🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara7
    22. Prosinac 2021. 13:09

Leonoah

Hej cure, bebice su vam preslatke🥰 nadam se da uživate u ovom blaganskom vremenu i da ste kupile poklone, ja još nisam ni jedan i tek sam danas shvatila da je Božić zaboar dana🤯
    _________
    Mi se vratili s pregleda fizijatra upravo.. znala sam da je malac neurorizičan s obzirom na porod, ali nekako sam se nadala da će danas na pregledu reći da je sve ok i da ne moramo više dolaziti. Ali ne, moramo neuropedijatru i na snimanje mozga i zbog hipertonusa krećemo na vježbe. Ljuta sam jer se sve ovo moglo spriječit da se nije forsirao porod od 18 sati i mislim se koliko je beba imalo problema zbog forsiranja prirodnog poroda. Iako me užasno strah što bi sve moglo biti ipak se nadam da će sve ipak biti ok i da će malac napredovat kao i druge bebe.

Draga Leonah, bit će to sve dobro, danas svaka treća beba ima malo narušen tonus, to se lijepo ispravi s vježbicama (ako ćete i doma raditi) i sigurno će bebač lijepo napredovati. I meni je apsurd takvo forsiranje prirodnog poroda pod svaku cijenu i kužim da si ljuta. Bit će dobro 💙

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    22. Prosinac 2021. 13:11

buhtlica34

Leonah, drži se, bit će švedski uredu, vjerujem da uz vježbe malac ce se razvijati kao i ostale bebe, šaljem ti puno virtualnih zagrljaja i molitve 💖
    Mene je maloprije zvala pedijatrica, da sve ok sa tim nalazim iz Vinogradske, ali da bi ona da napravimo uzv srca zato što je Mila poljubičastila… Mislim, ako ima nešto na srcu, zar se to ne bi čulo kao nekakav šum ili tako nešto? Jer ona je na pregledu bila super, krvna slika isto super, baš mi je teško što je opet moram sa svim mučiti.. Ali eto svo zlo bilo u pregledu, samo da to bude tek predostrožnoati radi. Tješim se da je nešto da bi se otkrili na niftiju i dosadašnjim pregledima.
    Uglavnom, u bolnici pregled tek krajem 2.mjeseca, pa sam se naručila privatno, i imamo pregled u petak u 9.45..
    Ko bi dočekao kraj drugog miseca, posjedit cu I do petka..

Nadam se da će sve bit ok i da ćete opušteno uživati u praznicima 😘

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    22. Prosinac 2021. 13:14

Sanjarka88 🤍

Mene glava rsstura otkad sam oči otvorila 😩
    Stariji izvodi , nece da ide u vrtić, muz zivcani da ce zbog njega zakasniti na posao, kakav mi je Luki dan odlučio priuštiti to ćemo tek vidjeti 😩

Jedan od tih super dana znači 😅 Nadam se da bar Luki surađuje 😘

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    22. Prosinac 2021. 13:17

Uzv kukova - mi smo radili uzv kukova s 2 mjeseca i rekao je dr da je sve super, kako treba biti s obzirom na dob i da nam savjetuje kontrolu s 3 mjeseca i ponovno snimanje jer je rekao da se tek tad najbolje vidi stanje. Sad ja ne znam jel to samo namještaljka za izmusti malo love ili je stvarno tako i ne znam otići ili ne. Koliko vidim svi ste radili oko 2.mjeseca, jeste planirali ponavljati ili?

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Keto35
    22. Prosinac 2021. 14:30

Zara7

Uzv kukova - mi smo radili uzv kukova s 2 mjeseca i rekao je dr da je sve super, kako treba biti s obzirom na dob i da nam savjetuje kontrolu s 3 mjeseca i ponovno snimanje jer je rekao da se tek tad najbolje vidi stanje. Sad ja ne znam jel to samo namještaljka za izmusti malo love ili je stvarno tako i ne znam otići ili ne. Koliko vidim svi ste radili oko 2.mjeseca, jeste planirali ponavljati ili?

Mi smo radili s dva miseca kod privatnika i bilo je sve super...a sa tri miseca cu otic i u bolnicu kad je narucena,cisto po jos jednu potvrdu da je sve u redu kad ionako imamo termin odavno pa mi ga steta propustit... a i privatnik nije bia nesto razgovorljiv,pogleda nesto i kaze dobro je to,plati i dovidenja 😑 ali,inace,ako je sve u redu,nisam nikog cula da opet treba ic.. 

❤ 8.10.2021. Nina ❤

Lorre
    22. Prosinac 2021. 14:34

Kod nas je svaki dan priča za sebe.. Ono što je funkcioniralo jučer, ne funkcionira danas i tako u krug.. Ali sve u svemu je dobra i mirna beba sa pokojom žutom minutom. Jedino se jako voli nosat, a već mi je poprilicno težak pa ne znam dal mi se sad isplati kupovati maramu 🤷‍♀️ sutra idemo na pregled kod pedijatrice pa vam se javim nakon 🥰 
    I evo nas sa velikih 8tjedana https://ibb.co/1fnVSbh

Baby N 💙

Sanjarka88
    22. Prosinac 2021. 14:46

bumac95

Mi uspavljujem kako koji dan. Neka nešto upali, drugi put ne 🤦🏼‍♀️
    Obično to bube ljuljanje u nuni ili autosjedalici ili nošenje. Preko noći uvijek nahranim i tako zaspe sam. Preko dana to nije moguće 😅
    I obično spava bez problema u rukama, ali čim ga spustim budan 🙄

✌️ Fascinantno mi je to budenje cim ga spustim 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    22. Prosinac 2021. 14:47

Keto35

Zara7

Mi smo radili s dva miseca kod privatnika i bilo je sve super…a sa tri miseca cu otic i u bolnicu kad je narucena,cisto po jos jednu potvrdu da je sve u redu kad ionako imamo termin odavno pa mi ga steta propustit… a i privatnik nije bia nesto razgovorljiv,pogleda nesto i kaze dobro je to,plati i dovidenja 😑 ali,inace,ako je sve u redu,nisam nikog cula da opet treba ic..

Gdje ste bili na uzv? I koliko je proslo od naručivanja do pregleda? 😊

Sanjarka88
    22. Prosinac 2021. 14:47

Lorre

Kod nas je svaki dan priča za sebe.. Ono što je funkcioniralo jučer, ne funkcionira danas i tako u krug.. Ali sve u svemu je dobra i mirna beba sa pokojom žutom minutom. Jedino se jako voli nosat, a već mi je poprilicno težak pa ne znam dal mi se sad isplati kupovati maramu 🤷‍♀️ sutra idemo na pregled kod pedijatrice pa vam se javim nakon 🥰
    I evo nas sa velikih 8tjedanahttps://ibb.co/1fnVSbh

Slatki je skroz 🥰

Endzrue
    22. Prosinac 2021. 14:50

bumac95

Bravo Endzrue 🥰 može li sa trbuha na bok? Blizu smo si pa uspoređujem :D
    Daniella bas da. Možda kome dobro dođe ideja :D

Ne trudi se uopće s trbuha na bok ni leđa. Široko ruke stavlja pa mu ih skupljam da budu trokut s prsima al opet rašiti.. Lijeno dijete a žilav i jak. Neka ga. Ona mi je žurila i bola hiper. Ovo mi skroz odgovara

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.