🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelly
    03. Siječanj 2022. 20:57

Ljesnjak

Angelly

Ljesnjak

Dali koja zna jel psic sveznalica i seka pjevaju iste pjesme? Mi imamo seku i jako joj je interesantna, pa bi uzela i psica ako postoji razlika, a da nije samo u bojama sapica.

Nekak mislim da su iste 🤔 jel imas pekara pjesmu, abecedu, pauka? To su od psica neke pjesmice

Imam abecedu, pauka i nesto volim svoje usi, onda pjeva da voli dugine boje, s dvije noge plesem ja..🤣 to je na razini 1.

Onda je isto sve 😂

• ponosna.mama
    03. Siječanj 2022. 21:10

SamoMalo

Meni je preporuceno da cekam mengu i da ne dojim.. nije htio stavit. I bas razbijam glavu oko te kontracepcije jer nista drugo bas nije opcija.

Ne znam, meni je ovo treci put da stavljam i nikad nije bilo problema

Lady.D.
    03. Siječanj 2022. 22:39

Zara7, OMG, koji komploment! Crvenim se! ☺🤗 Sve mogu "zahvaliti" gestacijskom dijabetesu. Uz prilagođenu prehranu dobila sam samo 7 kila i to se sve istopilo na porodu. I sad sam jos izgubila 2 kile. 😅 
    Buhtlica34 i ja sam imala osjecaj griznje savjesti i mislila sam da sam nemajka ako ga ne zabavljam dok je budan. Onda sam shvatila da jednostavno ne stignem nista napraviti po stanu, jer preko dana ne spava nikako osim u kolicima u setnji. Bas kao i tvoja Mila. Tak da ne brini...ima nas jos.

Ljesnjak
    03. Siječanj 2022. 22:50

Angelly

Ljesnjak

Angelly

Ljesnjak

Dali koja zna jel psic sveznalica i seka pjevaju iste pjesme? Mi imamo seku i jako joj je interesantna, pa bi uzela i psica ako postoji razlika, a da nije samo u bojama sapica.

Nekak mislim da su iste 🤔 jel imas pekara pjesmu, abecedu, pauka? To su od psica neke pjesmice

Imam abecedu, pauka i nesto volim svoje usi, onda pjeva da voli dugine boje, s dvije noge plesem ja..🤣 to je na razini 1.

Onda je isto sve 😂

Da, pronasla sam i pekara. 🤣

Sanjarka88
    04. Siječanj 2022. 04:21

😘 
    Pozdrav mame. 
    Zadnja 2 dana mi L. Nesto opet prducka dosta i grči nogice uz popratnu nervozu.  Bas smo se bili odvikli od tih tegoba jer njega stvarno sve to skupa nije previse mucilo ni grčeve klasične nije nikad imao. Nadam se da je ovo isto nesto kratkotrajno. 
    Mia ma nastavi raditi kao i do sada, prirast vam je skroz normalan 👍 eventualno mozes probat mam bočicu, evo mi smo presli na nju. I u odnosu na Tomme Tippe nisu usta puna mlijeka 👍 doduse na kupljenoj boci je najmanji sisač.
    Littlebaby nadam se da ćeš nam se stić javit češće 🥰 Pusa P. Super prirast 🎉
    Ajme Missy i  Ponosnamama bas mi žao sta se cure tako često bude 😴😴 ste ikad probali noću dati ad?
    Ponosnamama takva bol od spirale? 😳 Inače tako boli?
    Ja se kao i SamoMalo jos uvijek premisljam sta i kako. 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• ponosna.mama
    04. Siječanj 2022. 07:54

Jutro cure.
    Sanjarka ne sicam se da me prije tako bolilo 😏 V. je komentira da mi je maternica poprilicno mala, 4cm, da se dosta brzo stisla. I nesto su on i Ana govorili da mi sve nesto ide u krivo, vrludavo, ko ce ih razumit. Uglavnom, na kraju je reka da nije mislia da ce se oko mene tako namucit. Sad mi je ok, samo krvarim, al proc ce i to 😔
    A sta se tice AD-a, probala sam joj dat, al svejedno je, isto se budi. Starija mi je tako dojila 9 miseci 😕

marija3998
    04. Siječanj 2022. 10:07

Bok cure, nisam se dugo javljala ali evo sad smo malo prehlađeni, Kaji je jako zastopan nosic, po noći se čak zna zagrcnuti i počne se gušiti, imate li kakve savjete da brže prođe?
    Spricamo nosic i usisavamo 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

• buhtlica34
    04. Siječanj 2022. 10:08

Lady.D.

Zara7,OMG, koji komploment! Crvenim se! ☺🤗 Sve mogu "zahvaliti" gestacijskom dijabetesu. Uz prilagođenu prehranu dobila sam samo 7 kila i to se sve istopilo na porodu. I sad sam jos izgubila 2 kile. 😅
    Buhtlica34i ja sam imala osjecaj griznje savjesti i mislila sam da sam nemajka ako ga ne zabavljam dok je budan. Onda sam shvatila da jednostavno ne stignem nista napraviti po stanu, jer preko dana ne spava nikako osim u kolicima u setnji. Bas kao i tvoja Mila. Tak da ne brini…ima nas jos.

Mi lude first time mothers, samo sebi pressing namećemo 😅😅
    Evo upalila sam joj Mozart Lullaby for baby brains development Valjda je to dovoljno 😂😂

• Keto35
    04. Siječanj 2022. 11:41

Cure,gledam za kupit novu autosjedalicu...ima li koja gb vaya 360 ili joie spin 360? Ako ima,jeste li zadovoljne? Ili ima neka koju preporučujete 🙃 

❤ 8.10.2021. Nina ❤

Endzrue
    04. Siječanj 2022. 15:57

Keto35

Cure,gledam za kupit novu autosjedalicu…ima li koja gb vaya 360 ili joie spin 360? Ako ima,jeste li zadovoljne? Ili ima neka koju preporučujete 🙃

Jaje što duže pošto je do 13kg ili dok vrh glave ne bude 2cm od vrha sjedalice. To je otprilike kad budu bili godinu dana. Tek onda u veću sjedalicu. I vaya i joie su, odlične. Nećeš pogriješiti. Preporuka je svakako da se voze u kontra smjeru dok ne prohodaju samostalno i dok budu imali 15mj. A neki preporučuju do 4. Te godine. Pa sad. Možete se sami informirati još i odlučiti šta ćete. Samo se molim vas nemojte voditi onom "i mi smo se vozili bez sjedalice i nije nam bilo ništa" i slično 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.