🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    03. Siječanj 2022. 09:45

O pa ima spavača na temi 💪👍👍 bravooo
    L. Zadnje jede oko 21h i budi se jednom jest. Rekord je bilo buđenje u 5.30, no uglavnom je to u periodu oko 3-4

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Endzrue
    03. Siječanj 2022. 10:20

Mia38

Evo da pohvalim nasu pedijatricu. Odgodila cijepljenje jer smo sinoc imali malo temperaturu (al to nakon deranja pa vjerujem da je to povisilo) i taj slajm s kojim se borimo. Rekla je da se javimo za 10 dana da vidimo kako je.
    I btw imamo 5850 g… kaze da je to dosta. 🤦‍♀️ koliko su vase bebice sa 2 mjeseca?

Šta znači da je to dosta? Nemoj molim te slušat priče da je beba debela il da joj treba smanjit il ukidat mlijeko 
    Moj je s 2mj bio 6200g (rođen sa 3540g)

Ljesnjak
    03. Siječanj 2022. 10:22

Jutro drage moje. Nisam imala ovih dana bas vremena pa vam sada svima posebno bebicama zelim pozeljeti najljepsu, najzdraviju i najsretniju godinu.
    Za cijepljenje nemam kaj pametnog za reci, mislim da je svaka od nas u nedoumici oko toga, mi smo na kraju cijepili. Od prve doze nije imala reakciju, sad za par dana nas ceka druga. Sto se tice MO-PA-RA to cemo isto malo odgoditi.
    Sanjarka ta podloga je iz Sinsay-a.

Ljesnjak
    03. Siječanj 2022. 10:26

Sto se tice spavanja Iris prespava cijelu noc, uglavnom od 10 do 7-8 ujutro. 
    Sto se tice tezine sa 2 mj je bila 4800 i isto smo dobili kritiku. Rodena sa 2600. Sada sa 4 mj ima 6 kg, 59 cm, skroz je na AD-u.

Sanjarka88
    03. Siječanj 2022. 10:26

Ljesnjak

Jutro drage moje. Nisam imala ovih dana bas vremena pa vam sada svima posebno bebicama zelim pozeljeti najljepsu, najzdraviju i najsretniju godinu.
    Za cijepljenje nemam kaj pametnog za reci, mislim da je svaka od nas u nedoumici oko toga, mi smo na kraju cijepili. Od prve doze nije imala reakciju, sad za par dana nas ceka druga. Sto se tice MO-PA-RA to cemo isto malo odgoditi.
    Sanjarka ta podloga je iz Sinsay-a.

Tnx 😘
    Inače ja sam Mo-pa-ru odgodila 3mj
    Čekala sam da prohoda, progovorio je jako rano tako da s tim nismo imali problem.
    Pedijatrica skoro sta nas nije izbacila iz ordinacije 🙄

• Mia38
    03. Siječanj 2022. 10:34

Sanjarka88 🤍

Mia38

Evo da pohvalim nasu pedijatricu. Odgodila cijepljenje jer smo sinoc imali malo temperaturu (al to nakon deranja pa vjerujem da je to povisilo) i taj slajm s kojim se borimo. Rekla je da se javimo za 10 dana da vidimo kako je.
    I btw imamo 5850 g… kaze da je to dosta. 🤦‍♀️ koliko su vase bebice sa 2 mjeseca?

S koliko je rođen?

I ps. Odakle je podloga za slikavanje? 😁

Rođen je sa 3850 g.. znaci dobio je 2 kile u 2 mjeseca... dajem mu 120 ml i trazi svakih 2,5 sata.. bas vristi gladan..
    Podloga je iz Sinsay a kao mala nam je..  vire mu nogice.
    Sto se spavanja tice mi idemo rano spavati. Oko 20 smo vec u krevetu.. probudi se oko 2 za bocicu i onda oko pola 7 buđenje. Al mi imamo bas problema s plinovima pa nas to zapravo probudi... kad se isprducka onda bi jos spavao.

• Mia38
    03. Siječanj 2022. 10:35

Endzrue

Mia38

Šta znači da je to dosta? Nemoj molim te slušat priče da je beba debela il da joj treba smanjit il ukidat mlijeko
    Moj je s 2mj bio 6200g (rođen sa 3540g)

Nije ona kao kritizirala, rekla je samo da je to dosta za 2 mjeseca i pitala koliko mu dajem jesti.

Sanjarka88
    03. Siječanj 2022. 10:37

Mia pa super, to je idealan prirast 👍
    Koje mlijeko mu dajes? Iz koje bočice?

• Mia38
    03. Siječanj 2022. 10:59

Sanjarka88 🤍

Mia pa super, to je idealan prirast 👍
    Koje mlijeko mu dajes? Iz koje bočice?

Aptamil 1.. to je dobivao u bolnici pa smo nastavili.
    Imamo Avent i Dr. BROWN... Probali smo i Tommee Tipee al nije htio, pretvrde su mu

Sanjarka88
    03. Siječanj 2022. 11:18

Ne ide ti prebrzo mlijeko iz avent bočice? 
    Da mu pokusas napraviti veću količinu pa vidit koliki će onda razmak biti?
    Nekakva preporuka je oko 870ml mlijeka na njegovu kilazu dnevno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.