🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ponosna.mama
    06. Prosinac 2021. 09:38

Jutro cure, sretan imendan svim mamama, tatama i bebicama 🥰💞

Zelim da sta prije ozdravite i uzivate sa svojim obiteljima u ovo blagdansko vrijeme 🤶🎄

Moja cura danas ima misec dana 💝
    Pozdrav od nas dvi 😘😘

https://ibb.co/1Lq8sZQ
    https://ibb.co/TbLBQxQ

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    06. Prosinac 2021. 09:46

Jutrooo zeniceee...kakoo stee? Zenice i bebe sa koronom nadam se da prolazite sa laksim simptomima 🤞🙏
    Ja samo da se javim da kazem da svom bebcu planiram da mijenjam hranu...trenutno smo na HIPP BIO COMBIOTIK 1 ii mislim da mu ne pasee...stalno bljucka u velikim kolicinama...danas hocu da kupim BEBEVIT pa da vidim da predjem...samo me strah jer bebac od Hippa nema grceve ii ima redovnu stolicu,samo sto bljucka...bojim se da ne dobiva dovoljno na tezini zbog tog bljuckanja...
    Probala sam sve  da ne bljucka ali ne pomaze...ako ne bljucne odmah poslije hrane izbaci je sat ili 2 poslije 🤷‍♀️

Zanima me vase misljenje da li da predjem na drugu hranu ili da sacekam kontrolu kod doktora da vidim da li napreduje 🤷‍♀️? Kontrola nam je 03.01.2022.

Pomagajte 🤦‍♀️ 

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

daniella2207
    06. Prosinac 2021. 09:53

ponosna.mama

Zelim da sta prije ozdravite i uzivate sa svojim obiteljima u ovo blagdansko vrijeme 🤶🎄

Pozdrav od nas dvi 😘😘

Koja slatkica😍😍😍

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Ivona1505
    06. Prosinac 2021. 09:56

bumac95

Buhtlica nemam ti nešto pametno za rec. Moj pusti cicu i ne možeš mu je vise ugurat pa nam je to znak da je kraj 🤷🏼‍♀️

Matej nas isto, samo zaspe i pljune ju i nema sanse da bi otvorio usta ponovo. Buhtlica probaj ogranicit ju vremenski na pola sata ili sat vremena pa vidjet kako to funkcionira. Mi smo vremenski ograniceni inace pa nam zasad tako funkcionira, iako nekad bude sit i ranije. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Ivona1505
    06. Prosinac 2021. 09:58

Mame i obitelji sa koronom, nadam se da ste ju prebolili, a vi koje niste, drzim fige da prode sve uskoro i uz sto manje simptoma. 💙
    Ponosna.mama ajme koja slatkicaa, vidi ti te kosice. 🥰

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

Ivona1505
    06. Prosinac 2021. 10:02

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Jutrooo zeniceee…kakoo stee? Zenice i bebe sa koronom nadam se da prolazite sa laksim simptomima 🤞🙏
    Ja samo da se javim da kazem da svom bebcu planiram da mijenjam hranu…trenutno smo na HIPP BIO COMBIOTIK 1 ii mislim da mu ne pasee…stalno bljucka u velikim kolicinama…danas hocu da kupim BEBEVIT pa da vidim da predjem…samo me strah jer bebac od Hippa nema grceve ii ima redovnu stolicu,samo sto bljucka…bojim se da ne dobiva dovoljno na tezini zbog tog bljuckanja…
    Probala sam sve da ne bljucka ali ne pomaze…ako ne bljucne odmah poslije hrane izbaci je sat ili 2 poslije 🤷‍♀️

Zanima me vase misljenje da li da predjem na drugu hranu ili da sacekam kontrolu kod doktora da vidim da li napreduje 🤷‍♀️? Kontrola nam je 03.01.2022.

