🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    20. Prosinac 2021. 23:59

Misic misliš da može i beba od 3 mj to isprobat?
    Hvala ti svakako. Pomoći će bar za starijeg 🥰
    Al stvarno ne kužim taj njegov nosic. Kupila sam pročišćivač zraka, ovlazivac zraka jer se grijemo na klimu, difuzor pa nekad stavim eterično ulje dok nije u prostoriji, spava na povišenom. Isto je bili vani na hladnom zraku, u kući na toplom, spavali s klimom ili bez nje, ujutro, navečer… ugl cijelo vrijeme mu se čuje nosic i nema pomaka. Najgore je sto njemu on ne curi nego se samo čuje da mu je pun. Bezveze 😅🙄

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Endzrue
    21. Prosinac 2021. 01:10

Sanjarka88 🤍

daniella2207

Sanjarka88 🤍

Mi smo imali 2 koma dana , pogotovo jučer.
    Toliko cmizdrenja, nervoze…. Nadam se boljem danas 🤞
    Kako ostale bebice provode dane? 😅

Pa moja je isto zadnje dane nervozna i cmizdri cim je malo sama,sada bi se nosila i stalno da je neko oko nje,iili bila na cici,nace nije takva,to je pocelo nakon cjepljenja pa sada neznam dali je jos radi to od inekcije ili taj skok u razvoju.

Vjerovatno ovaj skok sa 3mj, kazu da je taj najgori 😓

Ovisi kakav će svakome biti al evo nama traje već 2 tjedna :D i to nije svaki dan al bome traje jer mu se mijenja i ponašanje i obrazac koji je do sada funkcionirao
    Evo i da javim da se danas okrenuo sa boka na stomak 😍

daniella2207
    21. Prosinac 2021. 01:33

bumac95

Ja imam od tvornice snova tri knjige. Kako je Leon došao na svijet, Leon - mamino blago i još jednu tipa Leon i abeceda. Kuma mu kupuje svake godine jednu 😂
    Uvijek isponova bude oduševljen kad ih čitamo jer je on glavni lik, a i spominju se ostali članovi obitelji i prijatelji. Super stvar 🥰
    I još dobivamo svake godine za rođendan od moje sestre cewe foto knjigu koja se zove - leonova prva godina i tako do pete sad evo. Tamo sakupimo najljepše i najznačajnije slike od rođendana do rođendana. Znaci top top. Takva uspomena da nemam rijeci.
    Nadam se da ćemo i Niki sad tako 🥰

Super pokloni 👍

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

bumac95
    21. Prosinac 2021. 01:36

Bravo Endzrue 🥰 može li sa trbuha na bok? Blizu smo si pa uspoređujem :D
    Daniella bas da. Možda kome dobro dođe ideja :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

daniella2207
    21. Prosinac 2021. 01:38

Endzrue

Sanjarka88 🤍

daniella2207

Sanjarka88 🤍

Mi smo imali 2 koma dana , pogotovo jučer.
    Toliko cmizdrenja, nervoze…. Nadam se boljem danas 🤞
    Kako ostale bebice provode dane? 😅

Pa moja je isto zadnje dane nervozna i cmizdri cim je malo sama,sada bi se nosila i stalno da je neko oko nje,iili bila na cici,nace nije takva,to je pocelo nakon cjepljenja pa sada neznam dali je jos radi to od inekcije ili taj skok u razvoju.

Vjerovatno ovaj skok sa 3mj, kazu da je taj najgori 😓

Ovisi kakav će svakome biti al evo nama traje već 2 tjedna :D i to nije svaki dan al bome traje jer mu se mijenja i ponašanje i obrazac koji je do sada funkcionirao
    Evo i da javim da se danas okrenuo sa boka na stomak 😍

Ja se nadam da ce brzo proci svi ti skokovi🤪
    Super,moja je bas malo lijena kada je i na trbuhu samo na jednu stranu okrece glavu rekla nam je pedijatrica da je animiramo s druge strane da okrece malo i na drugu stranu ali nema sanse par puta digne i odustane i pocne zivcaniti😔

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Sanjarka88
    21. Prosinac 2021. 06:45

