🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    little baby
    21. Prosinac 2021. 11:53

Hello zenee,bio bi red da se i mi javimo malo. Mozda ste nas i zaboravili😂 kod mene ludnica pomalo,klinci vec 2 mj skoro ne idu u vrtic pa nikako vise ne stignem ni pratiti  forum obaveze i sve i jednostavno mi dan proleti. Kod nas nista novog,P je super bebica,prije par dana smo bili na sistematskom konacno. Ima 5kg i 58cm💪 odgodila nam je mj dana kasnije cjepljenje radi korone. Onda uz koronu je imo rotavirus i adenovirus😵 hvala Bogu sve super dobro proslo🙏 danas napokon isto pregled kukica koje smo morali odgodit jos u 11 mjesecu radi samoizolacije. Eto ukratko i nabrzinu od nas. Svima saljemo puseee i mislimo na vaas😘

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

CarpeDiem.
    21. Prosinac 2021. 12:14

Love2021

Pozdrav curke. Preeeslatke sličice bebica. Da nisam antitalent bi stavila sliku na forum ali nenam link spremljen 😐
    SamoMalo umrla sam od smijeha na tvoju rečenicu da toliku razinu nezrele komunikacije nisi vidjela a radiš u vrtiću 😂 Odmah sam se sjetila kak moj sin (5.5g) raspravlja sa vrtičkim prijateljima i posvađaju se za pola sekunde ako ne razmišljaju isto.
    Nije me bilo neko vrijeme i svašta nešto se pisalo. Ne mislim se petljati, nadam se da ide forum dalje vedrijim tokom.
    Mene su ukočila leđa prije 4 tjedana. To je nešto strašno. Još uvijek traje i nikakvi tretmani ne pomažu. To mi se desilo i s prvim klincem. Tolko me to izludilo da sam zaboravila i na forum i na posao koji imam i sve živo.
    Netko je pisao da je beba imala RVS. Ne sjećam se tko. Moj sin je prenio prije par dana neku virozu maloj i sada se bojim da nije to RVS. Bili smo i jučer i danas kod pedijatra i dobila je danas terapiju ali kašlje strašno. Kašalj joj je krenuo lagano u petak a jučer se pogoršao. Sva se isprepadnem kad to čujem i dođe mi da se spakiram na Srebrnjak. Ako ima koja riječ utjehe ili savjet jer je prošla slično bila bi do neba zahvalna😪🤧

Brw netko (mozak mi spržen) je pitao za platnene. Mi ih koristimo već sad na 2.djetetu i oduševljena sam. Nije komplicirano uopće. Ima par vrsta i načina kkao se mogu koristiti. Nama su najbolji coveri (to je kao nepromočivi omot) u koji se stavi uložak ili tetra. Na uložak se stave papirići koji drže kakicu i to sve skupa bacim u wc a uložak i cover na pranje.
    Hvala na linku za ŠK, naručujem definitivno.

Moja beba je imala rsv virus i bila je hospitalizirana 15 dana, jer sam  primjetila zastoj disanja (apneju).
    U 2 dana je došlo do pogoršanja, od zdrave do bebe koja ne može sama da diše, te joj je iako je naizgeld bila ok saturacija padala do 85 i trebala je pomoć aparata za disanje i terapiju. 
    Tih dana je bolnica bila bas puna, pogotovo malih beba,  neke su ostajale duže neke kraće ali su na kraju sve bile ok i zdrave. 🙌
    Najvažnije je da održavaš nosic čistim redovnim inhalacijama, i da svakako odeš na kliniku pa makar i preventivno da bi bila sigurna da je sve ok. Nadam se da neće doci do pogoršanja simptoma, a ako kojim slučajem i ostanete na klinici bit će sve ok, sigurna sam.

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Leonoah
    21. Prosinac 2021. 14:12

Hej cure, bebice su vam preslatke🥰 nadam se da uživate u ovom blaganskom vremenu i da ste kupile poklone, ja još nisam ni jedan i tek sam danas shvatila da je Božić zaboar dana🤯 
    _________
    Mi se vratili s pregleda fizijatra upravo.. znala sam da je malac neurorizičan s obzirom na porod, ali nekako sam se nadala da će danas na pregledu reći da je sve ok i da ne moramo više dolaziti. Ali ne, moramo neuropedijatru i na snimanje mozga i zbog hipertonusa krećemo na vježbe. Ljuta sam jer se sve ovo moglo spriječit da se nije forsirao porod od 18 sati i mislim se koliko je beba imalo problema zbog forsiranja prirodnog poroda. Iako me užasno strah što bi sve moglo biti ipak se nadam da će sve ipak biti ok i da će malac napredovat kao i druge bebe. 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

• buhtlica34
    21. Prosinac 2021. 15:37

Leonah, drži se, bit će švedski uredu, vjerujem da uz vježbe malac ce se razvijati kao i ostale bebe, šaljem ti puno virtualnih zagrljaja i molitve 💖
    Mene je maloprije zvala pedijatrica, da sve ok sa tim nalazim iz Vinogradske, ali da bi ona da napravimo uzv srca zato što je Mila poljubičastila... Mislim, ako ima nešto na srcu, zar se to ne bi čulo kao nekakav šum ili tako nešto? Jer ona je na pregledu bila super, krvna slika isto super, baš mi je teško što je opet moram sa svim mučiti.. Ali eto svo zlo bilo u pregledu, samo da to bude tek predostrožnoati radi. Tješim se da je nešto da bi se otkrili na niftiju i dosadašnjim pregledima. 
    Uglavnom, u bolnici pregled tek krajem 2.mjeseca, pa sam se naručila privatno, i imamo pregled u petak u 9.45..
    Ko bi dočekao kraj drugog miseca, posjedit cu I do petka.. 

SamoMalo
    21. Prosinac 2021. 16:17

Cure ja uletavam i izletavam al sam solo s njih 2 i tesko mi je pratit 
    Leonoah, i mi idemo na vjezbe, isto hiper. Al porod je bio superuredan pa ne znam do cega je nama.

Mišić
    21. Prosinac 2021. 18:05

Bumac koliko znam s ovim se i bebe smiju inhalirati, ali mozes provjeriti s pedijatrom. 🤗
    Sanjarka hvala ti! 🤗🤗 daa, velika je, hehehe, a na slici djeluje jos i vece 😆
    Leonoah nadam se da ce sve biti ok! 🍀 
    Buhtlica uzv srca stvarno nije invazivan, za tren ste gotovi. Nadam se da ce sve biti u redu! 🤗 znam da ti je stres, ali barem cete apsolutno sve provjeriti.
    Little Baby, SamoMalo drzite se, hhehhe. I ja uglavnom soliram pa samo povremeno stignem pratiti. 🙈 mozemo mi to! 😆😆😆

• ponosna.mama
    21. Prosinac 2021. 18:21

Cure samo da se javim, upravo odrađen uzv kukova, sva je ok ☺️
    Mišić preslatka je 😍
    Leonoah drzim 🤞🏼 da sve bude ok, a virujem da oce 🥰
    Buhtlice moja najstarija je modrila kad bi plakala i nitko od doktora to nije primjetia. Kad sam im ukazala na to odveli su je na neonatologiju i napravili sve moguce preglede, srce, mozak, pluca i sve je bilo ok. Na kraju su zakljucili da je u pitanju bila adaptacija na kisik. Bit ce ti to sigurno u redu 😘
    Lari je isto zacepljen nos, odnosno cuje se onako ka da rokce 🐖
    Al nije stalno, dok doji je normalno i dok spava, samo onako kad se malo uznemiri. Moguce da je to hrskavica sta ste spomenile.

• ponosna.mama
    21. Prosinac 2021. 18:23

little baby

Hello zenee,bio bi red da se i mi javimo malo. Mozda ste nas i zaboravili😂 kod mene ludnica pomalo,klinci vec 2 mj skoro ne idu u vrtic pa nikako vise ne stignem ni pratiti forum obaveze i sve i jednostavno mi dan proleti. Kod nas nista novog,P je super bebica,prije par dana smo bili na sistematskom konacno. Ima 5kg i 58cm💪 odgodila nam je mj dana kasnije cjepljenje radi korone. Onda uz koronu je imo rotavirus i adenovirus😵 hvala Bogu sve super dobro proslo🙏 danas napokon isto pregled kukica koje smo morali odgodit jos u 11 mjesecu radi samoizolacije. Eto ukratko i nabrzinu od nas. Svima saljemo puseee i mislimo na vaas😘

Uf kod tebe se bas svasta zaredalo 😔
    Odlican napredak sta se tice kilaze i duzine, nadam se da ce i kukici bit ok 🤞🏼🥰

bumac95
    21. Prosinac 2021. 22:17

Opet los dan. Ponavljam stoti put, al on je bas nervozna beba 🙄 imam osjećaj da ništa ne radim dobro kad stalno place 😅
    Inače, upravo sam mu napipala u ustima nešto tvrdo bijelo. Ja nemam pojma jel bi to trebao bit zub al tvrdo je skroz. Prilažem sliku i možda mi dijete nije mrgud sam od sebe nego ga muče zubi 😂
    https://ibb.co/9yTFdrN
    Ugl s gornje strane nema ništa nego s prednje strane kao da izlazi. Ne kužim. Ako ima koja šta pametno za rec, slušam 😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    21. Prosinac 2021. 22:18

Little baby sve mi je jasno. Nije lako s jednom, kamoli sa vise njih. Svaka čast šta hendlas to sve 🥰

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.