🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    27. Prosinac 2021. 11:15

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Koristim Aventovu flasicu sisac 0+ ii plus onaj zeleni otpust zraka…probala sam mam ali mali nece jer je sisac tvrd…ovaj od aventa je mekan kao cica…
    Probat cu i tu onda sto preporucujete pa da vidim…
    Hvalaa na savjetima…

E moja nakon aventa izbljuckala sve živo, pa sam se vratila na tome tipe kad joj dajem ad ili izdojeno, to puno po lakše jede, pa. Eto možeš i to probati

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    27. Prosinac 2021. 12:25

buhtlica34

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Koristim Aventovu flasicu sisac 0+ ii plus onaj zeleni otpust zraka…probala sam mam ali mali nece jer je sisac tvrd…ovaj od aventa je mekan kao cica…
    Hvalaa na savjetima…

E moja nakon aventa izbljuckala sve živo, pa sam se vratila na tome tipe kad joj dajem ad ili izdojeno, to puno po lakše jede, pa. Eto možeš i to probati

Probat cu jos tuu tome tipe i dr.browns...samo su mi jos te 2 ostale 🤷‍♀️🤦‍♀️😂

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Sanjarka88
    27. Prosinac 2021. 13:27

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

buhtlica34

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Hvalaa na savjetima…

Probat cu jos tuu tome tipe i dr.browns…samo su mi jos te 2 ostale 🤷‍♀️🤦‍♀️😂

Probaj svakako
    Avent i nuk su najgori po tom pitanju
    Mi imamo Tomme Tippe anti colic bočicu
    Moguće da ti zato jako bljucka jer se prebrzo prejede

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    27. Prosinac 2021. 13:30

SamoMalo

Sanjarka ja se tebi divim kak uspijes uz sve obaveze tolko detaljno svima odgovorit. To je bas lijepo
    Evo, ja opustosila sinsay i hm. Svi hvale c&a bodije ali meni su oni predebeli.
    Bebo mi spava prek dana po 20ak min. Osim ak je cica u ustima i glumi dudu, onda sat, sat i pol. Ali ovo 20min me bas ubije jer on bude nenaspavan i jako nervozan. I onda stariji dnevno gleda puno crtica da bude tiho dok ja lezim s manjim 2x po sat vremena. Jedno spavanje odradi u setnji. Bas nekak tesko to njegovo nespavanje hendlam.

Trudim se 😅 Pogotovo noću volim tipakt na miru 😂
    Meni je sinsay jako tanak, bas nisam zadovoljna 🤷🏻‍♀️
    Sa spavanjem imamo isti problem. Tjesim se da će kad tad bit bolje 

• Mia38
    27. Prosinac 2021. 14:15

Mi ne volimo tommee tippee jer isto ima tvrdi sisac..uopce nije htio iz toga jest.

Lorre
    27. Prosinac 2021. 14:55

Dal je koja mama slikala što očekivati u kojem razvojnom skoku? Znam da je bilo u grupi, ali nisam si spremila 😫 da znam što me očekuje 

Baby N 💙

Sanjarka88
    27. Prosinac 2021. 15:27

Evo smo nabacili brzinski photosession 

https://ibb.co/qyhdHx1

Ljesnjak
    27. Prosinac 2021. 15:38

Pozdrav drage moje.. zelim svima lijepe i blagoslovljenje blagdane, najljepse do sada. 
    Sanjarka hvalaa..i mi saljemo cestitke malom sarmeru, presladak je
    Takoder i svim drugim bebicama koje slave svoje minice.
    Jos se danas nismo slikali, muce nas zubici pa smo danas malo nervozni. Ima koja mama kakav savjet osim onih kremica iz ljekarne?

• MARELA
    27. Prosinac 2021. 15:57

SamoMalo

Sanjarka ja se tebi divim kak uspijes uz sve obaveze tolko detaljno svima odgovorit. To je bas lijepo
    Evo, ja opustosila sinsay i hm. Svi hvale c&a bodije ali meni su oni predebeli.
    Bebo mi spava prek dana po 20ak min. Osim ak je cica u ustima i glumi dudu, onda sat, sat i pol. Ali ovo 20min me bas ubije jer on bude nenaspavan i jako nervozan. I onda stariji dnevno gleda puno crtica da bude tiho dok ja lezim s manjim 2x po sat vremena. Jedno spavanje odradi u setnji. Bas nekak tesko to njegovo nespavanje hendlam.

Mi isto tako. I onda iskombiniram, 1 spavanje u marami 1h, 1 samnom na krevetu, pa i ja spavam, 1 u kolicima i par spavanja po 20 min na rukama i pokusajima stavljanja u kind🙃🙃🙃. Bojim se da tak ne ostane trajno, ali opet, nadam se da je samo faza😅

• buhtlica34
    27. Prosinac 2021. 16:36

Sanjarka88 🤍

Evo smo nabacili brzinski photosession

https://ibb.co/qyhdHx1

Ajme pogle ga kak se smije, preeeesladak je 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.