Jutrooooo 🌬️
    Mi smo papali , iskenjali se i sad jos malo spavanja 🙌
    Jučer bio puno normalniji dan u odnosu na prethodne. Jel skok gotov, jel tek stize ili je to jednostavno njegov personality ( Tracy 🤣 👍)
    Zara 🤣🤣🤣 ovo s balkonom je hit! I ja bi tako da djeluje 💪 al Luki kolica nesto znače samo ako su u pokretu 😅 i tada ne uvijek 🤦🏻‍♀️ i ja se nadam kako bude stariji da bude sve lakše. Rekao muz da će ovoga zapamtit po plakanju 🤣
    Spavanje na leđima vam je inače trenutna preporuka tako da samo opusteno 😊
    Bumac imamo li mi istu bebu? 😅 Smeta li mu nosić za papanje i spsvanje?
    Love nadam se da će Izabela brzo ozdraviti. Ja isto mislim da je bolje otići na dodatni pregled. Pa budes mirnija 🤗
    Evo link za slike https://imgbb.com/
    Mišić ajme kako je onaaaa slatka 🥰 i velikaaa. A tek lipo obučena 🤩
    Buhtlice gin ti je ono 🙄
    Daniella super poklon za Korinu. Baš mi je fora ta knjiga
    Endzrue bravoooo za okretanje 🙌🙌🙌 ja to ne očekujem tako skoro. Moji su lijeni uzasno. Mala se počela rotirati sa 7mj tek 😅 a mali sa cca 5.5-6. Bravo Adrian 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

sanja0508
    21. Prosinac 2021. 06:48

bumac95

Ja imam od tvornice snova tri knjige. Kako je Leon došao na svijet, Leon - mamino blago i još jednu tipa Leon i abeceda. Kuma mu kupuje svake godine jednu 😂
    Uvijek isponova bude oduševljen kad ih čitamo jer je on glavni lik, a i spominju se ostali članovi obitelji i prijatelji. Super stvar 🥰
    I još dobivamo svake godine za rođendan od moje sestre cewe foto knjigu koja se zove - leonova prva godina i tako do pete sad evo. Tamo sakupimo najljepše i najznačajnije slike od rođendana do rođendana. Znaci top top. Takva uspomena da nemam rijeci.
    Nadam se da ćemo i Niki sad tako 🥰

jutro cureee, kod mene bebica spava, a ja pijem kavu. ja ustanem uvijek oko 6 da kavu popijem u miru, bebac krene sa akcijom oko 7 vecinom. 
    knjige iz tvornice snova imamo i mi, kuma mu kupila za poklon kada se rodio predivna stvar. ja inace volim slike, knjige, radosnice, albume pa mu to sve ispunjavam da ima. cak sam mu i 365 najljepsih bajki narucila jer nikada nije rano za poceti citati 😂😂 sada ja to njemu citam, a on vecinom za 5 minuta krene vristati hahahahhaha
    vidim da ste nosic spominjale i mi muku mucimo, ja vise ne znam dali sam umislila, ali stalno gledm u taj nos, osluskujem, proucavam...luda mama 🤣
    zelim vam svima ugodan dan i da nam prođe sto lakse 😍

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• sunce7
    21. Prosinac 2021. 06:57

Ista stvar sa nosicem
    Mene to izludi🤦‍♀️
    Toliko joj se cuje u njemu al ja izvucem nesto beznacajno. Preporuka od nase pedijatrice je da se ne cisti svaki dan al njoj toliko on zapusen izgleda🤦‍♀️ gore negdje u dubini😂

Sanjarka88
    21. Prosinac 2021. 07:20

Ja mislim da je tu riječ o nekoj hrskavici , nezrela ili tako nešto
    I mom se gore negdje čuje često, al nema sekreta 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

sanja0508
    21. Prosinac 2021. 07:31

Sanjarka88 🤍

Ja mislim da je tu riječ o nekoj hrskavici , nezrela ili tako nešto
    I mom se gore negdje čuje često, al nema sekreta

e tako je meni pedijatrica rekla. ja sam isto vukla ko luda, a nista ne izade. sada mu malo aquamaris baby naspricam u nos radi suhog zraka u stanu. bolje je, ali ja i dalje cujem 😂😂

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani