🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    28. Prosinac 2021. 19:14

Sanjarka, Lorre, Endzrue ajme lipih beba!!! 😍😍😍
    ____
    Boce i sisaci - mi isto koristimo Avent natural flow i pbf tehniku. Svako hranjenje traje min 15-20 min, najcesce jede u dva dijela (pauza za presvlacenje). Nema problema s bljucanjem i zagrcavanjem. Isprobali smo i MAM anti-colic i Dr Brown’s i nisu joj odgovarale. Od MAM bocice se strasno zagrcavala, puuuno je brzi protok nego li s ovom Aventovom (natural flow) iako u onoj grupi na fb tvrde suprotno. Dr Brown’s joj nije odgovarala, cini mi se da joj je pretvrdi sisac. 

• MARELA
    28. Prosinac 2021. 20:57

Sanjarka88 🤍

Evo smo nabacili brzinski photosession

https://ibb.co/qyhdHx1

Jooooj frendic nas veseli🤩🤩🥰 pre dobro!!😍

• MARELA
    28. Prosinac 2021. 20:59

Sanjarka88 🤍

Jel čija beba plazi jezik?
    Plazio ga je par dana s mjesec dana i sad opet zadnja 2-3 dana intenzivno…
    Tada je imao koronu i bio mu začepljen nosic a sad je prehladen i opet zacepljen nosic. Mozda je vezano?

Google je nemilosrdan 🙄

Mateo isto trenutno ima zastopan nos i kad mu je bas jako onda tako kao da ce isplazit jezik se nekako gadi. Tada znamo da je nuzno usisavanje😅😅

• MARELA
    28. Prosinac 2021. 21:07

Sanjarka88 🤍

Natalija91

Sanjarka88 🤍

buhtlica34

Sanjarka, knjiga je čudesni tjedni.

Hvala 😊

Natalija gdje ti ono imas popust na knjige? 😅

Školska knjiga. Kod za popust je 5+KLUB. Ne vrijedi za školske udžbenike, radne bilježnice i sad sam vidjela kako ne vrijedi na već snižene proizvode. 😁

Hvalaaa ♥️

Knjigu mozete posuditi i u knjiznici, ali je nezgodno sto pokriva razdoblje do cc 2 godine, a toliko dugo ju ne mozete imati posuđenu, tak da bolje kupiti😁. 

Zara7
    28. Prosinac 2021. 22:50

Tonkica111

Zara7

Tonkica111

Sanjarka88 🤍

Jel čija beba plazi jezik?
    Plazio ga je par dana s mjesec dana i sad opet zadnja 2-3 dana intenzivno…
    Tada je imao koronu i bio mu začepljen nosic a sad je prehladen i opet zacepljen nosic. Mozda je vezano?

Google je nemilosrdan 🙄

Moj od rođenja tako zna jezik vadit, kao da liže gornju usnicu… Morat ću to napomenit pedijatrici jer vidim da može i ne mora biti ozbiljno. Također nekad ima kao treskavicu… Donja čeljust mu se zatrese kao da mu je hladno a nije.. Traje par sekunda i to je to… Jel imao tko takav slučaj? Šta više čitam po internetu to mi je gore…

I mom se to znalo događati kad je bio manji, sad skoro uopće ne, ne znam koliko je stara tvoja beba :) vidiš, mene je za to drhtanje usnice čak google smirio virovala ili ne😂 svugdi sam pročitala da je to normalno kod malih beba do neka 3, 4 mjeseca ako se dobro sjećam i da je samo znak nezrelosti živčanog sustava, fioziološka pojava :)

A evo ima mjesec ipo… I jezik i drhtanje traje od početka🤷‍♀️

Drhtanje ti je još sve normalno, za jezik ne znam, al vjerujem da je sve ok 🤗 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• MARELA
    29. Prosinac 2021. 00:01

Ja se nikako malo pojavit i pozelit svima vesele blagdane. Bili smo oba dana u gostima i primili familiju i onda je u ned navecer vec bebiju bilo pun kufer ljudi i novih događaja, pa nas je pocastio jednom vecernjom deracinom😅😅, a i meni je vec bilo dosta jer ga cijelo vrijeme sama moram nosat, a svi su nekako bili nonsalantni i u svom filmu, nitko bas da bi se ponudio malo pomoc i primit ga🤨, tak da sam nakon 2 dana bila fakat vec smorena i odlucila da necemo tako skoro to ponavljat. 

• MARELA
    29. Prosinac 2021. 00:10

Kad smo vec kod pomaganja oko bebe...imam jednu HOT TOPIC koju vec dugo namjeravam pitati, zanima me cisto da li ja moram smanjiti ocekivanja ili sam jednostavno lose prosla😜🙄.
    Dakle -koliko vam stvarno muzevi pomazu oko bebe?
    Koliko vremena dnevno? Uzmu li ju samoinicijativno, promijene pelenu, malo se pomaze ili popricaju s njima barem jednom u danu iki sami odu s njim u setnju? Da li primjecuju kada ste umorne i onda oni nose i tjese ako beba place? Dizu li se samoinicijativno po noci da vam malo olaksaju? I mozete li racunati na njih da mogu smiriti bebu ako treba, uspavati umjesto vas itd sada u dobi do 3,4mj?

• MARELA
    29. Prosinac 2021. 00:18

Eto, ne znam, ja sam oduvijek nekako mislila da se sve oko bebe radi onako skupa timski, ali nazalost, moj odabranik ocito smatra da je moj angazman sasvim dovoljan i da se ne treba petljat dok to sve tako nekako funkcionira. Pri tome moram napomenut da ne radi tezak fizicki posao, niti ima smjene, ne kuha, cisti samo kada bas mora..tu i tamo kada vidi da se malo previse opustio, onda 2 dana potegne nesto spremati i onda bar 2, 3 tjedna nis i tako u krug. A ja naravno nemam izbora.🤨

SamoMalo
    29. Prosinac 2021. 08:33

Moj pomaze puno, doduse vise oko starijeg sad ali pomaze i oko bebe. Presvuce barem 2 pelene dnevno (ovo mu doduse moram napomenut jer se on sjeti presvuc samo ako je dijete usrano), da mu nocnu bocu i ponekad odvede njega il starijeg u setnju (u setnje uglavnom idemo svi skupa), kupa obojicu, ali bebh rijetko uspavljuje cisto jer je meni lakse. On cisti stan, ja kuham. Tipa dode navecer doma i stan je kao bomba jer sam solo s njih dvoje. Ne ocekuje da ja cistim kad sam s njima nego to on odradi. Ali moj je bas obiteljski tip, i vise je navijao za drugu bebu od mene 

SamoMalo
    29. Prosinac 2021. 08:35

I moj savjet, nemoj ocekivati samoinicijativu. Reci, napravi to i to, trebam da mi pomognes u tome i tome jer vise ne mogu sama i osjecam se tuzno/samo/frustrirano. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani