🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    26. Prosinac 2021. 18:56

Natalija divne ste! 😍
    Lorre otiske-sobove s vodenim bojama (ostalo sam docrtala s flomasterima i rogove s glitter ljepilom),  a ove druge sam im uzela s temperama/akrilnim i kasnije sam jos okolo dodala sljokice. Sve se jako lako pere. 😁
    (Sinu vec trecu godinu na Badnjak uzimam otiske nozica i suze mi dolaze kad vidim koliko su sobici narasli. 🥺)

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    27. Prosinac 2021. 01:31

Ima li budnih 😂 mi upravo porucali flasicu i nastavak spavanca 😊
    Zanima me samo da li je joa koja bebica halapljivica kao moj bebac??? 120ml nestane za 5 do 7 minuta....pravljenje pauzeee ili ne daj Boze podrigivanje u toku obroka ne dolazi u obzir...pocne da urlaaa kao mahniit....
    🤷‍♀️🤷‍♀️ ne znam kako ga smiriti iii navesti da polako sisaa a ne da za 5 min bude gotov...🤷‍♀️

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

daniella2207
    27. Prosinac 2021. 04:59

Neznam koju bocicu imas,tako je i moja u 5min bi strusila bocicu 140 ml bez problema,pa sam uzela ovu dr.browns bocicu s sporim otpustanjem,sada joj treba 10-15 min .

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Sanjarka88
    27. Prosinac 2021. 06:18

Jutro ženice 😊 sad čekamo Novu godinu? 😁
    Nadam se da ste uzivale s  najmilijima zadnja 2 dana ♥️

Mene je moje dijete za 2. Minić počastilo spavanjem do 5.30h 😍  druga stvar je sta nisam puno spavala jer je P. Bolio zub 😅😴
    Inače zadnjih nekoliko dana je bas dobar, ne plače puno, hoće i spavati kad ga pustim.... svi pitaju šta mu je 😂😂😂
    Ne znam odgovor ali uzivam dok traje 😍
    Prehlada mu je puno bolje. Inhaliram ga sa Sinomarin baby ( ampule). Preporučam 👍
    Samomalo tako je i mom bilo. Danju više manje ok al noću katastrofa , zacepljen skroz. Snizenja budu sigurno ovih dana, ne znam na koje dućane konkretno Mislis?
    Buhtlice, Missy, Mišić (divna ideja za uspomenu ♥️), Natalija (🤩 zgodnica! Bor je top 🎄)
    Leonoah sigurno je odradio skok sa 3mj i sad su stigle nove stvari u ponašanju 😊 rastu da, prebrzo...
    Ponosnamama mrak izgledas 😍 Lara je sva tvoja 🥰
    Sanjalica da , koju bocu koristis i koji broj sisača? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    27. Prosinac 2021. 06:19

Boldane cure, htjedoh napisat da su vam bebe predivneeee,baš pre medene 🥰🥰🥰

Sanjarka88
    27. Prosinac 2021. 06:21

Ljesnjak sretan veliki 4. Minić Iris 🥰💜
    Lorre i našem vršnjaku Niki nek je sretan 2.! 🤩
    Ja nabacim kasnije sliku ako uspijem napravit kakvu normalnu 😅

Lorre
    27. Prosinac 2021. 07:01

Sanjarka88 🤍

Ljesnjak sretan veliki 4. Minić Iris 🥰💜
    Lorre i našem vršnjaku Niki nek je sretan 2.! 🤩
    Ja nabacim kasnije sliku ako uspijem napravit kakvu normalnu 😅

Sretan Lukiju 🥰
    I nama je fotkanje u planu, vidjet ćemo kakve će Niko volje bit za to 😊 

Baby N 💙

SamoMalo
    27. Prosinac 2021. 09:32

Sanjarka ja se tebi divim kak uspijes uz sve obaveze tolko detaljno svima odgovorit. To je bas lijepo 
    Evo, ja opustosila sinsay i hm. Svi hvale c&a bodije ali meni su oni predebeli. 
    Bebo mi spava prek dana po 20ak min. Osim ak je cica u ustima i glumi dudu, onda sat, sat i pol. Ali ovo 20min me bas ubije jer on bude nenaspavan i jako nervozan. I onda stariji dnevno gleda puno crtica da bude tiho dok ja lezim s manjim 2x po sat vremena. Jedno spavanje odradi u setnji. Bas nekak tesko to njegovo nespavanje hendlam. 

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    27. Prosinac 2021. 10:40

Koristim Aventovu flasicu sisac 0+ ii plus onaj zeleni otpust zraka...probala sam mam ali mali nece jer je sisac tvrd...ovaj od aventa je mekan kao cica...
    Probat cu i tu onda sto preporucujete pa da vidim...
    Hvalaa na savjetima...

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• buhtlica34
    27. Prosinac 2021. 11:14

Jutro cure, odnosno dan 😊
    Nama je ova noć bila uh uh.. Odnosno do 4 je bila super, ali od tog hranjenja u 4 je izbljuckala sve živo, pa sam je morala presvlačit i onda nije tila zaspati, gleda u mene i smije se ko luda 😅 zaspala jedino dok sam je držala u naručju, sto znaci ja nisam oka sklopila..
    Nekako mi se cini da joj se taj san skroz po remetio zadnjih 3 dana, baš smo nenaspavane. Mislim, ja sam, ona izgleda nije 😅🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.