Sunce evo preživljavamo 😂
Ja samo dojim i ne pazim previše na ishranu. Jedino ne konzumiram agrume jer je starijem smetalo pa iz predostrožnosti. I grah/grasak još nisam probala. Ostalo sve po malo 🤷🏼♀️
Endzruetočno taj la la la. Stariji ga već zajebava i zove Lala. Valjda mu neće Ostat nadimak 😂😂😂
Lisa dobrodošla 🥰
Tracy nećeš nikakav oroblem Napravit ako malo izdojis u tetricu. Ja sam tako skoro dva tjedna jer sam imala ogromnu količinu mlijeka. Ugl izdoji malo da popustis pritisak i to je to :D
Uff a nema mi druge inače. Evo loggam u aplikaciji kad jede kad sere kad spava i skužila san da danas baš slabo spava, doji do 5 min na sisi i onda zaspe po uru pa par sati budna, em se muči em bljucka em štuca pa opet traži jest i onda jedva zaspe opet na uru, ili pola sata.. možda je stvarno ovaj osip muči ili češka 😭
Tracy, ovako ti je moj K za vikend izgledao https://ibb.co/6YBbcQY...mislila sam da cu dobit slom zivaca. Odvela ga u vinogradsku, dobio fensistil kapljice.
Dosla u ponedjeljak kod pedijatra ona govori to je kandida. Kakva kandida 29 dan zivota?!
Nit hoce pogledat papir sto su tamo doktori napisali, nit dat uputnicu za alergologa i dermatologa kao sto je preporuka iz bolnice. Hoce dat rojazol. Ja govorim al doktorice, nike kandida, pojela sam 4 indijska orascica i nakon 2 sata vodjela sam 2 pikice. A ona ce meni na to. Dobro o cemu vi razmislnate, znate da to ne smijete jest...pitam za zelenu kakicu, ona odgovara a kakvu bi vi da ima? 🤯
Ukratko, mjenjam pedijatra. Na svoju ruku sam mu dala fenistil jos jucer, gle cuda, povuko se...
Lisa dobro dosle 🥰😍
Dojenje evo i kod nas drame. Boli me desna bradavica, mlijeka iz nje ko u prici 🤣 ozonska rupa
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Tracy, ovako ti je moj K za vikend izgledaohttps://ibb.co/6YBbcQY...mislila sam da cu dobit slom zivaca. Odvela ga u vinogradsku, dobio fensistil kapljice.
Dosla u ponedjeljak kod pedijatra ona govori to je kandida. Kakva kandida 29 dan zivota?!
Nit hoce pogledat papir sto su tamo doktori napisali, nit dat uputnicu za alergologa i dermatologa kao sto je preporuka iz bolnice. Hoce dat rojazol. Ja govorim al doktorice, nike kandida, pojela sam 4 indijska orascica i nakon 2 sata vodjela sam 2 pikice. A ona ce meni na to. Dobro o cemu vi razmislnate, znate da to ne smijete jest…pitam za zelenu kakicu, ona odgovara a kakvu bi vi da ima? 🤯
Ukratko, mjenjam pedijatra. Na svoju ruku sam mu dala fenistil jos jucer, gle cuda, povuko se…
Lisa dobro dosle 🥰😍Dojenjeevo i kod nas drame. Boli me desna bradavica, mlijeka iz nje ko u prici 🤣 ozonska rupa
https://ibb.co/6YBbcQY
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Tracy, ovako ti je moj K za vikend izgledaohttps://ibb.co/6YBbcQY...mislila sam da cu dobit slom zivaca. Odvela ga u vinogradsku, dobio fensistil kapljice.
Nit hoce pogledat papir sto su tamo doktori napisali, nit dat uputnicu za alergologa i dermatologa kao sto je preporuka iz bolnice. Hoce dat rojazol. Ja govorim al doktorice, nike kandida, pojela sam 4 indijska orascica i nakon 2 sata vodjela sam 2 pikice. A ona ce meni na to. Dobro o cemu vi razmislnate, znate da to ne smijete jest…pitam za zelenu kakicu, ona odgovara a kakvu bi vi da ima? 🤯
Ukratko, mjenjam pedijatra. Na svoju ruku sam mu dala fenistil jos jucer, gle cuda, povuko se…
Lisa dobro dosle 🥰😍Dojenjeevo i kod nas drame. Boli me desna bradavica, mlijeka iz nje ko u prici 🤣 ozonska rupa
Ajmeeee jadaaan 😭
Ja zasad kao eliminiram namirnice i uvodim polako ali ako se ne povuče, pitat ću u pon za fenistil.. To mi je i prija rekla da je za alergije. Iako mi osip ne izgleda isto ali ni ne triba alergijska urtikarija isto izgledat na svakom ditetu.
