https://ibb.co/HYZWs2g
Ja se nadam da će bit treće hahahha
Kao što je napisala Zara7, stvarno je za Benetton manekena.
🥰😍
Jel čija beba plazi jezik?
Plazio ga je par dana s mjesec dana i sad opet zadnja 2-3 dana intenzivno…
Tada je imao koronu i bio mu začepljen nosic a sad je prehladen i opet zacepljen nosic. Mozda je vezano?
Google je nemilosrdan 🙄
Moj je poceo plazit unazad par dana jezik van,do tada nije. Sa starijom smo radi tog jezika isli radit neke pretrage. Jer su me neki sa strane izludivali s tim jezikom,na kraju sve uredu. Jednostavno kod nje je to tako bilo konstantno,jezik vani. Kasnije s vremenom to sve manje bilo i evo danas nekad kad se zadubi i nesto radi izbavi ga skroz malo van😂
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Tada je imao koronu i bio mu začepljen nosic a sad je prehladen i opet zacepljen nosic. Mozda je vezano?
Google je nemilosrdan 🙄
Moj od rođenja tako zna jezik vadit, kao da liže gornju usnicu... Morat ću to napomenit pedijatrici jer vidim da može i ne mora biti ozbiljno. Također nekad ima kao treskavicu... Donja čeljust mu se zatrese kao da mu je hladno a nije.. Traje par sekunda i to je to... Jel imao tko takav slučaj? Šta više čitam po internetu to mi je gore...
Meni mila isto nekad is plaži jezik, odnosno ne is plaži ga ona skroz uopće nego kao napravi facu i dodirne iznutra usnicu s njim, nešto kao beba slici s ovog linka. Ja sam zaključila da joj je to znak da je gladna.. Pa sta to znači nešto strašno??
https://www.medicalnewstoday.com/articles/baby-sticking-tongue-out
Imate li neku nešto za preporučiti gdje mogu pratiti sto sve beba treba moći napraviti koji mjesec, njene milestones? Npr kad se treba okrenuti s leđa na bok i obrnuto i uhvatiti nešto i tako to
Google je nemilosrdan 🙄
Moj od rođenja tako zna jezik vadit, kao da liže gornju usnicu… Morat ću to napomenit pedijatrici jer vidim da može i ne mora biti ozbiljno. Također nekad ima kao treskavicu… Donja čeljust mu se zatrese kao da mu je hladno a nije.. Traje par sekunda i to je to… Jel imao tko takav slučaj? Šta više čitam po internetu to mi je gore…
I mom se to znalo događati kad je bio manji, sad skoro uopće ne, ne znam koliko je stara tvoja beba :) vidiš, mene je za to drhtanje usnice čak google smirio virovala ili ne😂 svugdi sam pročitala da je to normalno kod malih beba do neka 3, 4 mjeseca ako se dobro sjećam i da je samo znak nezrelosti živčanog sustava, fioziološka pojava :)
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Meni mila isto nekad is plaži jezik, odnosno ne is plaži ga ona skroz uopće nego kao napravi facu i dodirne iznutra usnicu s njim, nešto kao beba slici s ovog linka. Ja sam zaključila da joj je to znak da je gladna.. Pa sta to znači nešto strašno??
https://www.medicalnewstoday.com/articles/baby-sticking-tongue-out
Imate li neku nešto za preporučiti gdje mogu pratiti sto sve beba treba moći napraviti koji mjesec, njene milestones? Npr kad se treba okrenuti s leđa na bok i obrnuto i uhvatiti nešto i tako to
Meni je osobno izvrsna knjiga “Bebarije”. Izdaje je NTC učenje. Po NTC učenju je poznat i dr. Ranko Rajović. Osobno sam slušala njegova predavanja.
U knjizi su opisane razvojne faze i što se kada usvaja. Odlično je što ima napisano i kada je znak za uzbunu (odnosno ako nešto nije usvojeno u određenim mjesecima. Isto tako su navedeni i primjeri za rad, kako i što. Nije samo navedena teorija.
Evo link za knjigu: https://shop.skolskaknjiga.hr/bebarije-vaznost-poticanja-intelektualnog-i-emocionalnog-razvoja-od-najranije-dobi.html
Možda curke imaju još koji prijedlog, ali evo meni je ova izvrsna.
Osobno je koristim u radu s Liv.
Google je nemilosrdan 🙄
Moj od rođenja tako zna jezik vadit, kao da liže gornju usnicu… Morat ću to napomenit pedijatrici jer vidim da može i ne mora biti ozbiljno. Također nekad ima kao treskavicu… Donja čeljust mu se zatrese kao da mu je hladno a nije.. Traje par sekunda i to je to… Jel imao tko takav slučaj? Šta više čitam po internetu to mi je gore…
I mom se to znalo događati kad je bio manji, sad skoro uopće ne, ne znam koliko je stara tvoja beba :) vidiš, mene je za to drhtanje usnice čak google smirio virovala ili ne😂 svugdi sam pročitala da je to normalno kod malih beba do neka 3, 4 mjeseca ako se dobro sjećam i da je samo znak nezrelosti živčanog sustava, fioziološka pojava :)
A evo ima mjesec ipo... I jezik i drhtanje traje od početka🤷♀️
Sanjarka, Lorre, Endzrue ajme lipih beba!!! 😍😍😍
____
Boce i sisaci - mi isto koristimo Avent natural flow i pbf tehniku. Svako hranjenje traje min 15-20 min, najcesce jede u dva dijela (pauza za presvlacenje). Nema problema s bljucanjem i zagrcavanjem. Isprobali smo i MAM anti-colic i Dr Brown’s i nisu joj odgovarale. Od MAM bocice se strasno zagrcavala, puuuno je brzi protok nego li s ovom Aventovom (natural flow) iako u onoj grupi na fb tvrde suprotno. Dr Brown’s joj nije odgovarala, cini mi se da joj je pretvrdi sisac.
Evo smo nabacili brzinski photosession
https://ibb.co/qyhdHx1
Jooooj frendic nas veseli🤩🤩🥰 pre dobro!!😍
Google je nemilosrdan 🙄
Mateo isto trenutno ima zastopan nos i kad mu je bas jako onda tako kao da ce isplazit jezik se nekako gadi. Tada znamo da je nuzno usisavanje😅😅
Sortiraj odgovore
Najstariji