🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    21. Prosinac 2021. 01:36

Bravo Endzrue 🥰 može li sa trbuha na bok? Blizu smo si pa uspoređujem :D
    Daniella bas da. Možda kome dobro dođe ideja :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

daniella2207
    21. Prosinac 2021. 01:38

Endzrue

Sanjarka88 🤍

daniella2207

Sanjarka88 🤍

Mi smo imali 2 koma dana , pogotovo jučer.
    Toliko cmizdrenja, nervoze…. Nadam se boljem danas 🤞
    Kako ostale bebice provode dane? 😅

Pa moja je isto zadnje dane nervozna i cmizdri cim je malo sama,sada bi se nosila i stalno da je neko oko nje,iili bila na cici,nace nije takva,to je pocelo nakon cjepljenja pa sada neznam dali je jos radi to od inekcije ili taj skok u razvoju.

Vjerovatno ovaj skok sa 3mj, kazu da je taj najgori 😓

Ovisi kakav će svakome biti al evo nama traje već 2 tjedna :D i to nije svaki dan al bome traje jer mu se mijenja i ponašanje i obrazac koji je do sada funkcionirao
    Evo i da javim da se danas okrenuo sa boka na stomak 😍

Ja se nadam da ce brzo proci svi ti skokovi🤪
    Super,moja je bas malo lijena kada je i na trbuhu samo na jednu stranu okrece glavu rekla nam je pedijatrica da je animiramo s druge strane da okrece malo i na drugu stranu ali nema sanse par puta digne i odustane i pocne zivcaniti😔

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Sanjarka88
    21. Prosinac 2021. 06:45

Jutrooooo 🌬️
    Mi smo papali , iskenjali se i sad jos malo spavanja 🙌
    Jučer bio puno normalniji dan u odnosu na prethodne. Jel skok gotov, jel tek stize ili je to jednostavno njegov personality ( Tracy 🤣 👍)
    Zara 🤣🤣🤣 ovo s balkonom je hit! I ja bi tako da djeluje 💪 al Luki kolica nesto znače samo ako su u pokretu 😅 i tada ne uvijek 🤦🏻‍♀️ i ja se nadam kako bude stariji da bude sve lakše. Rekao muz da će ovoga zapamtit po plakanju 🤣
    Spavanje na leđima vam je inače trenutna preporuka tako da samo opusteno 😊
    Bumac imamo li mi istu bebu? 😅 Smeta li mu nosić za papanje i spsvanje?
    Love nadam se da će Izabela brzo ozdraviti. Ja isto mislim da je bolje otići na dodatni pregled. Pa budes mirnija 🤗
    Evo link za slike https://imgbb.com/
    Mišić ajme kako je onaaaa slatka 🥰 i velikaaa. A tek lipo obučena 🤩
    Buhtlice gin ti je ono 🙄
    Daniella super poklon za Korinu. Baš mi je fora ta knjiga
    Endzrue bravoooo za okretanje 🙌🙌🙌 ja to ne očekujem tako skoro. Moji su lijeni uzasno. Mala se počela rotirati sa 7mj tek 😅 a mali sa cca 5.5-6. Bravo Adrian 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

sanja0508
    21. Prosinac 2021. 06:48

bumac95

Ja imam od tvornice snova tri knjige. Kako je Leon došao na svijet, Leon - mamino blago i još jednu tipa Leon i abeceda. Kuma mu kupuje svake godine jednu 😂
    Uvijek isponova bude oduševljen kad ih čitamo jer je on glavni lik, a i spominju se ostali članovi obitelji i prijatelji. Super stvar 🥰
    I još dobivamo svake godine za rođendan od moje sestre cewe foto knjigu koja se zove - leonova prva godina i tako do pete sad evo. Tamo sakupimo najljepše i najznačajnije slike od rođendana do rođendana. Znaci top top. Takva uspomena da nemam rijeci.
    Nadam se da ćemo i Niki sad tako 🥰

jutro cureee, kod mene bebica spava, a ja pijem kavu. ja ustanem uvijek oko 6 da kavu popijem u miru, bebac krene sa akcijom oko 7 vecinom. 
    knjige iz tvornice snova imamo i mi, kuma mu kupila za poklon kada se rodio predivna stvar. ja inace volim slike, knjige, radosnice, albume pa mu to sve ispunjavam da ima. cak sam mu i 365 najljepsih bajki narucila jer nikada nije rano za poceti citati 😂😂 sada ja to njemu citam, a on vecinom za 5 minuta krene vristati hahahahhaha
    vidim da ste nosic spominjale i mi muku mucimo, ja vise ne znam dali sam umislila, ali stalno gledm u taj nos, osluskujem, proucavam...luda mama 🤣
    zelim vam svima ugodan dan i da nam prođe sto lakse 😍

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• sunce7
    21. Prosinac 2021. 06:57

Ista stvar sa nosicem
    Mene to izludi🤦‍♀️
    Toliko joj se cuje u njemu al ja izvucem nesto beznacajno. Preporuka od nase pedijatrice je da se ne cisti svaki dan al njoj toliko on zapusen izgleda🤦‍♀️ gore negdje u dubini😂

Sanjarka88
    21. Prosinac 2021. 07:20

Ja mislim da je tu riječ o nekoj hrskavici , nezrela ili tako nešto
    I mom se gore negdje čuje često, al nema sekreta 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

sanja0508
    21. Prosinac 2021. 07:31

Sanjarka88 🤍

Ja mislim da je tu riječ o nekoj hrskavici , nezrela ili tako nešto
    I mom se gore negdje čuje često, al nema sekreta

e tako je meni pedijatrica rekla. ja sam isto vukla ko luda, a nista ne izade. sada mu malo aquamaris baby naspricam u nos radi suhog zraka u stanu. bolje je, ali ja i dalje cujem 😂😂

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Angelly
    21. Prosinac 2021. 09:06

Ja isto mislim da vam je to hrskavica, s prvim sam ko i vi muku mucila a sad recimo po noci kad ga krene lovit za prdit on krene tak nasilno disat da se cuje ko da je postopan..a realno nije jer kad je smiren skroz normalno dise pa se vise uopce ne brinem, da ne moze disat bas krenuo bi plakat...ta hrskavica sraste nakon nekog vremena i sam nestane te muke

Love2021
    21. Prosinac 2021. 09:15

Bumac sami ste to doma riješili bez hospitalizacije? Btw probaj luk narezati na pola i staviti pored bebine glave, nama pomoglo za kašalj a možda  malo i za nos.
    Slika Izabele https://ibb.co/bPDsqxX. Obožava jezik plazit😂

• buhtlica34
    21. Prosinac 2021. 10:26

Jutro cure!
    Mila još spava pa se mama ustala u miru doručkovati i piti čaj 😎🙈 probudit ce se sigurno kad ja budem na wc morala 😅
    Super su mi ideje za poklone ove cewe albumi i ove slikovnice, dali ste mi odlične ideje!
    Tak I Mili kad se uz nervozi se cuje nosić, ja ga usisavac samo nakon sto hranu izbaci kroz njega i tad baš bude mlijeka poprilično. A kad sam ovako probala usisati ništa nije bilo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.