Sanjarka ja se tebi divim kak uspijes uz sve obaveze tolko detaljno svima odgovorit. To je bas lijepo
Evo, ja opustosila sinsay i hm. Svi hvale c&a bodije ali meni su oni predebeli.
Bebo mi spava prek dana po 20ak min. Osim ak je cica u ustima i glumi dudu, onda sat, sat i pol. Ali ovo 20min me bas ubije jer on bude nenaspavan i jako nervozan. I onda stariji dnevno gleda puno crtica da bude tiho dok ja lezim s manjim 2x po sat vremena. Jedno spavanje odradi u setnji. Bas nekak tesko to njegovo nespavanje hendlam.
Koristim Aventovu flasicu sisac 0+ ii plus onaj zeleni otpust zraka...probala sam mam ali mali nece jer je sisac tvrd...ovaj od aventa je mekan kao cica...
Probat cu i tu onda sto preporucujete pa da vidim...
Hvalaa na savjetima...
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Jutro cure, odnosno dan 😊
Nama je ova noć bila uh uh.. Odnosno do 4 je bila super, ali od tog hranjenja u 4 je izbljuckala sve živo, pa sam je morala presvlačit i onda nije tila zaspati, gleda u mene i smije se ko luda 😅 zaspala jedino dok sam je držala u naručju, sto znaci ja nisam oka sklopila..
Nekako mi se cini da joj se taj san skroz po remetio zadnjih 3 dana, baš smo nenaspavane. Mislim, ja sam, ona izgleda nije 😅🤣
Koristim Aventovu flasicu sisac 0+ ii plus onaj zeleni otpust zraka…probala sam mam ali mali nece jer je sisac tvrd…ovaj od aventa je mekan kao cica…
Probat cu i tu onda sto preporucujete pa da vidim…
Hvalaa na savjetima…
E moja nakon aventa izbljuckala sve živo, pa sam se vratila na tome tipe kad joj dajem ad ili izdojeno, to puno po lakše jede, pa. Eto možeš i to probati
Koristim Aventovu flasicu sisac 0+ ii plus onaj zeleni otpust zraka…probala sam mam ali mali nece jer je sisac tvrd…ovaj od aventa je mekan kao cica…
Hvalaa na savjetima…
E moja nakon aventa izbljuckala sve živo, pa sam se vratila na tome tipe kad joj dajem ad ili izdojeno, to puno po lakše jede, pa. Eto možeš i to probati
Probat cu jos tuu tome tipe i dr.browns...samo su mi jos te 2 ostale 🤷♀️🤦♀️😂
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Hvalaa na savjetima…
Probat cu jos tuu tome tipe i dr.browns…samo su mi jos te 2 ostale 🤷♀️🤦♀️😂
Probaj svakako
Avent i nuk su najgori po tom pitanju
Mi imamo Tomme Tippe anti colic bočicu
Moguće da ti zato jako bljucka jer se prebrzo prejede
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ja se tebi divim kak uspijes uz sve obaveze tolko detaljno svima odgovorit. To je bas lijepo
Evo, ja opustosila sinsay i hm. Svi hvale c&a bodije ali meni su oni predebeli.
Bebo mi spava prek dana po 20ak min. Osim ak je cica u ustima i glumi dudu, onda sat, sat i pol. Ali ovo 20min me bas ubije jer on bude nenaspavan i jako nervozan. I onda stariji dnevno gleda puno crtica da bude tiho dok ja lezim s manjim 2x po sat vremena. Jedno spavanje odradi u setnji. Bas nekak tesko to njegovo nespavanje hendlam.
Trudim se 😅 Pogotovo noću volim tipakt na miru 😂
Meni je sinsay jako tanak, bas nisam zadovoljna 🤷🏻♀️
Sa spavanjem imamo isti problem. Tjesim se da će kad tad bit bolje
Mi ne volimo tommee tippee jer isto ima tvrdi sisac..uopce nije htio iz toga jest.
Dal je koja mama slikala što očekivati u kojem razvojnom skoku? Znam da je bilo u grupi, ali nisam si spremila 😫 da znam što me očekuje
Baby N 💙
Evo smo nabacili brzinski photosession
https://ibb.co/qyhdHx1
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji