🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Haru
    12. Listopad 2021. 19:44

Endzrue

Haru sa mustela pjenom. Pomaže

Hvala 🙂

P.S. Daniella, kako je prošlo vađenje krvi i urina (zaboravila sam pitati)? Jesu vam stigli nalazi? 

'21. 💙
    '24. 💛

bumac95
    12. Listopad 2021. 21:13

Endzrue 1700??? Wow. Dojen ili? 
    Moj je na pola toga čovječe 😂😂😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Endzrue
    12. Listopad 2021. 23:22

Samo dojen :D sve je to dobro. Ima na webu Roda tablica koliko beba treba dobiti mjesečno. Recimo patronažna naša je rekla da moraju vratiti porođajnu težinu kroz 15 dana. 

Endzrue
    12. Listopad 2021. 23:28

https://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/napredovanje-iskljucivo-dojenog-djeteta.html

Evo.. Dobio je 9cm u dužinu i glava za 5cm veća hahahaha.
    Ne znam evo. Nije imao mjesta kod mene očito pa je morao nadoknadit

SamoMalo
    13. Listopad 2021. 08:41

Hej cure, evo i mene. Odmah imam pitanje 

Malog su na moj zahtjev nadohranjivali u bolnici, 2x dnevno. Nisam se sjetila pitat koliko su mu davali, znate otprilike kolko se daje? I kako da to ukinem lagano?

Lisa27 👶🧸🎀
    13. Listopad 2021. 09:19

Jutro curee evo da se i ja konacno malo aktiviram.. buduci da mi je ovo prva beba imam par pitanja 🥰
    Koliku temperaturu drzite u prostoriji gdje spava beba? Kako je oblacite i prekrivate nocu?
    Cure koje ste imale epiziotomiju koliko je trebalo za zacijeli rez? Meni danas 9. Dan i mas dosta pece i ne mogu sjediti bez onog koluta za plaži al ne želim stalno piti tablete za bolove .
    Sigurno ste vec pricale o svemu tome al nisam stigla popratiti ❤❤❤ 

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    13. Listopad 2021. 09:22

SamoMalo

Hej cure, evo i mene. Odmah imam pitanje

Malog su na moj zahtjev nadohranjivali u bolnici, 2x dnevno. Nisam se sjetila pitat koliko su mu davali, znate otprilike kolko se daje? I kako da to ukinem lagano?

Mojoj su prvi dan davali oko 30 ml, a drugi dan oko 50 ml i stalno je bila gladna a ja jos nisam imala mlijeka...bocite su bile uzasne neke s ogromnom rupom i to je problem, kad smo dosle doma i presle na našu tommee tippe bocicu se sve vratilo u normalu i prihvatila cicu bez problema :)

SamoMalo
    13. Listopad 2021. 11:37

Gdje to? Meni su u petrovoj rekli da su na spricu davali 

SamoMalo
    13. Listopad 2021. 11:38

I samo si maknula boce odjednom?

Lisa27 👶🧸🎀
    13. Listopad 2021. 15:44

SamoMalo

I samo si maknula boce odjednom?

Ja sam u Rijeci..tu daju na bocice  😔 cjelo vrijeme sam uz to nudila i cicu pa je valjda nekako zapamtila 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.