Pomagajte 🤦‍♀️

E tu sad nisam pametna. Ja iskreno ne bi cekala do kontrole, to je tek za mjesec dana, probaj nazvati patronaznu i dogovoriti da dode tipa izvagat danas bebu ili sutra pa onda opet za tjedan dana da vidis kako napreduje na tjednoj bazi, ako ne napreduje dovoljno promjenit mu hranu. A jel on tebi izgleda sretno, zadovoljno? Ne bude nervozan i uplakan stalno? Da ne napreduje vjerujem da bi bio nervozan i uplakan. Valjda sam ti bar malo pomogla. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

• buhtlica34
    06. Prosinac 2021. 10:09

ponosna.mama

Pozdrav od nas dvi 😘😘

Joooj koja slatkica, vidi joj kosice 🥰🥰 moram i ja o smislit neko slikanje za 1.mjesec, to nam je za 2 dana 🙈
    Sanjalica, ja mu ne bi mijenjala na svoju ruku, ne vjerujem da ne dobiva dovoljno iako bljucka, ja se držim onoga da bljucnu ono sto im je višak.. Jer moja isto bljuca puno zadnjih par dana. Ali ima dovoljno mokrih i pokakanih pelena (svako mijenjanje, a to je svako 2 sata, dulje je jedino preko noći kad spava, onda je 3-4sata). Jel tebi mali redovno kaki i piški? Ako je ja se ne bi brinula da ne dobiva dovoljno, strpi se do pregleda
    Ivona, ma ona ti meni nekad bude gotova za 10 min a nekad cica po sat vremena... Teško mi je zbog toga vremenski je ograniciti

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    06. Prosinac 2021. 10:19

Maliii piski i kaka super 🤣 sretan je i zadovoljan...smije se ,pijuce rukice sve okee...samo kada treba da podrigne malo je nervozan i grci se i onda podrigne nekada bez da izbacii a nekada izbaci hranu...ali da puno bljucka to stoji...
    Pisala sam babici rekla je da ce doci da ga izvaga da vidimo koliko je napredovao od 23.11. Kada je zadnji put vagan i imao 5260gr.

Hvala vam curee na savjetima...sacekat cu jos malo...

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.

SamoMalo
    06. Prosinac 2021. 11:14

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Jutrooo zeniceee…kakoo stee? Zenice i bebe sa koronom nadam se da prolazite sa laksim simptomima 🤞🙏
    Ja samo da se javim da kazem da svom bebcu planiram da mijenjam hranu…trenutno smo na HIPP BIO COMBIOTIK 1 ii mislim da mu ne pasee…stalno bljucka u velikim kolicinama…danas hocu da kupim BEBEVIT pa da vidim da predjem…samo me strah jer bebac od Hippa nema grceve ii ima redovnu stolicu,samo sto bljucka…bojim se da ne dobiva dovoljno na tezini zbog tog bljuckanja…
    Probala sam sve da ne bljucka ali ne pomaze…ako ne bljucne odmah poslije hrane izbaci je sat ili 2 poslije 🤷‍♀️

Pomagajte 🤦‍♀️

Hej, ja  ih pricekala kontrolu. Za bljuckanje nije rjesenje nuzno mijenjanje hrane, mozda ima refluks ili nesto, pa bi prije pomogla ona AR hrana, znam da se koristi za bljucanje i povracanje. Mozda i hipp ima tu verziju. Ali najbolje to vidjeti s pediatrom. Mozda mozes i telefonski.

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    06. Prosinac 2021. 12:53

SamoMalo

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Pomagajte 🤦‍♀️

Hej, ja ih pricekala kontrolu. Za bljuckanje nije rjesenje nuzno mijenjanje hrane, mozda ima refluks ili nesto, pa bi prije pomogla ona AR hrana, znam da se koristi za bljucanje i povracanje. Mozda i hipp ima tu verziju. Ali najbolje to vidjeti s pediatrom. Mozda mozes i telefonski.

Kada sam bila prvi put kod pedijatra i rekla mu tako...i da li da predjem na Hipp Antireflux on kaze da moj bebac nema antireflux jer je to bolest...on nije bolestan i on dobiva na kilazi , sporo ali dobiva ne gubi sto je najbitnije...i rekao da nastavim sa hipp..nastavit cu do kontrole pa cu da vidim...

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.