🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    07. Listopad 2021. 13:13

Haru baby tracker (zelena ikona). Lako mi je za pratit podoje/spavanje/pelene. Nekad jednostavno ne zapamtim sve 🤦🏼‍♀️😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Endzrue
    07. Listopad 2021. 15:44

Ja imam briga o djetetu. Ima svega.. Od aktivnosti do zubi.. Bilješki

bumac95
    07. Listopad 2021. 16:25

To je aplikacija? Ako je, iPhone je nema 😂🤦🏼‍♀️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Endzrue
    07. Listopad 2021. 23:57

Da da. Žuta kocka s bijelom bocom za mlijeko 

Tracy_
    08. Listopad 2021. 05:00

bumac95

I ja koristim aplikaciju. Stvarno mi pomaze jer nekad ujutro kd se probudim nemam blage veze kad sam ga hranila i koliko već spava 😂😂😂😂
    Budem u onim stanju jesam li ga uopće presvukla 😂🤦🏼‍♀️

Hahaha ista stvar!! Ja imam Baby Daybook. I muž je ima pa kad izađe baci oko jel mala još spava i mirniji je. Ili mu se iz sobe derem: "Upali desnu sisu!" Jer app logga livu/desnu dojku i štopa dok doji. 😂

bumac95
    08. Listopad 2021. 10:09

Curke, začepljen nosic, de susrela koja? Čitala sam po netu ali da vidim ovako iz prve ruke jel ima koje iskustvo.
    Muci se da diše i Papa jadničak :( 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• sunce7
    08. Listopad 2021. 11:16

Bumac ja sam bas neki dan uspricala spricaljkom malo majcinog mlijeka i izvukla obicnim papiricem kojeg sam zarolala, a nju onda okrenula na stomak.
    Babica mi je rekla za majcino mlijeko da djeluje antibakt.
    Imam onu malu pumpicu al siri joj otvor od njenog nosica😂
    Gledam Nosiboo pro njega cure dosta hvale al me cijena jos odbija😂

• sunce7
    08. Listopad 2021. 11:17

Dosta mojih cura je cistilo fizioloskom otopinom.

Natalija91
    08. Listopad 2021. 11:20

bumac95

Curke, začepljen nosic, de susrela koja? Čitala sam po netu ali da vidim ovako iz prve ruke jel ima koje iskustvo.
    Muci se da diše i Papa jadničak :(

Tri dana nakon što smo došle iz rodilišta nosić se zaštopao. Koristili smo fizilošku i sterimar za bebe (od 0 mjeseci), preporučila patronažna. Nakon što bi ušpricali fiziološku, malo smo pričekali i onda usisali. Imamo nosibo i ne želimo kaj smo ga kupili. Išla sam i kod pedijatrice jer me bilo strah, stvarno je dugo trajalo. Poslušala je pluća, rekla kako je sve ok i dalje čistiti nosić. Pratiti da nema temp i da ne kašlje. 
    I sada joj se ponekad noću zaštopa nosić.
    Obavezno prije jela i spavanja očistiti ga.

bumac95
    08. Listopad 2021. 13:01

Kakvo vam je išlo van? Jer njemu sluz baca na žućkasto pa nisam pametna 🤦🏼‍♀️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.