Cure koje dojite, imate li "napade zeđi" ? 🙈
Meni malena čim pocne sisati ili se ja izdajam moram popiti minimalno 3 dl vode , i stalno tako kroz dan. Jel se i vama događa isto?
Sanjarka88 kako ste.?
Ja obavezno kraj sebe držim bocu vode... Baš ožednim... A što se tiče duljine dojenja meni malecki ima 22 dana al stvarno brzinski papi... Nekih 5,6 minuta a baš se preždere.... Poprilično i bljucka iza toga pa ne forsiram obe dojke... Na težini je dobia poprilično tako da mu ne fali... U 20 dana otprilike nekih 750 grama.
Meni malena čim pocne sisati ili se ja izdajam moram popiti minimalno 3 dl vode , i stalno tako kroz dan. Jel se i vama događa isto?
Sanjarka88 kako ste.?
Ja imam, popijem minimalno 6 l vode dnevno, vim je ona na sisi ja ko da nisam popila ništa godinama..
Meni mala isto bljucka dosta jučer i danas, ali nisam dizala paniku, jer nije iza svakog podoja, nego više kad je smućkam od nosa ja.
Meni ona spava od 8 večeras i ja sad paničarim jel sve uredu umjesto da i ja spavam u miru...
Cure, pisale ste o kolicini ad-a koje pojedu u obroku. Mene zamima da li se onda ta kolicina odnosi i na izdojeno, jel zna koja? Tj ako izdajam i dajem ad 120ml, da li izdojenog po obroku treba biti isto 120ml? I da li to znaci da bi oni dojenjem izvukli inace 120?🤔
Javite ako koja zna. Ja pokusavam navuci kolicinu i prijeci na dojenje ali imam osjecaj da se stalno vrtimo u krug. Kada ga stavim dojiti, pa dan poslije idem izdajati, redovito je manja kolicina od one koju dobim nakon par dana izdajanja, pa ne kuzim jel oni to nekako drugacike navuku ili se cica prilagodi posebno sisanju, a posebno izdajanju🤔🤔
Marela imas ovdje o kolicini izdojenog, mi smo samo na mom mlijeku ali izdojenom i dnevno pojede uvijek oko 700-750 ml. U dva mj dobila dva kg.
Marela imas ovdje o kolicini izdojenog, mi smo samo na mom mlijeku ali izdojenom i dnevno pojede uvijek oko 700-750 ml. U dva mj dobila dva kg.
Kaj je neki link trebai biti ili tu u grupi?🤔
Večerr mame, evo da se javimo malo 😊 mi smo dobro, ja se super osjećam nakon carskog reza, šta se više krećem lakše mi je , jedino još pri ustajanju iz lezeceg polozaja me malo boli dio iznad rane jer je jos utrnjeno sve l dobro je.
Beba mi je super, zadovoljna sam njenim spavanjem, dojenjem, u 3 tj je dobila 1. 100 kg super napreduje. Tokom noći super spava, grčići nas manje zezaju zasad 🙈 Idući tj idemo prvi put kod pedijatrice njene na pregled, do sad smo u bolnicu. I meni se bliži pregled nakon carskog, moram također kontrolirat i hormon trudnoće radi zalipljene posteljice... I takoo, nadam se da ste sve dobro i vaše bebice. Šaljemoo vam puno pozdravaa❤️
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Cure koja je bolja slika, original ili crno bijela? Ici cemo printati jedan dan par njegovih slikica u dm, super mi je ta fora, pa me zanima sta vi mislite. 😊
————-
https://ibb.co/XtWrw5r
https://ibb.co/0m3FCxX
Meni je ova u boji osobno nekako bolja,ali i mi smo isli printati pa kada se nisam mogla odluciti sam isprintala obje😁
Mislim da cemo tako i mi, moramo bakama i dedama usprintat, a i nama da imamo. 😊
I pitanje, Matej nam je poceo slinit sve vise, imate cure ideju kakvu od cega? :)
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Cure koja je bolja slika, original ili crno bijela? Ici cemo printati jedan dan par njegovih slikica u dm, super mi je ta fora, pa me zanima sta vi mislite. 😊
————-
https://ibb.co/XtWrw5r
https://ibb.co/0m3FCxX
Meni je ova u boji osobno nekako bolja,ali i mi smo isli printati pa kada se nisam mogla odluciti sam isprintala obje😁
Mislim da cemo tako i mi, moramo bakama i dedama usprintat, a i nama da imamo. 😊
I pitanje, Matej nam je poceo slinit sve vise, imate cure ideju kakvu od cega? :)
Tako i mi,spremamo se napraviti neke bozicne fotke za bake i djedove😀
Kako beba stari sve vise slini,na pocetku nemaju sline a onda kako beba raste mjesecima se stvara sve vise sline do pojave zuba,a na ovaj nacin se beba priprema za raznoliku hranu,tako su rekli mojoj prijateljici jer njena je mala bas dosta slinila...
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Nisam link zalijepila 🤦♀️ https://www.roda.hr/portal/dojenje/dojenje-u-posebnim-okolnostima/izdajanje-koliko-mlijeka-je-potrebno.html
Sanjarka88 kako ste.?
🤗
Evo napokon lagano dolazimo k sebi.
Ja sam na kraju nakon 7 dana temperature dobila antibiotik i kortikosteroide.
Muza jos malo pate sinusi ali dobro je.
Klinci su odlično ♥️
Najteže mi mama to sve prolazi al biti ce to dobro 🙏
Nisam vas bas popratila zadnjih dana, nadam se da ste svi dobro i zdravo 🤗
Littlebaby?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji