Evo i nas,u zaostatku sam nisam vas pratila ima vec par dana jer nam je veselo bilo. Nakon mene i male,pozitivan i najmanji malac. Dobio je temperaturu koja nije prelazila 38,5 al ga je smlatilo jadnog da je presto jest tj jedan dan je slabije jeo i to mi je bilo sumnjivo,onda navecer nije htio cicat pa smo ga bocicom silili i onda ujutro od 6 odbijo jest i samo je spavao ta zadnja dva dana. Pogledala ga pedijatrica dan prije,i onda sam zvala to jutro kad nije htio jest pa ga je pogledala i odlucila nas poslat na Zaraznu da ga oni pogledaju i naprave pretrage jer je vikend i nije joj svejedno. Nije on bio toliko lose ali vidjelo se da ga pati to sve jadnog. Kad smo gore dosli odmah smo dosli na red,primili nas pregledali ga i odma u dnevnoj bolnici ostali 6h na promatranju i napravili su mu hrpu pretraga. Dobio je infuziju u tih 6h i navecer hvala Bogu zivno,slijedece jutro takoder bio vec dobro i bez temperature. I evo puno puno bolje je,jos ga malo nosic zeza ali to kapamo ne izvlacim jer nije strasno a i vidjela sam da je netko piso ako se izvlaci da se samo to jos vise stvara. A njemu nije strasno da moramo izvlacit
Ja sam super sada,mala isto,jedino srednji jos uvijek nista pa se nadam da i nece evo ako nije do sada. Vec smo vise od mjesec dana u samoizolacijama😓
Hvala Bogu da ste dobro, i da je on sada već bolje. Bravo za pedijatricu što vas je poslala na pretrage i bolnički odjel gdje su vas odmah uzeli na promatranje i obavili sve potrebno. 🙏 nadam se od sada da će sve biti ok i da ćete do proljeća svi biti zdravi
url=https://lilypie.com]
Jutro cure. Sanjarka88 hvala Bogu da ste dobro svi i da ide ka boljem🙏. Vjerujem da ce i mama biti ok.
Kod mene takodjer malo dramatično, naime teta iz vrtica me zove jutros da ima info od par mama da im djecica imaju vodene kozice.
Jučer je moja starija imala temp da bi joj se jutros pojavilo par točkica po tjelu…
Planiram kupiti puder ako vidim da su one i da se šire, te ju zadrzati kući tih 15 ili 20 dana… ako bude potrebe, i ne daj Bože komplikacije vodit ću je pedijatru. Nego meni je xxxx upitnika sta sada za bebu, ako jesu vodene kod starije da ih ona ne pokupi i da se nešto ne zakoplicira?
Muž i ja smo preboljeli kao mali, ali nisam sigurna kako ih podnose bebe… Da li ste imale sluacaja u obitelji ili znate nekoga čija je beba imala vodene, kako ih podnose uopće? Što bih trebala izbjegavati? Susret njih dvije ili izložiti manju? Nisam uopce sigurna što napraviti.
7-10 dana je inkubacija tako da ti ih nema smisla odvajati već su bili u kontaktu. Prijateljici je nedavno maleni imao od 20 dana.. Prošlo je sve ok. Nije imao temperaturu samo su izbile van. Djeca to dobro podnesu. Kad se krenu sušiti svakako oh treba ostaviti doma 10-14 dana jer im je skroz oslabljen imunitet. Sretno. Bolje da se toga riješite
Jutro cure. Sanjarka88 hvala Bogu da ste dobro svi i da ide ka boljem🙏. Vjerujem da ce i mama biti ok.
Kod mene takodjer malo dramatično, naime teta iz vrtica me zove jutros da ima info od par mama da im djecica imaju vodene kozice.
Jučer je moja starija imala temp da bi joj se jutros pojavilo par točkica po tjelu…
Planiram kupiti puder ako vidim da su one i da se šire, te ju zadrzati kući tih 15 ili 20 dana… ako bude potrebe, i ne daj Bože komplikacije vodit ću je pedijatru. Nego meni je xxxx upitnika sta sada za bebu, ako jesu vodene kod starije da ih ona ne pokupi i da se nešto ne zakoplicira?
Muž i ja smo preboljeli kao mali, ali nisam sigurna kako ih podnose bebe… Da li ste imale sluacaja u obitelji ili znate nekoga čija je beba imala vodene, kako ih podnose uopće? Što bih trebala izbjegavati? Susret njih dvije ili izložiti manju? Nisam uopce sigurna što napraviti.
Osobno nemam iskustva sa kozicama i bebom.
Mala mi je imala s 2 godine, srednji nije jos. Mislim da ti je najveca zaraznost dok je temperatura i dok izbijaju posli vise nisu zarazne. Tako da ako ih nisi vec razdvojila i nema ti nekog smisla.
Ja sam imala 10mj kad sam ih dobila. Kaze mama da sam ih bila puna i da sam bila uzasno nervozna.
Hvala ti na odgovoru. Bila nam je upravo babica, kaže da starija ima blaži oblik i da sumlja da će ih biti još. Osim tih 5-6.
Što se bebe tiče kaže da ona ima imunitet preko mene jer sam ih ja prebolila, a dojim je. Navodno ima " Nestschutz" (takozvana zaštita gnjezda).
Nadam se da je upravu. Vjerovat ću joj na iskustvo.
CarepDiem bas sam ti to krenula pisat. Ako dojis bebica je dosta zaštićena jer je dobila tvoja antitijela :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Evo i nas,u zaostatku sam nisam vas pratila ima vec par dana jer nam je veselo bilo. Nakon mene i male,pozitivan i najmanji malac. Dobio je temperaturu koja nije prelazila 38,5 al ga je smlatilo jadnog da je presto jest tj jedan dan je slabije jeo i to mi je bilo sumnjivo,onda navecer nije htio cicat pa smo ga bocicom silili i onda ujutro od 6 odbijo jest i samo je spavao ta zadnja dva dana. Pogledala ga pedijatrica dan prije,i onda sam zvala to jutro kad nije htio jest pa ga je pogledala i odlucila nas poslat na Zaraznu da ga oni pogledaju i naprave pretrage jer je vikend i nije joj svejedno. Nije on bio toliko lose ali vidjelo se da ga pati to sve jadnog. Kad smo gore dosli odmah smo dosli na red,primili nas pregledali ga i odma u dnevnoj bolnici ostali 6h na promatranju i napravili su mu hrpu pretraga. Dobio je infuziju u tih 6h i navecer hvala Bogu zivno,slijedece jutro takoder bio vec dobro i bez temperature. I evo puno puno bolje je,jos ga malo nosic zeza ali to kapamo ne izvlacim jer nije strasno a i vidjela sam da je netko piso ako se izvlaci da se samo to jos vise stvara. A njemu nije strasno da moramo izvlacit
Ja sam super sada,mala isto,jedino srednji jos uvijek nista pa se nadam da i nece evo ako nije do sada. Vec smo vise od mjesec dana u samoizolacijama😓
Drago mi je pročitati kako je sve ok prošlo. Znam kako me bilo strah kada je Lili od mene pokupila koronu i kada je imala temp.
Još koji dan i svi ste kao novi!♥️
Carpe, mi smo u obitelji imali slucaj. Stvar je u tome da kozice stvaraju antitijela koja prolaze na posteljicu pa ih je beba primila te dok traje pasivni imunitet (prva 3mj) bi klinicka slika trebala biti relativno blaga. U nasem slucaju je bilo par tockica bez temp.
Cure koje dojite, kako znate da je dite gotovo sa hranjenjem i da je sito?? Mila bi najradije bila na sisi 24 sata dnevno, a nije gladna jer kad je dignem da podigne usput i izbljuca lipo. Dojim je skoro okomito da stoji, dignem svako malo usred podoja, ali ništa ne pomaže, i kad mislim da je gotova, ona ko mala pijavica opet traži sisu.
Izbljicane smo stalno obe, više mi se ne da ni presvlači je 5 puta dnevno
Sretan imendan našim imenjacima Niki ♥️ I Niki 💙
Nisam zapamtila čije su bebice 😅
Ubiti curica je od Traveller, ako se ne varam ♥️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Buhtlica nemam ti nešto pametno za rec. Moj pusti cicu i ne možeš mu je vise ugurat pa nam je to znak da je kraj 🤷🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
E da, sretan imendan svim bebica a, a i mamama ako ima koja 💖
I nadam se da ste sve ok s obzirom na korone koje su vas ćopile, vodene kozice i sve ostale nepogode.. Nadam se da ce uskoro biti svi zdravi i da u veselom duhu dočekujemo prvi Božić naših bebica!
Ja sam nađiđala neke sitnice po kući, ali bor neću još kititi jer ce biti pravi pa da mi se ne osuši... Ali jedva cekam mogu vam reći, u subotu sam išla u Pevex po ukrase, raspametila sam se skroz, potrošila love ajme meni, jer logično sve mi treba🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji