Jutro cure 🥰
Sanjarka yaaaaay za Luku i što manje plače 💙 🙏
Lady D preesladak Andro 💙 a ti si mi teška Bella Hadid 😍 s piste ravno 💫💫 podsjetila si me na moj fotosešn kroz različite stupnjeve trudnoće, nikako da slikam zadnju sliku s bebačem na mjestu droba, baš ću probati danas 🤗
Što se spavanja tiče, čini mi se da smo među gorima 😂🙈 moj zaspe oko 10.30h i budi se 2, 3 puta po noći, najčešće jako kratko, malo pocica i zaspe, al tipa sinoć se budio 4 puta i duže njurgao i bio budan 🤯 dogodilo se par puta da je skoro 5 sati u komadu odspavao, al to je baš rijetkost. 😁
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Jutro cure 🥰
Lady D preesladak Andro 💙 a ti si mi teška Bella Hadid 😍 s piste ravno 💫💫 podsjetila si me na moj fotosešn kroz različite stupnjeve trudnoće, nikako da slikam zadnju sliku s bebačem na mjestu droba, baš ću probati danas 🤗
Što se spavanja tiče, čini mi se da smo među gorima 😂🙈 moj zaspe oko 10.30h i budi se 2, 3 puta po noći, najčešće jako kratko, malo pocica i zaspe, al tipa sinoć se budio 4 puta i duže njurgao i bio budan 🤯 dogodilo se par puta da je skoro 5 sati u komadu odspavao, al to je baš rijetkost. 😁
Skok? 🤣 Sveti skok, dezurni krivac 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure 🥰
Skok? 🤣 Sveti skok, dezurni krivac 😁
😂😂 ili je to samo njegov personality 😂
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Jutro curke!
Mi obavile šetnju koju je Mila prespavala, točno odmorim u toj šetnji..
Mia, pa meni je to odličan prirast 😊
Sanjarka, baš mi je drago da je bebi L sve bolji, valjda samo treba malo dok se oni ustale, daje nadu da ce i nama ostalima koji se mučimo bit bolje 😅
Zara, nisi jedina, meni je Mila isto li la. Nekad odspava odlično, 4-5 sati u komadu, a nekad brate mili budi se svako 2 ure. Uopće ne znam kako da joj napravim raspored, niti sta na to utječe.
Inače ja sam baš nekako malo down jer imam osjećaj da stalno moram s njom pričati, radit vježbice, animirat je.. Ono osjećam se lose sto bi nekad pustila po ure da samo zuji u točku u zidu i da ništa ne pričam i ne radim s njom. Jesam grozna zbog toga??
Boze, moj vecinu vremena sam bude u gymu
Uz starijeg i obaveze po kuci ni ne stignem drugacije. Mislim tu je uz nas, u dnevnom, stalno je neka buka i dogadanje pa gleda valjda. Da mu nije dobro, bunio bi se
Oh da hahhaha
Svaka sekunda dok je sam i miran mi zlata vrijedi 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bas to, kad se sam zabavlja ne bi ga dirala za zivu glavu. Pravim se da me nema i pijuckam kavu dok mogu
Bokic svima,ja naravno opet u debelom zaostatku al jesnostavno ne stizem pratit. Klinci jos uvijek doma,sl tjedan se vracaju u vrtic pa se nadam da cu imat mrvu vise vremena za sebe.
Prosli tjedan smo bili na vaganju, P ima 5400g i 60cm dobio dvije pikice malko zaplakao i cim sam ga primila smirio se kod svoje mamice. U noci je dobio laganu temp koja je sama od sebe pala. Idemo na vjezbe za stopala, pa se sad s tim bavimo,trebali bi sto vise u danu vjezbat po 20 min al to je nemoguce. Jer on nakon nekog vremena pocne plakat i gotovo,opire se i ne mogu tako vjezbat s njim. Nadam se da ce sve biti dobro unatoc tome sto tako vjezbamo
Nadam se da ste mi svi dobro,pozdravljamo vas i saljemo svim bebicama velike puse😘
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ne ide ti prebrzo mlijeko iz avent bočice?
Da mu pokusas napraviti veću količinu pa vidit koliki će onda razmak biti?
Nekakva preporuka je oko 870ml mlijeka na njegovu kilazu dnevno
Ide al i kad pije iz DrBrown ima puna usta mlijeka... ne znam vise, ostalo samo za probat Mam...
Razmisljala sam probat sa 150 ml al kad imamo problema s trbuscicem.. cim popije kao loptica je i za 2 sata krene prduckat pa se bojim da ce mu bit jos teze pa tako nekako furamo manje papati al cesce.
I mi smo kao vi, svaki dan sve bolji. Sve vise pricamo i sijesimo se.. osim sto ne mozemo solirat skoro uopce...
Pozdrav svima 😊 Mi definitivno nismo u klubu spavaca jer ona zeli jesti svaka 2 sata nocu, a navecer ju jedva uspavamo pa najcesce zaspe tek oko 23, a spava do 8, uz buđenja za jelo 😅
Cjepiva smo odradili 2 runde, sljedeca sva sreca samo u jednu nogicu, meni vise muka od toga nego njoj 😵 I dvije doze protiv rote isto obavili.
Ona je prije tjedan dana imala 6800 i 60 cm, rodila se s 2500 i 46 cm. Bucka je, nije nesto narasla, ali je 7 kg uspjela nabiti 😂
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji