🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    09. Listopad 2021. 23:35

Misic radim to evo već treći dan danas. Fiziološka pa usisivač. Jucer je čak i 37,7 imao. Danas smo za sad bez temp ali nosic i dalje curi.
    Najgore je sto je danas i mene uhvatilo uz njih dvojicu bolesnih. Ludnica živa. A meni glava ko balon 🤦🏼‍♀️
    Ugl Covid nije. Negativni su nalazi tako da izgleda neka virusna prehlada.
    Ako se ne smiri do pon ću kod pedijatrice pa ćemo vidjet :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Tracy_
    10. Listopad 2021. 00:51

Sanjarka88 🤍

Tracy_

Sanjarka88 🤍

Tracy_

Mene previše strah tog nosića, nadam se da neću još bit u toj situaciji 🙈 zvala bi patronažnu isti sekund ili išla u pedijatrice da ona to 😂
    Mi imamo onaj za 100tinjak kuna šta ti ustima usisavaš i mislim da se uštrca fiziološke. Mi imamo ovo šta smo u ljekarni dobili u besplatnom paketu, baš je fiziološka za nosić ali još nisam baratala s tim…

U kojoj ljekarni? Splitsko dalmatinskoj?

Daaa, savršen je paket i torba je top, sa otpusnim pismom se skupi. Meni muž skupija. Sve iz tog paketa je potrebno!

Super 🤩
    Jel samo otpusno treba?
    Ne traze da imas njihovu "klub" 🤭 karticu?

Samo otpusno! 🎉🎉
    Btw Sanjarka - random fact: uspila sam se pribacit u R.V. jer san živim zgradu do pa mi je i zgodno bit tu. Jedva jer je čovik pun puncat ali namolila sam priko maila iiiii ... upisana! 

plavabosanka
    10. Listopad 2021. 00:52

Mišić

Bumac isto je i kod nas bilo, zuckasto. Ukapala sam joj u nosic malo fizioloske (one nivea ampulice tako da nije preveliki pritisak) i onda izvlacila rucnom pumpicom, a par puta sam i s onim nastavkom za usisavac (onaj uzi sto ide od 0+). Kakvo je sad stanje kod vas?
    Plavabosanka taman sam ti odg i na drugoj temi. Je li te to boli na dodir? Meni su jos uvijek iznad reza hematomi, tvrdi su i bole, a sve izgleda malo nateknuto.

Na dodir mi je utrnito kao i cijeli taj donji dio trbuha, sam što nekad ta utrnulost popusti. To mi je rekla babica da će mi se taj osjećaj možda maknuti a možda ostane zauvijek. 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Mišić
    10. Listopad 2021. 11:11

Bumac ajmeeee, veselo! 😱🥶 i mene od jucer drzi, izgleda da svi imamo isto. 🙈 
    Je li beba jos ima temp? Jesi zvala dezurnog pedijatra ili nesto? Meni je dr rekla da ako malena bude imala temp da ju odmah moram voditi na pregled, a ako je vikdnd da zovem na pedijatriju.
    Plavabosanka eee daaa, to ti je zato sto su prerezani i zivci. Cure oko mene koje su imale carski i dan danas nemaju osjecaja. Citala sam da se to moze umanjiti masazama oziljka i narucila sam se kod fizioterapeuta koji radi rehabilitaciju nakon carskog. Probaj s masazama, neka ti babica pokaze. Nazalost, u RH to nitko ne spominje i sve moras sam istrazivati. 😟

ivkica
    10. Listopad 2021. 11:53

Jel koja od vas već dobila mengu

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Sanjarka88
    10. Listopad 2021. 12:39

Tracy_

Sanjarka88 🤍

Tracy_

Sanjarka88 🤍

Tracy_

Mene previše strah tog nosića, nadam se da neću još bit u toj situaciji 🙈 zvala bi patronažnu isti sekund ili išla u pedijatrice da ona to 😂
    Mi imamo onaj za 100tinjak kuna šta ti ustima usisavaš i mislim da se uštrca fiziološke. Mi imamo ovo šta smo u ljekarni dobili u besplatnom paketu, baš je fiziološka za nosić ali još nisam baratala s tim…

U kojoj ljekarni? Splitsko dalmatinskoj?

Daaa, savršen je paket i torba je top, sa otpusnim pismom se skupi. Meni muž skupija. Sve iz tog paketa je potrebno!

Super 🤩
    Jel samo otpusno treba?
    Ne traze da imas njihovu "klub" 🤭 karticu?

Samo otpusno! 🎉🎉
    Btw Sanjarka- random fact: uspila sam se pribacit u R.V. jer san živim zgradu do pa mi je i zgodno bit tu. Jedva jer je čovik pun puncat ali namolila sam priko maila iiiii … upisana!

O pa super 🙌🙌🙌🙌

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bumac95
    10. Listopad 2021. 12:44

Misic s jesenskim valom stigla je viroza 😂🤦🏼‍♀️
    Zvala sam prvo dežurnog pedijatra koji je rekao da ne prima tako male bebe i ako pređe 38 odem na Kantridu (hitna dječja). Onda sam zvala Kantridu da to potvrdim i oni su rekli da temp sama po sebi nije hitnoca i da dođem ako pređe 38,5. Eto 🤷🏼‍♀️
    Hvala Bogu pa se ne penje preko 38 za sad. Preko dana je ni nem, a oreko noći ide do 38 max. Sutra napokon radi naša pa cu ju nazvat i pitat dal da dolazimo ili šta 🤦🏼‍♀️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Tratinčica12
    11. Listopad 2021. 08:14

Cure, da se priključim temi 😃
    Naš dječak se rodio 9.10. sa 4 200 g i 52 cm 💙
    U bolnici smo još, upoznajemo se, navikavamo 🙈
    -
    Pišemo se tu!  Sigurno ću imati milijun pitanja kad krene 😅😊

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• sunce7
    11. Listopad 2021. 08:26

Jackie27
    Cestitkee😍 brz oporavak🥰

Jana25
    11. Listopad 2021. 09:10

Jackie čestitam!!!! Bome veliki dečko! 🥰💙
    Brzo se oporavi, pisi kako je bilo i upijaj miris bebe 🥰❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.