Haru baby tracker (zelena ikona). Lako mi je za pratit podoje/spavanje/pelene. Nekad jednostavno ne zapamtim sve 🤦🏼♀️😅
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Ja imam briga o djetetu. Ima svega.. Od aktivnosti do zubi.. Bilješki
To je aplikacija? Ako je, iPhone je nema 😂🤦🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
I ja koristim aplikaciju. Stvarno mi pomaze jer nekad ujutro kd se probudim nemam blage veze kad sam ga hranila i koliko već spava 😂😂😂😂
Budem u onim stanju jesam li ga uopće presvukla 😂🤦🏼♀️
Hahaha ista stvar!! Ja imam Baby Daybook. I muž je ima pa kad izađe baci oko jel mala još spava i mirniji je. Ili mu se iz sobe derem: "Upali desnu sisu!" Jer app logga livu/desnu dojku i štopa dok doji. 😂
Curke, začepljen nosic, de susrela koja? Čitala sam po netu ali da vidim ovako iz prve ruke jel ima koje iskustvo.
Muci se da diše i Papa jadničak :(
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Bumac ja sam bas neki dan uspricala spricaljkom malo majcinog mlijeka i izvukla obicnim papiricem kojeg sam zarolala, a nju onda okrenula na stomak.
Babica mi je rekla za majcino mlijeko da djeluje antibakt.
Imam onu malu pumpicu al siri joj otvor od njenog nosica😂
Gledam Nosiboo pro njega cure dosta hvale al me cijena jos odbija😂
Curke, začepljen nosic, de susrela koja? Čitala sam po netu ali da vidim ovako iz prve ruke jel ima koje iskustvo.
Muci se da diše i Papa jadničak :(
Tri dana nakon što smo došle iz rodilišta nosić se zaštopao. Koristili smo fizilošku i sterimar za bebe (od 0 mjeseci), preporučila patronažna. Nakon što bi ušpricali fiziološku, malo smo pričekali i onda usisali. Imamo nosibo i ne želimo kaj smo ga kupili. Išla sam i kod pedijatrice jer me bilo strah, stvarno je dugo trajalo. Poslušala je pluća, rekla kako je sve ok i dalje čistiti nosić. Pratiti da nema temp i da ne kašlje.
I sada joj se ponekad noću zaštopa nosić.
Obavezno prije jela i spavanja očistiti ga.
Kakvo vam je išlo van? Jer njemu sluz baca na žućkasto pa nisam pametna 🤦🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji