🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Natalija91
    28. Prosinac 2021. 13:56

Endzrue

https://ibb.co/HYZWs2g
    Ja se nadam da će bit treće hahahha

Kao što je napisala Zara7, stvarno je za Benetton manekena.
    🥰😍

little baby
    28. Prosinac 2021. 13:58

Sanjarka88 🤍

Jel čija beba plazi jezik?
    Plazio ga je par dana s mjesec dana i sad opet zadnja 2-3 dana intenzivno…
    Tada je imao koronu i bio mu začepljen nosic a sad je prehladen i opet zacepljen nosic. Mozda je vezano?

Google je nemilosrdan 🙄

Moj je poceo plazit unazad par dana jezik van,do tada nije. Sa starijom smo radi tog jezika isli radit neke pretrage. Jer su me neki sa strane izludivali s tim jezikom,na kraju sve uredu. Jednostavno kod nje je to tako bilo konstantno,jezik vani. Kasnije s vremenom to sve manje bilo i evo danas nekad kad se zadubi i nesto radi izbavi ga skroz malo van😂

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Tonkica111
    28. Prosinac 2021. 14:36

Sanjarka88 🤍

Tada je imao koronu i bio mu začepljen nosic a sad je prehladen i opet zacepljen nosic. Mozda je vezano?

Google je nemilosrdan 🙄

Moj od rođenja tako zna jezik vadit, kao da liže gornju usnicu... Morat ću to napomenit pedijatrici jer vidim da može i ne mora biti ozbiljno. Također nekad ima kao treskavicu... Donja čeljust mu se zatrese kao da mu je hladno a nije.. Traje par sekunda i to je to... Jel imao tko takav slučaj?   Šta više čitam po internetu to mi je gore... 

• buhtlica34
    28. Prosinac 2021. 14:59

Meni mila isto nekad is plaži jezik, odnosno ne is plaži ga ona skroz uopće nego kao napravi facu i dodirne iznutra usnicu s njim, nešto kao beba slici s ovog linka. Ja sam zaključila da joj je to znak da je gladna..  Pa sta to znači nešto strašno??
    https://www.medicalnewstoday.com/articles/baby-sticking-tongue-out
    Imate li neku nešto za preporučiti gdje mogu pratiti sto sve beba treba moći napraviti koji mjesec, njene milestones? Npr kad se treba okrenuti s leđa na bok i obrnuto i uhvatiti nešto i tako to

Zara7
    28. Prosinac 2021. 15:46

Tonkica111

Sanjarka88 🤍

Google je nemilosrdan 🙄

Moj od rođenja tako zna jezik vadit, kao da liže gornju usnicu… Morat ću to napomenit pedijatrici jer vidim da može i ne mora biti ozbiljno. Također nekad ima kao treskavicu… Donja čeljust mu se zatrese kao da mu je hladno a nije.. Traje par sekunda i to je to… Jel imao tko takav slučaj? Šta više čitam po internetu to mi je gore…

I mom se to znalo događati kad je bio manji, sad skoro uopće ne, ne znam koliko je stara tvoja beba :) vidiš, mene je za to drhtanje usnice čak google smirio virovala ili ne😂 svugdi sam pročitala da je to normalno kod malih beba do neka 3, 4 mjeseca ako se dobro sjećam i da je samo znak nezrelosti živčanog sustava, fioziološka pojava :) 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Natalija91
    28. Prosinac 2021. 16:16

buhtlica34

Meni mila isto nekad is plaži jezik, odnosno ne is plaži ga ona skroz uopće nego kao napravi facu i dodirne iznutra usnicu s njim, nešto kao beba slici s ovog linka. Ja sam zaključila da joj je to znak da je gladna.. Pa sta to znači nešto strašno??
    https://www.medicalnewstoday.com/articles/baby-sticking-tongue-out
    Imate li neku nešto za preporučiti gdje mogu pratiti sto sve beba treba moći napraviti koji mjesec, njene milestones? Npr kad se treba okrenuti s leđa na bok i obrnuto i uhvatiti nešto i tako to

Meni je osobno izvrsna knjiga “Bebarije”. Izdaje je NTC učenje. Po NTC učenju je poznat i dr. Ranko Rajović. Osobno sam slušala njegova predavanja.
    U knjizi su opisane razvojne faze i što se kada usvaja. Odlično je što ima napisano i kada je znak za uzbunu (odnosno ako nešto nije usvojeno u određenim mjesecima. Isto tako su navedeni i primjeri za rad, kako i što. Nije samo navedena teorija.
    Evo link za knjigu: https://shop.skolskaknjiga.hr/bebarije-vaznost-poticanja-intelektualnog-i-emocionalnog-razvoja-od-najranije-dobi.html
    Možda curke imaju još koji prijedlog, ali evo meni je ova izvrsna.
    Osobno je koristim u radu s Liv.

Tonkica111
    28. Prosinac 2021. 17:52

Zara7

Tonkica111

Sanjarka88 🤍

Google je nemilosrdan 🙄

Moj od rođenja tako zna jezik vadit, kao da liže gornju usnicu… Morat ću to napomenit pedijatrici jer vidim da može i ne mora biti ozbiljno. Također nekad ima kao treskavicu… Donja čeljust mu se zatrese kao da mu je hladno a nije.. Traje par sekunda i to je to… Jel imao tko takav slučaj? Šta više čitam po internetu to mi je gore…

I mom se to znalo događati kad je bio manji, sad skoro uopće ne, ne znam koliko je stara tvoja beba :) vidiš, mene je za to drhtanje usnice čak google smirio virovala ili ne😂 svugdi sam pročitala da je to normalno kod malih beba do neka 3, 4 mjeseca ako se dobro sjećam i da je samo znak nezrelosti živčanog sustava, fioziološka pojava :)

A evo ima mjesec ipo... I jezik i drhtanje traje od početka🤷‍♀️

Mišić
    28. Prosinac 2021. 19:14

Sanjarka, Lorre, Endzrue ajme lipih beba!!! 😍😍😍
    ____
    Boce i sisaci - mi isto koristimo Avent natural flow i pbf tehniku. Svako hranjenje traje min 15-20 min, najcesce jede u dva dijela (pauza za presvlacenje). Nema problema s bljucanjem i zagrcavanjem. Isprobali smo i MAM anti-colic i Dr Brown’s i nisu joj odgovarale. Od MAM bocice se strasno zagrcavala, puuuno je brzi protok nego li s ovom Aventovom (natural flow) iako u onoj grupi na fb tvrde suprotno. Dr Brown’s joj nije odgovarala, cini mi se da joj je pretvrdi sisac. 

• MARELA
    28. Prosinac 2021. 20:57

Sanjarka88 🤍

Evo smo nabacili brzinski photosession

https://ibb.co/qyhdHx1

Jooooj frendic nas veseli🤩🤩🥰 pre dobro!!😍

• MARELA
    28. Prosinac 2021. 20:59

Sanjarka88 🤍

Google je nemilosrdan 🙄

Mateo isto trenutno ima zastopan nos i kad mu je bas jako onda tako kao da ce isplazit jezik se nekako gadi. Tada znamo da je nuzno usisavanje😅😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.