O pa ima spavača na temi 💪👍👍 bravooo
L. Zadnje jede oko 21h i budi se jednom jest. Rekord je bilo buđenje u 5.30, no uglavnom je to u periodu oko 3-4
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo da pohvalim nasu pedijatricu. Odgodila cijepljenje jer smo sinoc imali malo temperaturu (al to nakon deranja pa vjerujem da je to povisilo) i taj slajm s kojim se borimo. Rekla je da se javimo za 10 dana da vidimo kako je.
I btw imamo 5850 g… kaze da je to dosta. 🤦♀️ koliko su vase bebice sa 2 mjeseca?
Šta znači da je to dosta? Nemoj molim te slušat priče da je beba debela il da joj treba smanjit il ukidat mlijeko
Moj je s 2mj bio 6200g (rođen sa 3540g)
Jutro drage moje. Nisam imala ovih dana bas vremena pa vam sada svima posebno bebicama zelim pozeljeti najljepsu, najzdraviju i najsretniju godinu.
Za cijepljenje nemam kaj pametnog za reci, mislim da je svaka od nas u nedoumici oko toga, mi smo na kraju cijepili. Od prve doze nije imala reakciju, sad za par dana nas ceka druga. Sto se tice MO-PA-RA to cemo isto malo odgoditi.
Sanjarka ta podloga je iz Sinsay-a.
Sto se tice spavanja Iris prespava cijelu noc, uglavnom od 10 do 7-8 ujutro.
Sto se tice tezine sa 2 mj je bila 4800 i isto smo dobili kritiku. Rodena sa 2600. Sada sa 4 mj ima 6 kg, 59 cm, skroz je na AD-u.
Jutro drage moje. Nisam imala ovih dana bas vremena pa vam sada svima posebno bebicama zelim pozeljeti najljepsu, najzdraviju i najsretniju godinu.
Za cijepljenje nemam kaj pametnog za reci, mislim da je svaka od nas u nedoumici oko toga, mi smo na kraju cijepili. Od prve doze nije imala reakciju, sad za par dana nas ceka druga. Sto se tice MO-PA-RA to cemo isto malo odgoditi.
Sanjarka ta podloga je iz Sinsay-a.
Tnx 😘
Inače ja sam Mo-pa-ru odgodila 3mj
Čekala sam da prohoda, progovorio je jako rano tako da s tim nismo imali problem.
Pedijatrica skoro sta nas nije izbacila iz ordinacije 🙄
Evo da pohvalim nasu pedijatricu. Odgodila cijepljenje jer smo sinoc imali malo temperaturu (al to nakon deranja pa vjerujem da je to povisilo) i taj slajm s kojim se borimo. Rekla je da se javimo za 10 dana da vidimo kako je.
I btw imamo 5850 g… kaze da je to dosta. 🤦♀️ koliko su vase bebice sa 2 mjeseca?
S koliko je rođen?
I ps. Odakle je podloga za slikavanje? 😁
Rođen je sa 3850 g.. znaci dobio je 2 kile u 2 mjeseca... dajem mu 120 ml i trazi svakih 2,5 sata.. bas vristi gladan..
Podloga je iz Sinsay a kao mala nam je.. vire mu nogice.
Sto se spavanja tice mi idemo rano spavati. Oko 20 smo vec u krevetu.. probudi se oko 2 za bocicu i onda oko pola 7 buđenje. Al mi imamo bas problema s plinovima pa nas to zapravo probudi... kad se isprducka onda bi jos spavao.
Šta znači da je to dosta? Nemoj molim te slušat priče da je beba debela il da joj treba smanjit il ukidat mlijeko
Moj je s 2mj bio 6200g (rođen sa 3540g)
Nije ona kao kritizirala, rekla je samo da je to dosta za 2 mjeseca i pitala koliko mu dajem jesti.
Mia pa super, to je idealan prirast 👍
Koje mlijeko mu dajes? Iz koje bočice?
Mia pa super, to je idealan prirast 👍
Koje mlijeko mu dajes? Iz koje bočice?
Aptamil 1.. to je dobivao u bolnici pa smo nastavili.
Imamo Avent i Dr. BROWN... Probali smo i Tommee Tipee al nije htio, pretvrde su mu
Ne ide ti prebrzo mlijeko iz avent bočice?
Da mu pokusas napraviti veću količinu pa vidit koliki će onda razmak biti?
Nekakva preporuka je oko 870ml mlijeka na njegovu kilazu dnevno
Sortiraj odgovore
Najstariji