🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    03. Siječanj 2022. 04:22

Pozdrav noćnoj smjeni 😊
    Ima li koja bebica da spava cijelu noć? Bez budenja za papanje? 
    Endzrue slazem se s tobom oko toga kakav pedijatar treba biti, zato te i pitam tko je vas? ( Moze i na mail) nase mi je na vrh glave zbog svega a nitko živ ne prima....
    I slazem se za cjepiva 6u1, ne kuzim smisao toga osim sta malu bebu opteretis sa 6 boleština istodobno. 
    Mia pre sladak je Teo 💙🥰 a podloga mi je mrak , odakle je? 🤩
    LadyD Andro 😍😍😍 a koja si ti zgodnica , wow 🤩
    Prvi pregled prosao skroz ok, na jednom malom djelu sam osjetila lagano zatezanje. Ništa posebno, vise neugodno nego bolno..sve u svemu 👍. 
    Snizenja pa i ne bas. h&m, c&a, next,zara... svi imaju snizenja al nekako slab izbor. Doduse ne treba mu robice pa nisam nesto posebno ni gledala 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Siječanj 2022. 04:25

Inače baby L. je stvarno u zadnje vrijeme bolja beba, puno bolja beba 🥰
    Napokon se privikao na vanjski svijet 😅
    Puno manje plače, sve češće spava kad ga spustim...
    Stvarno je sve lakse sto su stariji 💪💙 

Sanjarka88
    03. Siječanj 2022. 06:27

Jana sretan 4. Minić Karlu, čekamo slikicu 🥰

Sanjarka88
    03. Siječanj 2022. 06:37

LadyD pogledaj u baby centru, isto imaju popuste a cool club marka im je top

sanja0508
    03. Siječanj 2022. 08:50

jutro curke. slazem se za cjepivo i pregled. nas pedijatar isto pogleda, poslusa sve i tek onda da zeleno svjetlo. eto mi danas idemo 😭 javim kako ce proci. drzite fige da ne zakuri bas me strah.
    Sanjarka pitala si za spavanje cijelu noc. znaci nama je jucer i danas dogodilo da je spavao cijelu noc. sokirala sam se, probudila sam se uplasena. ujutro mu odmah mjerila temperaturu 🤣🤣🤣 (luda mater) do sada se budio svakih 4 do 5 sati. ali eto zadnja 2 dana spava. ali opet puno je vani, manje spava po danu, pa vjezbamo, setamo, nosamo, papamo, kupamo se, citam price i  pokazujem slike, jucer smo kralja lavova citali (opet luda mater) 🤣 tako da vjerujem da se izmori po danu. bas cu viditi do kada ce to nastaviti. 
    kako ste vi ostale i vase slatke bebice?

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

SamoMalo
    03. Siječanj 2022. 09:10

Moj bebolino spava od cca ponoci do 7 i fala mu na tome. Zaspi u 8,9 pa se oko ponoci budi za jelo i do jutra. Ne znam jel to racunas kao cijelu noc inace u ponoc dobije AD, ne znam jel do toga

daniella2207
    03. Siječanj 2022. 09:20

Moja isto spava cijelu noc vise se ne budi nocu za jesti,nekad se desi da se probudi ali rijetko...na pocetku sam je ja budila da jede jer sam mislila da je gladna,ali sada je pustim da spava

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• Mia38
    03. Siječanj 2022. 09:33

Evo da pohvalim nasu pedijatricu. Odgodila cijepljenje jer smo sinoc imali malo temperaturu (al to nakon deranja pa vjerujem da je to povisilo) i taj slajm s kojim se borimo. Rekla je da se javimo za 10 dana da vidimo kako je.
    I btw imamo 5850 g...  kaze da je to dosta. 🤦‍♀️ koliko su vase bebice sa 2 mjeseca?

Sanjarka88
    03. Siječanj 2022. 09:41

Mia38

Evo da pohvalim nasu pedijatricu. Odgodila cijepljenje jer smo sinoc imali malo temperaturu (al to nakon deranja pa vjerujem da je to povisilo) i taj slajm s kojim se borimo. Rekla je da se javimo za 10 dana da vidimo kako je.
    I btw imamo 5850 g… kaze da je to dosta. 🤦‍♀️ koliko su vase bebice sa 2 mjeseca?

S koliko je rođen? 

I ps. Odakle je podloga za slikavanje? 😁

Sanjarka88
    03. Siječanj 2022. 09:43

Luka je sa 2mj imao cca 4900g (mjeren kući), rođen sa 3.5kg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.