-do dva je kao menstruacija. Ugl ako ne pristanem krvarit do kraja 12 mj tribam se javit ginek u bolnici da vidi šta je.. Ugl i meni evo još uvik krvari, idem u pon na kontrolu kod svoje ginek da odnesem nalaze usput. Pa ću vidit šta ona kaže.

Meni je potpuno prestalo nakon otprilike mjesec dana.

Missy88
    07. Siječanj 2022. 09:29

SweetDream15

Evoo da se i mi javimo nakon duuugo, danas nam je 2 mj ☺️ nemogu virovat da je tako brzo prošlo 🙄 Lana je super, do sad apsolutno nikakvih problema osim povremenii grčića nemamo hvala Bogu 🙏 ona super napreduje, sutra baš idemo na kontrolu kod ped. Tokom dana spava po par sati, noću zaspe oko 11-00 pa se budi oko 4 i oko 7 za dojit i onda često nastavimo obe do 10-12h spavat/ležat tako da mi je to ekstra , uspijem se odmorit 🤭 pored nje sama uspijem i sredit kuću, ručak skuhat, oko životinja..sestra me stalno zeza da si rodim još jedno kad mi tako dobro ide, kako mogu pored nje sve napraviti 🤣 i evoo baš sas čekamo sestru za rodit, ona ima termin 25.1 tako da smo uzbuđeni svi 😍

Ajme divno, zato je moja Lana totalna suprotnost, nista ne srignem uz nju, a svako uspavljivanje je muka kao da je spavanje najgora kazna na svijetu 😂

Sretni minici svima, evo nas vec na 5 😳😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Sanjarka88
    07. Siječanj 2022. 09:41

SamoMalo

Mene je od ove zime neka depra uhvatila. Dugo mi traje, a tek je pocela. Jedva cekam proljece i setnje bez da promrznem. Mi smo stvarno bar 3h vani tokom dana, a ovo vrijeme je bljak. Da je barem snijeg pa ajde

Ajme i ja, živim za proljeće 😅☀️☀️☀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    07. Siječanj 2022. 09:42

SweetDream15

Sanjarka88 hvala 😍 evo nass na druugii miniććć 😇 https://ibb.co/tYH7LW5 poz svim mamama i laka noć!

Predivne ste cure, top frizurica u Lane 😍

Sanjarka88
    07. Siječanj 2022. 09:44

SweetDream ja sam krvarila svakako. 
    Nekih 40tak dana sigurno , pa je bilo 10 dana pauze pa opet nesto par dana ( nije menga , taman bila tada na pregledu) pa opet stalo, pa sam kroz 2 tjedna mengu dobila ( valjda 😂 trajala 10 dana više kao iscjedak nego krvarenje 🤦🏻‍♀️)

Bravo za tvoju dobricu ♥️

Sanjarka88
    07. Siječanj 2022. 09:46

Missy88

SweetDream15

Evoo da se i mi javimo nakon duuugo, danas nam je 2 mj ☺️ nemogu virovat da je tako brzo prošlo 🙄 Lana je super, do sad apsolutno nikakvih problema osim povremenii grčića nemamo hvala Bogu 🙏 ona super napreduje, sutra baš idemo na kontrolu kod ped. Tokom dana spava po par sati, noću zaspe oko 11-00 pa se budi oko 4 i oko 7 za dojit i onda često nastavimo obe do 10-12h spavat/ležat tako da mi je to ekstra , uspijem se odmorit 🤭 pored nje sama uspijem i sredit kuću, ručak skuhat, oko životinja..sestra me stalno zeza da si rodim još jedno kad mi tako dobro ide, kako mogu pored nje sve napraviti 🤣 i evoo baš sas čekamo sestru za rodit, ona ima termin 25.1 tako da smo uzbuđeni svi 😍

Ajme divno, zato je moja Lana totalna suprotnost, nista ne srignem uz nju, a svako uspavljivanje je muka kao da je spavanje najgora kazna na svijetu 😂

Sretni minici svima, evo nas vec na 5 😳😁

Sretan 5. Minić Lanaaa 🎉 nabaci nam sličicu 📸🤩

• buhtlica34
    07. Siječanj 2022. 10:06

Jutro curke!
    Bome i ja jedva čekam proljeće, da mogu u šetnju svaki dan! Ovako idemo kako kad, Mila boli kolica i odma zaspe u njima, ali je vrijeme ili maglovito ili kišno, ili mi se čini prehladno.. Ovaj tjedan kad je bilo fino sam iskoristila i išla s njom svaki dan, i baš mi je pasalo. Ja sam inače prije trudnoće svaki dan 10000 koraka radila, nekad i više, i baš mi fali ta moja rutina. Jučer sam i prvi trening odradila, bilo je ok. Ali mislim da ću probati neki malo jači odraditi, jer osjećam da mogu.
    Cure koje su imale carski, kad ste vi počele vježbati (ako jeste)? Znam da su rekli minimalno 3.mjeseca, ali ja sam luda i moram se početi gibati. Ako vježbate, jel vam to utjecalo na mlijeko?
    Isto tako, dajte mi savjet kako da prevladam strah od vožnje? Moram početi voziti jer mi živimo izvan Zagreba. Ne mogu ovisiti o mužu za sve, a i ako želim negdje otići, on je mora čuvati jer je mene strah ostavit je svekrvi.zato što joj zadnjih dana nije dobro i stalno joj se manta, a i stara je i i tako joj je ne bi o stavljala. A ja već neko vrijeme nisam vozila i tako me strah početi. Čak ne zbog mojih vozački sposobnosti nego zbog drugih i njihovog divlja ja po cesti. Pa eto ako imate neki savjet, bila bih vam zahvalna 😊

• buhtlica34
    07. Siječanj 2022. 10:18

E da, i jel nečije dite trpa ruke u usta!? Moja zadnjih dana stalno to radi, bez obzira jel gladna ili ne. Čak i nakon što se preždere.. Ne znam šta joj to znači... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.