🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    22. Prosinac 2021. 14:53

ponosna.mama

Cure samo da se javim, upravo odrađen uzv kukova, sva je ok ☺️
    Mišićpreslatka je 😍
    Leonoahdrzim 🤞🏼 da sve bude ok, a virujem da oce 🥰
    Buhtlice moja najstarija je modrila kad bi plakala i nitko od doktora to nije primjetia. Kad sam im ukazala na to odveli su je na neonatologiju i napravili sve moguce preglede, srce, mozak, pluca i sve je bilo ok. Na kraju su zakljucili da je u pitanju bila adaptacija na kisik. Bit ce ti to sigurno u redu 😘
    Lari je isto zacepljen nos, odnosno cuje se onako ka da rokce 🐖
    Al nije stalno, dok doji je normalno i dok spava, samo onako kad se malo uznemiri. Moguce da je to hrskavica sta ste spomenile.

E hvala ti na podijeljenom iskustvu, nadam se da ce i kod nas biti tako bezwzleno 🙈
    Mislim ja duboko u sebi vjerujem da je sve ok, jer ona je baš zdrava bebe, puno jede, kaka,, piški, plače, spava, aktivna je.. A i vjerujem da bi se sa stetoskopom nešto culo da nije uredu, ali eto samo da odradimo tou petak pa da smo mirni.
    Meni ona za sad svaki put na sisi zaspe, cim je dignem da podrigne probudi se, pa onda pustim malo da odleži pa je onda dignem 😅😅
    S tom djecom kad zaspu rukuješ nježnije nego s atomskom bombom 🤣

Endzrue
    22. Prosinac 2021. 14:55

Leonoah

Hej cure, bebice su vam preslatke🥰 nadam se da uživate u ovom blaganskom vremenu i da ste kupile poklone, ja još nisam ni jedan i tek sam danas shvatila da je Božić zaboar dana🤯
    _________
    Mi se vratili s pregleda fizijatra upravo.. znala sam da je malac neurorizičan s obzirom na porod, ali nekako sam se nadala da će danas na pregledu reći da je sve ok i da ne moramo više dolaziti. Ali ne, moramo neuropedijatru i na snimanje mozga i zbog hipertonusa krećemo na vježbe. Ljuta sam jer se sve ovo moglo spriječit da se nije forsirao porod od 18 sati i mislim se koliko je beba imalo problema zbog forsiranja prirodnog poroda. Iako me užasno strah što bi sve moglo biti ipak se nadam da će sve ipak biti ok i da će malac napredovat kao i druge bebe.

Hiper može biti i od položaja u maternici. Ne mora značiti da je od teškog poroda. Meni je prvi bio pjesma isto smo neuropedijatra odradili i sve super. Bolje da vas pregleda nego da se kasnije pokaže da je trebao ić

• Keto35
    22. Prosinac 2021. 14:55

Sanjarka88 🤍

Keto35

Zara7

Uzv kukova - mi smo radili uzv kukova s 2 mjeseca i rekao je dr da je sve super, kako treba biti s obzirom na dob i da nam savjetuje kontrolu s 3 mjeseca i ponovno snimanje jer je rekao da se tek tad najbolje vidi stanje. Sad ja ne znam jel to samo namještaljka za izmusti malo love ili je stvarno tako i ne znam otići ili ne. Koliko vidim svi ste radili oko 2.mjeseca, jeste planirali ponavljati ili?

Mi smo radili s dva miseca kod privatnika i bilo je sve super…a sa tri miseca cu otic i u bolnicu kad je narucena,cisto po jos jednu potvrdu da je sve u redu kad ionako imamo termin odavno pa mi ga steta propustit… a i privatnik nije bia nesto razgovorljiv,pogleda nesto i kaze dobro je to,plati i dovidenja 😑 ali,inace,ako je sve u redu,nisam nikog cula da opet treba ic..

Gdje ste bili na uzv? I koliko je proslo od naručivanja do pregleda? 😊

Privatno smo isli u polikliniku ivanisevic,zvali u petak-isli u ponediljak...
    A u bolnicu nas narucilo tek 11.1. (dva miseca termin cekamo) i onda je pedijatrica rekla da je mozda bolje privatno otic i prije jer joj se cini dugo da ide sa tri miseca tek...kao da se prevenira sta prije ukoliko nesto je... ma svako vodi svoju pricu...

❤ 8.10.2021. Nina ❤

Zara7
    22. Prosinac 2021. 15:10

Keto35

Sanjarka88 🤍

Keto35

Zara7

Uzv kukova - mi smo radili uzv kukova s 2 mjeseca i rekao je dr da je sve super, kako treba biti s obzirom na dob i da nam savjetuje kontrolu s 3 mjeseca i ponovno snimanje jer je rekao da se tek tad najbolje vidi stanje. Sad ja ne znam jel to samo namještaljka za izmusti malo love ili je stvarno tako i ne znam otići ili ne. Koliko vidim svi ste radili oko 2.mjeseca, jeste planirali ponavljati ili?

Mi smo radili s dva miseca kod privatnika i bilo je sve super…a sa tri miseca cu otic i u bolnicu kad je narucena,cisto po jos jednu potvrdu da je sve u redu kad ionako imamo termin odavno pa mi ga steta propustit… a i privatnik nije bia nesto razgovorljiv,pogleda nesto i kaze dobro je to,plati i dovidenja 😑 ali,inace,ako je sve u redu,nisam nikog cula da opet treba ic..

