Haru sa mustela pjenom. Pomaže
Hvala 🙂
P.S. Daniella, kako je prošlo vađenje krvi i urina (zaboravila sam pitati)? Jesu vam stigli nalazi?
'21. 💙
'24. 💛
Endzrue 1700??? Wow. Dojen ili?
Moj je na pola toga čovječe 😂😂😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Samo dojen :D sve je to dobro. Ima na webu Roda tablica koliko beba treba dobiti mjesečno. Recimo patronažna naša je rekla da moraju vratiti porođajnu težinu kroz 15 dana.
https://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/napredovanje-iskljucivo-dojenog-djeteta.html
Evo.. Dobio je 9cm u dužinu i glava za 5cm veća hahahaha.
Ne znam evo. Nije imao mjesta kod mene očito pa je morao nadoknadit
Hej cure, evo i mene. Odmah imam pitanje
Malog su na moj zahtjev nadohranjivali u bolnici, 2x dnevno. Nisam se sjetila pitat koliko su mu davali, znate otprilike kolko se daje? I kako da to ukinem lagano?
Jutro curee evo da se i ja konacno malo aktiviram.. buduci da mi je ovo prva beba imam par pitanja 🥰
Koliku temperaturu drzite u prostoriji gdje spava beba? Kako je oblacite i prekrivate nocu?
Cure koje ste imale epiziotomiju koliko je trebalo za zacijeli rez? Meni danas 9. Dan i mas dosta pece i ne mogu sjediti bez onog koluta za plaži al ne želim stalno piti tablete za bolove .
Sigurno ste vec pricale o svemu tome al nisam stigla popratiti ❤❤❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Hej cure, evo i mene. Odmah imam pitanje
Malog su na moj zahtjev nadohranjivali u bolnici, 2x dnevno. Nisam se sjetila pitat koliko su mu davali, znate otprilike kolko se daje? I kako da to ukinem lagano?
Mojoj su prvi dan davali oko 30 ml, a drugi dan oko 50 ml i stalno je bila gladna a ja jos nisam imala mlijeka...bocite su bile uzasne neke s ogromnom rupom i to je problem, kad smo dosle doma i presle na našu tommee tippe bocicu se sve vratilo u normalu i prihvatila cicu bez problema :)
I samo si maknula boce odjednom?
Ja sam u Rijeci..tu daju na bocice 😔 cjelo vrijeme sam uz to nudila i cicu pa je valjda nekako zapamtila
Sortiraj odgovore
Najstariji