Cure,gledam za kupit novu autosjedalicu…ima li koja gb vaya 360 ili joie spin 360? Ako ima,jeste li zadovoljne? Ili ima neka koju preporučujete 🙃
Jaje što duže pošto je do 13kg ili dok vrh glave ne bude 2cm od vrha sjedalice. To je otprilike kad budu bili godinu dana. Tek onda u veću sjedalicu. I vaya i joie su, odlične. Nećeš pogriješiti. Preporuka je svakako da se voze u kontra smjeru dok ne prohodaju samostalno i dok budu imali 15mj. A neki preporučuju do 4. Te godine. Pa sad. Možete se sami informirati još i odlučiti šta ćete. Samo se molim vas nemojte voditi onom "i mi smo se vozili bez sjedalice i nije nam bilo ništa" i slično
Hvala :) bože sačuvaj, ne bi auto upalila da beba nije u AS... nego sam ove gledala jer idu kao od rođenja,odnosno od 40cm... u jaje također svakako stane,do 9kg je moje ja mislim,ali kako ionako moram kupovat,onda su mi ove zapele za oko,a razlika u cijeni je cca 1000kn...
❤ 8.10.2021. Nina ❤
Pozz cure,evo ja opet imam pitanje vezano za stolicu,mislim da cu nazvati sutra pedijatricu da pitam.Danas mi je Korina imala stolicu opet dosta obilnu,i onda za sat vremena opet inace ima jednom na dan ali ova druga je u biti bila samo prozirna zelena sluz bas,to jos nisam vidila,je imao tko tako nesto.
Zao mi je da nisam odmah slikala da vidite,sada sam isla slikati pelenu ali vec je dosta upila pa se ne skuzi najbolje...staviti cu sliku ako netko zeli viditi ,nekako me sada to brine😕
https://ibb.co/P6bTLxH
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Bok cure, nisam se dugo javljala ali evo sad smo malo prehlađeni, Kaji je jako zastopan nosic, po noći se čak zna zagrcnuti i počne se gušiti, imate li kakve savjete da brže prođe?
Spricamo nosic i usisavamo
Imas li imhalator?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bok cure, nisam se dugo javljala ali evo sad smo malo prehlađeni, Kaji je jako zastopan nosic, po noći se čak zna zagrcnuti i počne se gušiti, imate li kakve savjete da brže prođe?
Spricamo nosic i usisavamo
Imas li imhalator?
Inhalator*
Zara7,OMG, koji komploment! Crvenim se! ☺🤗 Sve mogu "zahvaliti" gestacijskom dijabetesu. Uz prilagođenu prehranu dobila sam samo 7 kila i to se sve istopilo na porodu. I sad sam jos izgubila 2 kile. 😅
Buhtlica34i ja sam imala osjecaj griznje savjesti i mislila sam da sam nemajka ako ga ne zabavljam dok je budan. Onda sam shvatila da jednostavno ne stignem nista napraviti po stanu, jer preko dana ne spava nikako osim u kolicima u setnji. Bas kao i tvoja Mila. Tak da ne brini…ima nas jos.
Mi lude first time mothers, samo sebi pressing namećemo 😅😅
Evo upalila sam joj Mozart Lullaby for baby brains development Valjda je to dovoljno 😂😂
To je super. Moj zna buljit u jednobojne jastuke na kauču 🤣
Pozz cure,evo ja opet imam pitanje vezano za stolicu,mislim da cu nazvati sutra pedijatricu da pitam.Danas mi je Korina imala stolicu opet dosta obilnu,i onda za sat vremena opet inace ima jednom na dan ali ova druga je u biti bila samo prozirna zelena sluz bas,to jos nisam vidila,je imao tko tako nesto.
Zao mi je da nisam odmah slikala da vidite,sada sam isla slikati pelenu ali vec je dosta upila pa se ne skuzi najbolje…staviti cu sliku ako netko zeli viditi ,nekako me sada to brine😕
Nismo se do sada sa sluzi susreli 🤷🏻♀️
Jel prehladena?
Ja bi vidila dal će se ponavljati pa onda napomenula pedijatrici
Sluz sama po sebi ne mora značiti ništa loše, ako se Korina ponasa normalno i ne vidis da je nesto posebno pati nebi se puno brinula
Zao mi je da nisam odmah slikala da vidite,sada sam isla slikati pelenu ali vec je dosta upila pa se ne skuzi najbolje…staviti cu sliku ako netko zeli viditi ,nekako me sada to brine😕
Nismo se do sada sa sluzi susreli 🤷🏻♀️
Jel prehladena?
Ja bi vidila dal će se ponavljati pa onda napomenula pedijatrici
Sluz sama po sebi ne mora značiti ništa loše, ako se Korina ponasa normalno i ne vidis da je nesto posebno pati nebi se puno brinula
Pa ponasa se normalno da,prehladena nije..imala je ona do sada sluzi ali s normalnom kakicom,ovo je prvi puta da je iskakala samo sluz ,viditi cu kako sutra bude..
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Zara7,OMG, koji komploment! Crvenim se! ☺🤗 Sve mogu "zahvaliti" gestacijskom dijabetesu. Uz prilagođenu prehranu dobila sam samo 7 kila i to se sve istopilo na porodu. I sad sam jos izgubila 2 kile. 😅
Buhtlica34i ja sam imala osjecaj griznje savjesti i mislila sam da sam nemajka ako ga ne zabavljam dok je budan. Onda sam shvatila da jednostavno ne stignem nista napraviti po stanu, jer preko dana ne spava nikako osim u kolicima u setnji. Bas kao i tvoja Mila. Tak da ne brini…ima nas jos.
Evo upalila sam joj Mozart Lullaby for baby brains development Valjda je to dovoljno 😂😂
I moj isto pilji u tamnoplave jastuke s kutne. 😂😂😂
Naši su ljubičasti 🤣
Dobro je dok samo pilje, moj je jednom kad je bio skroz mali i kržljavog vida u minutu sto sam ga ostavila počeo cicati uho od kušinića ko da nema sutra haha..tako sam ga našla 😁
Eto vidiš, bar nešto dobro od tog gestacijskog dijabetesa, sjećam se da si baš pazila i radila i posebnu 🍕 🤗
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji