🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    01. Listopad 2021. 18:28

I da se pohvalim, došla mi je kuma pričuvati cure pa smo muž i ja otišli sami na kavu, samo 14 dana od poroda, mislim da mi je to rekord 🥳

Jana25
    01. Listopad 2021. 20:58

Endzrue

O skokovima sve imate na Google
    Što se zelene stolice tiče Rode kamu da je to znak da beba previše zraka uvlači dok sisa. Previše puta pusti i uzme sisu
    Meni kad počne tako divljati ja prekinem podoj i dignem ga da podrigne. Nekad je to odmah nekad nakon 10 min.. Vraćam ga na istu tu sisu. Kad završimo prelazi na drugu.
    Btw jučer smo imali prvi pregled kod pedijatra
    Glava s 34cm na 39cm, od otpusne kilaže sa 3370g na 5100g i dužina sa 48cm na 57cm

Kad sisa, nikad be podrigne  ali nikad! Mogu ga nosit i po pola sata i nista se ne dogada.
    Kad jede izdojeno, takoder je zelena stolica, ali podrigne. I opet trazi jesti za sat, sat ipol. Kad dam dohranu, zuto 🙄
    Idemo pedijatrici u ponedjeljak pa cu vidjet sto kaze

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Bebushka
    02. Listopad 2021. 07:59

Ljudi, je li koga bole trbušni mišići? Povremeno me zaboli gore lijevo, ko da imam modricu, al ništa se ne vidi 🤷🏻‍♀️ I to me boli unutrag par dana, ne od poroda, ne znam kako sam to uspila preopteretit 🤔

bumac95
    02. Listopad 2021. 09:18

Bebushka mene je to bolilo na početku točno tako kako opisuješ. Al prošlo s vremenom 🤷🏼‍♀️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• sunce7
    02. Listopad 2021. 19:20

Mamice
    Bebe na majcinom mlijeku kakvu stolicu imaju?
    Kod nas je zuta, proljevasta, kao sa malim tockicama ne znam ni ja dal je to ok? 
    Inace nas grcici ubise
    Evo upravo fen na mobitelu svira i jastuk sa kospicama na stomacicu☹️

bumac95
    02. Listopad 2021. 21:37

Sunce slično tako. Žuta i proljevasta i puno malih komadića. Mogu ti slikat sljedeću ako će ti ista pomoć 🤷🏼‍♀️😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

daniella2207
    02. Listopad 2021. 22:29

sunce7

Mamice
    Bebe na majcinom mlijeku kakvu stolicu imaju?
    Kod nas je zuta, proljevasta, kao sa malim tockicama ne znam ni ja dal je to ok?
    Inace nas grcici ubise
    Evo upravo fen na mobitelu svira i jastuk sa kospicama na stomacicu☹️

Mi smo na dojenju i dohrani,i kod nas je stolica zuta i ima te kao komadice tockaste,bas sam pitala patronaznu i rekla mi je da je to u redu.

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    02. Listopad 2021. 22:32

Haru

daniella2207

Haru

Znam da se šalje sve u Zg, ali je mene zvala sestra iz naše bolnice da dođemo ponoviti. Valjda su njima javili da nas zovu, nemam pojma …

Da mene su zvali bas iz zagreba,da su prvo meni javili i da ce sada zvati bolnicu u puli ,danas sam bila tamo i imamo dogovoreno u pon. Ujutro ponovno vadenje krvi iz pete,vene i uzorak urina bebi i meni vade krv,krajem drugog tjedna bi trebali biti nalazi ova iz zagreba mi je rekla da ih mogu nazvati…javim kako je proslo🙏 uglavnom manjak karnitivnog nosaca to je pozitivno valjda😔

Mi smo danas vadili krv iz pete opet. Morali smo ponavljati zbog tsh iiii sad čekamo. 🙁

-

Obavili smo i pregled kod pedijatra. Danas smo 58cm i 4700g. 😊
    U utorak idemo na uzv kukova.

Ajde nadam se sa ce biti sve ok,javi nam kada saznas rezultate,mi idemo u ponedjeljak😕
    Ajme super ste,4700 g svaka cast👍 mi smo tek na 2900g😁

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• sunce7
    02. Listopad 2021. 22:56

Hvala cure, cini se onda da je to to😂
    Bumac slikaj slobodno😂, sigurno ce biti jos mama s istom neudomicom😂

• sunce7
    03. Listopad 2021. 02:40

Kateee legendo🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.