Uzv kukova - mi smo radili uzv kukova s 2 mjeseca i rekao je dr da je sve super, kako treba biti s obzirom na dob i da nam savjetuje kontrolu s 3 mjeseca i ponovno snimanje jer je rekao da se tek tad najbolje vidi stanje. Sad ja ne znam jel to samo namještaljka za izmusti malo love ili je stvarno tako i ne znam otići ili ne. Koliko vidim svi ste radili oko 2.mjeseca, jeste planirali ponavljati ili?
Mi smo imali uzv kukova s mjesec i po,tada su nam u bolnici rekli da dodemo na kontrolu za 2 mjeseca...sada kad smo bili na pregledu pitala sam pedijatricu da mi posalje uputnicu i ona je rekla da nije potrebno da idemo ako je prvi uzv dobar, da oni tako svih naruce ali ako je prvi pregled u redu bio da nema sta biti sada...rekla je da ne vozim malu bezveze po bolnici s tom koronom..e sada, da imam termin bi otisla ali ovako nije mi dala pa se nadam da ce biti ok
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Zara moj P. Se tako s 2mj bio okrenuo na leđa više puta.
Na pregledu pedijatar koji je bio na zamjeni tada jer rekao da ima blagu kombinaciju hipera i hipotonusa 🤷🏻♀️
Nismo išli na vjezbe,sve se samo ispravilo. Sa 5.5mj se počeo zapravo rotirati.
A Jakov nam je vjerovatno samo napredni dečko 🥰
Ma nadam se i ja da je sve ok, radila sam i sa hiper i hipotoničnim klincima pa mi se čini da je sve ok plus pedijatrica nije ništa spominjala. Vidit ćemo, hvala ti 😘
Sad smo u novim problemima jer sam saznala taman da sam jučer bila u jako bliskom kontaktu s osobom koja je danas pozitivna 😶 konkretno mislim na masažu i tretman lica koji mi je radila ta cura, ne može bliskije 😑 sad čekamo, otkad sam saznala me odjednom sve počelo bolit 🤦🏼♀️
Ja se nadam da ce biti sve ok, to je bas bliski kontakt da ali nemora znaciti da si se zarazila..tako i ja, suprug je bio bliski kontakt pa sam si umislila odmah da me boli grlo,cak sam i po test isla u ljekarnu😁
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Cure (pogotovo iz Zagreba, čisto zbog istog podneblja 😊), kako obučete bebu za autosjedalicu?
Ja je jedva zakopčam u as kad je u medo odjelu, imam onaj nastavak za novorođenče još i as je Bugaboo Turtle by Nuna. A sad u petak moramo u pedijatrica biti u 7.15, znači bit ce baš hladno, cak sam o skafanderu razmišljala, a to je sigurno neću moći zakopčati.. Da izvadim taj nastavak za novorođenče? Onaj donji dio, ne onaj za glavu?
U robi i kojoj je doma(bodi, majica, trenerkica, čarape) I Obučemo gornji dio trenerkice i dolje papuče. U sjedalicu i deka preko i to je to
Jutrooooo
Ima li budnih?
Mi papali bocu, kakali i nadam se da će jos odspavat da mogu na miru spremiti starijeg za vrtić i popit kavu 😅
Mia oduvijek ga spuštam na bok pa ne pomaže. Glavu mu spuštam prvu? Mozda tu griješim?
Zara ma daaa ta stanja se prepoznaju. Ja sam npr i kod P. Prepoznala hiper. Npr jako je bio krut u naručju, izvijao glavu kod nosenja....
Ajmeeeee 😓😓😓 neće valjda sad pred Božić 😓🤞🤞🤞
Ne mora značit da ćeš se zaraziti. Ne zaraze se svi 💪
Drzim fige na najjače!
Poznato mi je to umišljanje simptoma 😅😅😅
LadyD znači i ti imas ne spavača, ima naas 💪😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tracy tvojoj čupavici sretan 3. Minić 💜
Jutrooooo
Ima li budnih?
Mi papali bocu, kakali i nadam se da će jos odspavat da mogu na miru spremiti starijeg za vrtić i popit kavu 😅
Mia oduvijek ga spuštam na bok pa ne pomaže. Glavu mu spuštam prvu? Mozda tu griješim?
Zara ma daaa ta stanja se prepoznaju. Ja sam npr i kod P. Prepoznala hiper. Npr jako je bio krut u naručju, izvijao glavu kod nosenja….
Drzim fige na najjače!
Sanjarka88 što se tiče spuštanja u krevet, pročitala sam upravo suprotno. Prvo noge, zatim glava. Pokušaj tako, nama funkcionira.
Buhtlice, Leonoah bit će sve odlično na pregledima, sigurna sam 😊♥️
Ponosnamama bravo za zdrave kukiće 🙌
Little baby 😳 a jadničak…😓 Kako mu se rota manifestirala?
Primjetila sam da je dosta cesto kakao i vise je bilo onako obilnije,temperaturu je imo al sad dal od covida ili od svega toga skupa ne znam. I manje je kreno jest slijedeci dan odbijo,al doktor je reko da to vecinom bude kod malih bebica kad imaju covid,bio uspavan dosta
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Jutrooooo
Ima li budnih?
Zara ma daaa ta stanja se prepoznaju. Ja sam npr i kod P. Prepoznala hiper. Npr jako je bio krut u naručju, izvijao glavu kod nosenja….
Drzim fige na najjače!
Sanjarka88 što se tiče spuštanja u krevet, pročitala sam upravo suprotno. Prvo noge, zatim glava. Pokušaj tako, nama funkcionira.
Budem 💪😘
Buhtlice, Leonoah bit će sve odlično na pregledima, sigurna sam 😊♥️
Ponosnamama bravo za zdrave kukiće 🙌
Little baby 😳 a jadničak…😓 Kako mu se rota manifestirala?
Primjetila sam da je dosta cesto kakao i vise je bilo onako obilnije,temperaturu je imo al sad dal od covida ili od svega toga skupa ne znam. I manje je kreno jest slijedeci dan odbijo,al doktor je reko da to vecinom bude kod malih bebica kad imaju covid,bio uspavan dosta
Uf. Dobro je proslo
Bas me strah te rote dok su ovako mali
P. Mi je imao proljev za vikend pa mi je bas palo napamet da nije valjda rota
Al evo za sada je bebač ok
Jel kome prva menga bila jako oskudna?
Znači evo 4. Dan nečega niti ulozak dnevno ne mogu napuniti
Bila sam uvjerena da je menga jer je drugačije od lohija i bol je bila kao kod menge
Al to nesto samo brljavi. Malo smeđe , malo roskasto, malo krvi a zapravo sve nesto bzvz 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji