🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    03. Siječanj 2022. 10:37

Mia pa super, to je idealan prirast 👍
    Koje mlijeko mu dajes? Iz koje bočice?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Mia38
    03. Siječanj 2022. 10:59

Sanjarka88 🤍

Mia pa super, to je idealan prirast 👍
    Koje mlijeko mu dajes? Iz koje bočice?

Aptamil 1.. to je dobivao u bolnici pa smo nastavili.
    Imamo Avent i Dr. BROWN... Probali smo i Tommee Tipee al nije htio, pretvrde su mu

Sanjarka88
    03. Siječanj 2022. 11:18

Ne ide ti prebrzo mlijeko iz avent bočice? 
    Da mu pokusas napraviti veću količinu pa vidit koliki će onda razmak biti?
    Nekakva preporuka je oko 870ml mlijeka na njegovu kilazu dnevno

Zara7
    03. Siječanj 2022. 11:22

Jutro cure 🥰 
    Sanjarka yaaaaay za Luku i što manje plače 💙 🙏
    Lady D preesladak Andro 💙 a ti si mi teška Bella Hadid 😍 s piste ravno 💫💫 podsjetila si me na moj fotosešn kroz različite stupnjeve trudnoće, nikako da slikam zadnju sliku s bebačem na mjestu droba, baš ću probati danas 🤗 
    Što se spavanja tiče, čini mi se da smo među gorima 😂🙈 moj zaspe oko 10.30h i budi se 2, 3 puta po noći, najčešće jako kratko, malo pocica i zaspe, al tipa sinoć se budio 4 puta i duže njurgao i bio budan 🤯 dogodilo se par puta da je skoro 5 sati u komadu odspavao, al to je baš rijetkost. 😁

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Sanjarka88
    03. Siječanj 2022. 11:29

Zara7

Jutro cure 🥰
    Lady D preesladak Andro 💙 a ti si mi teška Bella Hadid 😍 s piste ravno 💫💫 podsjetila si me na moj fotosešn kroz različite stupnjeve trudnoće, nikako da slikam zadnju sliku s bebačem na mjestu droba, baš ću probati danas 🤗
    Što se spavanja tiče, čini mi se da smo među gorima 😂🙈 moj zaspe oko 10.30h i budi se 2, 3 puta po noći, najčešće jako kratko, malo pocica i zaspe, al tipa sinoć se budio 4 puta i duže njurgao i bio budan 🤯 dogodilo se par puta da je skoro 5 sati u komadu odspavao, al to je baš rijetkost. 😁

Skok? 🤣 Sveti skok, dezurni krivac 😁

Zara7
    03. Siječanj 2022. 11:33

Sanjarka88 🤍

Zara7

Jutro cure 🥰

Skok? 🤣 Sveti skok, dezurni krivac 😁

😂😂 ili je to samo njegov personality 😂 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• buhtlica34
    03. Siječanj 2022. 11:57

Jutro curke!
    Mi obavile šetnju koju je Mila prespavala, točno odmorim u toj šetnji..
    Mia, pa meni je to odličan prirast 😊
    Sanjarka, baš mi je drago da je bebi L sve bolji, valjda samo treba malo dok se oni ustale, daje nadu da ce i nama ostalima koji se mučimo bit bolje 😅
    Zara, nisi jedina, meni je Mila isto li la. Nekad odspava odlično, 4-5 sati u komadu, a nekad brate mili budi se svako 2 ure. Uopće ne znam kako da joj napravim raspored, niti sta na to utječe.
    Inače ja sam baš nekako malo down jer imam osjećaj da stalno moram s njom pričati, radit vježbice, animirat je.. Ono osjećam se lose sto bi nekad pustila po ure da samo zuji u točku u zidu i da ništa ne pričam i ne radim s njom. Jesam grozna zbog toga??

SamoMalo
    03. Siječanj 2022. 13:20

Boze, moj vecinu vremena sam bude u gymu 
    Uz starijeg i obaveze po kuci ni ne stignem drugacije. Mislim tu je uz nas, u dnevnom, stalno je neka buka i dogadanje pa gleda valjda. Da mu nije dobro, bunio bi se 

Sanjarka88
    03. Siječanj 2022. 13:49

Oh da hahhaha
    Svaka sekunda dok je sam i miran mi zlata vrijedi 😅

SamoMalo
    03. Siječanj 2022. 14:25

Bas to, kad se sam zabavlja ne bi ga dirala za zivu glavu. Pravim se da me nema i pijuckam kavu dok mogu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani