Cure,jedno pitanje...Korina mi od jutros cim pojede bas mi se cini da povrati jer bude dosta toga i onako naglo izbaci i tako svaki obrok, i nekakvu vodicu bljucka..temperaturu mi se cini da nema nisam mjerila jer sada spava pa sam je pustila,inace ima popisanih i pokakanih pelena kroz dan normalno...
Do sada nije ovako puno povracala ili bljuckala,a i nekako manje jede, nisam sigurna sto je tocno pa mi je ovo novo,neznam dali je to normalno?
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Toplomjer imam od brauna za uho s kojim provjeravam, pa ako on pokaže povišenu, utvrdom ispod pazuha nekim digitalnim.
Dojenje - meni Niko jede jaaaako brzo i to onda kratko traje. Bila sam uvjerena da ne jede dovoljno al dobro dobiva na kilaži pa očito stvarno samo brzo jede. Ja mu dajem obje i jede možda Max 5-7 minuta na njoj. Onda je krene bacat van i plakat pa ga dignem da podrigne i onda jede drugu. 🤷🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Cure,jedno pitanje…Korina mi od jutros cim pojede bas mi se cini da povrati jer bude dosta toga i onako naglo izbaci i tako svaki obrok, i nekakvu vodicu bljucka..temperaturu mi se cini da nema nisam mjerila jer sada spava pa sam je pustila,inace ima popisanih i pokakanih pelena kroz dan normalno…
Do sada nije ovako puno povracala ili bljuckala,a i nekako manje jede, nisam sigurna sto je tocno pa mi je ovo novo,neznam dali je to normalno?
Ako se nastavi sutra ja bi zvala dezurnog pedijatra, bebe su sklone dehidraciji od povraćanja i proljeva pa čisto da budeš sigurna. Ništa ne gubis, a bit ćeš mirnija.
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Cure,jedno pitanje…Korina mi od jutros cim pojede bas mi se cini da povrati jer bude dosta toga i onako naglo izbaci i tako svaki obrok, i nekakvu vodicu bljucka..temperaturu mi se cini da nema nisam mjerila jer sada spava pa sam je pustila,inace ima popisanih i pokakanih pelena kroz dan normalno…
Ako se nastavi sutra ja bi zvala dezurnog pedijatra, bebe su sklone dehidraciji od povraćanja i proljeva pa čisto da budeš sigurna. Ništa ne gubis, a bit ćeš mirnija.
Da pratiti cu je jos kroz noc i sutra pa ako se nastavi cu zvati da pitam,hvala...
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Moj je tako isto par dana ali nisam zvala doktora niti dizala paniku...kakio je normalno i piskio...nekada pojeoo svee a nekada posve malo...i kasnije je sve proslo...i danas dan mi zna tako puno vratiti hranu ali ne panicim...danas je bio na stomaku i bljucnuo ili povratio bas puno ali kasnije je fino jeo i podrignuo i to je to ..
Ali ako se bojis onda nazovi pa vidi sta ce ti reci...da li ti je skoro primila vakcinu? Hoce i od vakcine🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Moj je tako isto par dana ali nisam zvala doktora niti dizala paniku…kakio je normalno i piskio…nekada pojeoo svee a nekada posve malo…i kasnije je sve proslo…i danas dan mi zna tako puno vratiti hranu ali ne panicim…danas je bio na stomaku i bljucnuo ili povratio bas puno ali kasnije je fino jeo i podrignuo i to je to ..
Ali ako se bojis onda nazovi pa vidi sta ce ti reci…da li ti je skoro primila vakcinu? Hoce i od vakcine🤷♀️
Nije ne primila idemo sada 16.tek, ma evo sada je maloprije jela i hranila sam je pomalo na prekide i nosila poslije malo duze pa nije nista izbacila...pa da neda se ni meni dizati paniku i zvati za nista zato su me zanimala vasa iskustva jer ona do sada nije nikada izbacivala hranu..hvala
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Cure koje dojite, imate li "napade zeđi" ? 🙈
Meni malena čim pocne sisati ili se ja izdajam moram popiti minimalno 3 dl vode , i stalno tako kroz dan. Jel se i vama događa isto?
Sanjarka88 kako ste.?
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Meni malena čim pocne sisati ili se ja izdajam moram popiti minimalno 3 dl vode , i stalno tako kroz dan. Jel se i vama događa isto?
Sanjarka88 kako ste.?
Ja obavezno kraj sebe držim bocu vode... Baš ožednim... A što se tiče duljine dojenja meni malecki ima 22 dana al stvarno brzinski papi... Nekih 5,6 minuta a baš se preždere.... Poprilično i bljucka iza toga pa ne forsiram obe dojke... Na težini je dobia poprilično tako da mu ne fali... U 20 dana otprilike nekih 750 grama.
Sanjarka88 kako ste.?
Ja imam, popijem minimalno 6 l vode dnevno, vim je ona na sisi ja ko da nisam popila ništa godinama..
Meni mala isto bljucka dosta jučer i danas, ali nisam dizala paniku, jer nije iza svakog podoja, nego više kad je smućkam od nosa ja.
Meni ona spava od 8 večeras i ja sad paničarim jel sve uredu umjesto da i ja spavam u miru...
Cure, pisale ste o kolicini ad-a koje pojedu u obroku. Mene zamima da li se onda ta kolicina odnosi i na izdojeno, jel zna koja? Tj ako izdajam i dajem ad 120ml, da li izdojenog po obroku treba biti isto 120ml? I da li to znaci da bi oni dojenjem izvukli inace 120?🤔
Javite ako koja zna. Ja pokusavam navuci kolicinu i prijeci na dojenje ali imam osjecaj da se stalno vrtimo u krug. Kada ga stavim dojiti, pa dan poslije idem izdajati, redovito je manja kolicina od one koju dobim nakon par dana izdajanja, pa ne kuzim jel oni to nekako drugacike navuku ili se cica prilagodi posebno sisanju, a posebno izdajanju🤔🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji