Jackie čestitam!!!! Bome veliki dečko! 🥰💙
Brzo se oporavi, pisi kako je bilo i upijaj miris bebe 🥰❤
Hvala na čestitkama! 😊😊💙
U onoj grupi sam sve detaljno opisala 🙈🙈😅 uglavnom, sve je prošlo dobro. Nadamo se sutra kući. Iako sad su ga odveli na sunčanje, ima malo povišen bilirubin. Nadam se da neće trebati dugo 😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Jackie cestitam i ovdje!!! 🎉🤗 ajme koja je ono kosica! 😍😍😍
Vidjela sam da imas puno savova - provjereno pomaze caj od hrastove kore, vec smo ga ovdje spominjale.
Bumac aaaaaa!!! Placem od smiha na naslov, a zapravo mi je za skociti kroz prozor, hahhah 😆🙈
Kako ste vi danas? Sto ti kaze dr? Nadam se da mu temp nije isla preko 38. 🥺🍀
Ivkica evo ja nisam dobila, ali ako slucajno jesi, to ti je normalno. Moja kuma je oba puta dobila nakon tocno mjesec dana.
Ivkica ja isto nisam još ali nije prošlo ni mjesec dana pa nije ni čudno. Prošli puta sam sa cca 6 mjeseci.
Misic bolje smo - bez temp, ali i daljenosic curi. Pedijatricu sam nazvala 44 puta danas i nisam ju uspjela dobit. Šta bi tek bilo da je hitno 😂🤦🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Usput, koliko su vam bebe dobile u prvih mjesec dana? Meni se čini da moj mis bas malo dobiva na kilaži 😥
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Jackie čestitam i dobrodošla i ovdje! 😁
.
Bumac nadam se da ćete biti kao novi brzo i da će i nosić prestati curiti.
.
Mengu još nisam dobila,baš me zanima kad će. 🤔
.
Što se tiče kg u prvih mjesec dana, F je dobio 1,1kg u odnosu na kilažu koju je imao kada je otpušten iz bolnice.
.
Mi smo izgleda dobili tjemenicu, čime ste ju vi tretirale ako ste to već prošle?
'21. 💙
'24. 💛
Jackie cestitam i ovdje!!! 🎉🤗 ajme koja je ono kosica! 😍😍😍
Vidjela sam da imas puno savova - provjereno pomaze caj od hrastove kore, vec smo ga ovdje spominjale.
Bumac aaaaaa!!! Placem od smiha na naslov, a zapravo mi je za skociti kroz prozor, hahhah 😆🙈
Kako ste vi danas? Sto ti kaze dr? Nadam se da mu temp nije isla preko 38. 🥺🍀
Ivkica evo ja nisam dobila, ali ako slucajno jesi, to ti je normalno. Moja kuma je oba puta dobila nakon tocno mjesec dana.
Hvala na čestitkama, cure! 😘😘💙
Evo meni su rekli da možemo kući ako mali bude dobro. Sinoć je završio na sunčanju zbog malo povišenog bilirubina. Čekam da bude vizita za bebe, da čujem kakvo je stanje.
-
Hvala za savjet za čaj od hrastove kore 😊 Pisale ste da se time ispire dolje? Evo treći dan, čini mi se da boli kao i na početku. Nikako da popusti 😑😑
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Ivkice ja danas dobila mengu. 6.5 tjedana mali ima.. Isto ko i sa prvom. Mali samo doji.. Mrzim mengu
S prvom malom sam bademovim uljem i češljem i trljala i prala al nažalost je previše toga bilo i otpala joj je sva kosa... tako da sam sad odlučila probati sa mustelom
Sortiraj odgovore
Najstariji