Zasad se ne širi i ne pogoršava, nadam se samo da ju ne boli i ne češe, sve drugo ćemo lako.
Samo kako provodit ovu eliminacijsku dijetu i pazit na dovoljan unos kalorija, svoje željezo, svoju probavu i raznovrsan unos hrane kad je na papiru dopuštenih namirnica je*eni margarin a nisu neke logičnije zdrave namirnice.. uff.
Ajmeeee jadaaan 😭
Ja zasad kao eliminiram namirnice i uvodim polako ali ako se ne povuče, pitat ću u pon za fenistil.. To mi je i prija rekla da je za alergije. Iako mi osip ne izgleda isto ali ni ne triba alergijska urtikarija isto izgledat na svakom ditetu.
Zasad se ne širi i ne pogoršava, nadam se samo da ju ne boli i ne češe, sve drugo ćemo lako.
Samo kako provodit ovu eliminacijsku dijetu i pazit na dovoljan unos kalorija, svoje željezo, svoju probavu i raznovrsan unos hrane kad je na papiru dopuštenih namirnica je*eni margarin a nisu neke logičnije zdrave namirnice.. uff.
Samo prati da se ne siri i sve oke.
Moja je oretpostavka da je njemu od indijskih jer to nisam jela u trudnoci i otkako sam ga rodila, ostali sve jesam. I mlijeko i jaja i bademe..e sad ko ce ga znat.
A ovo za klopu, ne znam sto bih ti rekla. Ja sam bademe jela zbog omege jer ne jedem ribu( ne smijem)
Da bi bila donekle sigurna za unos. Pijem solgarove tablete za dojilje. Ako malo lakse jedem jedan dan, odma mi je slabo i krene mi se vrtit.
Imas ti neke vitamine?
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ajmeeee jadaaan 😭
Samo prati da se ne siri i sve oke.
Moja je oretpostavka da je njemu od indijskih jer to nisam jela u trudnoci i otkako sam ga rodila, ostali sve jesam. I mlijeko i jaja i bademe..e sad ko ce ga znat.
A ovo za klopu, ne znam sto bih ti rekla. Ja sam bademe jela zbog omege jer ne jedem ribu( ne smijem)
Da bi bila donekle sigurna za unos. Pijem solgarove tablete za dojilje. Ako malo lakse jedem jedan dan, odma mi je slabo i krene mi se vrtit.
Imas ti neke vitamine?
Pa ne pijem više ništa od vitamina, bila sam na solgaru pa elebaby/elemama, sad samo pijem Floradix sirup za željezo i ujutro Kiwilakis sirup za probavu (imala hemeroide od poroda).
I ja sam bademe u trudnoći tamanila i radi žgaravice i stvarno mi nije jasno da može bit od njih ali eto, zasad ću ih izbacit.
Duse drage😔 nadam se da ce im sto prije proci.
Ja sam kao novorodence dobila atopijski dermatitis nadam se da nece i na moju bebu.🙏
I ja koristim aplikaciju. Stvarno mi pomaze jer nekad ujutro kd se probudim nemam blage veze kad sam ga hranila i koliko već spava 😂😂😂😂
Budem u onim stanju jesam li ga uopće presvukla 😂🤦🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
I ja koristim aplikaciju. Stvarno mi pomaze jer nekad ujutro kd se probudim nemam blage veze kad sam ga hranila i koliko već spava 😂😂😂😂
Budem u onim stanju jesam li ga uopće presvukla 😂🤦🏼♀️
Koju aplikaciju koristiš? Ja pišem na papir 😅
'21. 💙
'24. 💛
Samo da vas brzinski pozdravim, od vikenda ni ovdje nisam stigla pratiti sto se zbiva. 🙈 Djecak na antibiotiku, njoj zacepljen nos i grcevi, zivo veselje. 😆 pocelo js ono kad je jedno dijete bolesno onda ce i drugo, hahaha 🙈
Nadam se da ste zive i da su bebe dobro. Vidila sam samo da su neke alergije u pitanju, nadam se da ce bebama brzo proci. 🤗 nadam se da cu vas uskoro pohvatati. (Puno nadanja 😆😆)
Sortiraj odgovore
Najstariji