Gdje ste bili na uzv? I koliko je proslo od naručivanja do pregleda? 😊

Privatno smo isli u polikliniku ivanisevic,zvali u petak-isli u ponediljak…
    A u bolnicu nas narucilo tek 11.1. (dva miseca termin cekamo) i onda je pedijatrica rekla da je mozda bolje privatno otic i prije jer joj se cini dugo da ide sa tri miseca tek…kao da se prevenira sta prije ukoliko nesto je… ma svako vodi svoju pricu…

Baš to. Mi smo pitali dr zašto onda pedijatri šalju sa 2 mjeseca ako se najbolje vidi s 3 pa je rekao da je to praksa jer ako nešto nije ok bolje da se vidi što ranije, a ako je ok onda se to najbolje potvrdi s 3🤦🏼‍♀️

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• buhtlica34
    22. Prosinac 2021. 16:05

Cure (pogotovo iz Zagreba, čisto zbog istog podneblja 😊), kako obučete bebu za autosjedalicu?
    Ja je jedva zakopčam u as kad je u medo odjelu, imam onaj nastavak za novorođenče još i as je Bugaboo Turtle by Nuna. A sad u petak moramo u pedijatrica biti u 7.15, znači bit ce baš hladno, cak sam o skafanderu razmišljala, a to je sigurno neću moći zakopčati.. Da izvadim taj nastavak za novorođenče? Onaj donji dio, ne onaj za glavu? 

Sanjarka88
    22. Prosinac 2021. 16:12

Keto tnx, to mi je skroz zgodno za doći autom s obzirom da smo iz okolice St-a 👍
    Mi smo isto dobili termin u bolnici početkom 2mj tj tek kad bude napunio već 3mj. Mislila sam otkazati taj termin ali pametno skroz ić i privatno i tamo 👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    22. Prosinac 2021. 16:15

Zara moj P. Se tako s 2mj bio okrenuo na leđa više puta.
    Na pregledu pedijatar koji je bio na zamjeni tada jer rekao da ima blagu kombinaciju hipera i hipotonusa 🤷🏻‍♀️
    Nismo išli na vjezbe,sve se samo ispravilo. Sa 5.5mj se počeo zapravo rotirati.
    A Jakov nam je vjerovatno samo napredni dečko 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Zara7
    22. Prosinac 2021. 16:29

Sanjarka88 🤍

Zara moj P. Se tako s 2mj bio okrenuo na leđa više puta.
    Na pregledu pedijatar koji je bio na zamjeni tada jer rekao da ima blagu kombinaciju hipera i hipotonusa 🤷🏻‍♀️
    Nismo išli na vjezbe,sve se samo ispravilo. Sa 5.5mj se počeo zapravo rotirati.
    A Jakov nam je vjerovatno samo napredni dečko 🥰

Ma nadam se i ja da je sve ok, radila sam i sa hiper i hipotoničnim klincima pa mi se čini da je sve ok plus pedijatrica nije ništa spominjala. Vidit ćemo, hvala ti 😘
    Sad smo u novim problemima jer sam saznala taman da sam jučer bila u jako bliskom kontaktu s osobom koja je danas pozitivna 😶 konkretno mislim na masažu i tretman lica koji mi je radila ta cura, ne može bliskije 😑 sad čekamo, otkad sam saznala me odjednom sve počelo bolit 🤦🏼‍♀️ 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Mia38
    22. Prosinac 2021. 17:45

Sanjarka88 🤍

bumac95

Mi uspavljujem kako koji dan. Neka nešto upali, drugi put ne 🤦🏼‍♀️
    Obično to bube ljuljanje u nuni ili autosjedalici ili nošenje. Preko noći uvijek nahranim i tako zaspe sam. Preko dana to nije moguće 😅
    I obično spava bez problema u rukama, ali čim ga spustim budan 🙄

✌️ Fascinantno mi je to budenje cim ga spustim 😅

Vidjela sam negdje trik da se kod spustanja spusti na bok (a ne na leđa) i zaboravila sam jel prvo glava ili zadnje glava. Ja danas probala i upalilo je..... pa eto, mozda spasi

Lady.D.
    22. Prosinac 2021. 22:43

Pozdrav cure, evo i mene nakon nekog vremena. Ne znam sto se dogodilo, ali ne mogu se vise prijaviti preko facebooka, pa sam morala otvoriti novi racun. 🤷‍♀️
    Sto se nas tice, Andro preko dana ne spava skoro nista. Jedino sto mi uspije odspavati je u setnji u kolicima. Tak da se trudim kad je lijepo vrijeme izaci van na nekih sat i po, dva. Preko noci je relativno ok. Budimo se oko 1-2h, pa oko 4-5h i onda u 7-8h ujutro krece dnevni show. Stvarno jako malo stvari stignem napraviti pored njega. Isto se voli nositi, a ja nikako da naucim kako da ga stavim u maramu. Bojim se da cu ga polomiti. 🙈
    I ja sam Andri uzela one lijepe knjige za Bozic. Nasla sam ih u Hocu knjigu. 
    Sve bebice su predivne i preslatke...bozicni outfiti su zakon. 🥰🤩
    Buhtlica i Leonoah, vjerujem da ce sve biti ok! Ne brinite. 
    Moram se cesce aktivirati ovdje. Citala sam vas redovno i svasta htjela iskomentirati, ali sada se ne mogu sjetiti nicega. 🙈😂
    E da i htjela sam pitati ima li cura koje za bozicne praznike ide na put s bebicom? Ne znam sto da ocekujem. Mi idemo kod svojih. Imamo 2 i po sata cca, pa se nadam da ce Andro spavati cijelim putem. Svakako se planiram izdojiti, nek se nađe bočica za krizne trenutke.  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.