I eto nas.
Stigli smo do kraja ♥️💜💙🤎
Sve bebe su nam hb dosle zdrave i prave 🥰
Puno je tu mama koje su nam se prestale javljati nakon poroda
Bas bi voljela da se malo jave da čujemo kako su
Mila, Jeksi, Jambica, MadameI, Ane Ši, aAnchy,Muffin, Rita,Lovely,Japanka, Bubica,Lisa, Orhideja, Minnie itd…
Javite nam se cure ako nas čitate 🥰🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bok cure👋🏻 da li neka od vas daje bebi Espumisan kapi? Nama je danas treći dan i evo u zadnjih sat vremena kaki tri puta. Je li to ok ili...
📍Split
➕🙏🏻💙
07.09.21'.
Sanjarka a onako su. Zapravo je trenutno najgore od sestre decko (24), koji kuri 40 treći dan za redom. Tata mi ima kronični bronhitis pa se za njega malo brinemo, al evo mantram samo pozitivne misli i vjerujem da će sve bit uredu 🥰 uglavnom imaju temp koja se ne spusta bas lako i dosta ih bole random dijelovi tijela (tipa malo mišići, pa malo grlo, pa uho, pa leđa i tako u krug 😅).
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Usput, u pepcu imate matchy pidame za vas i klince koje su preslatke i dosta povoljnoj (50 i 35 za njih). Ako je koja mama možda tražila za Božić 🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Jutro cure. Sanjarka88 hvala Bogu da ste dobro svi i da ide ka boljem🙏. Vjerujem da ce i mama biti ok.
Kod mene takodjer malo dramatično, naime teta iz vrtica me zove jutros da ima info od par mama da im djecica imaju vodene kozice.
Jučer je moja starija imala temp da bi joj se jutros pojavilo par točkica po tjelu...
Planiram kupiti puder ako vidim da su one i da se šire, te ju zadrzati kući tih 15 ili 20 dana... ako bude potrebe, i ne daj Bože komplikacije vodit ću je pedijatru. Nego meni je xxxx upitnika sta sada za bebu, ako jesu vodene kod starije da ih ona ne pokupi i da se nešto ne zakoplicira?
Muž i ja smo preboljeli kao mali, ali nisam sigurna kako ih podnose bebe... Da li ste imale sluacaja u obitelji ili znate nekoga čija je beba imala vodene, kako ih podnose uopće? Što bih trebala izbjegavati? Susret njih dvije ili izložiti manju? Nisam uopce sigurna što napraviti.
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Evo i nas,u zaostatku sam nisam vas pratila ima vec par dana jer nam je veselo bilo. Nakon mene i male,pozitivan i najmanji malac. Dobio je temperaturu koja nije prelazila 38,5 al ga je smlatilo jadnog da je presto jest tj jedan dan je slabije jeo i to mi je bilo sumnjivo,onda navecer nije htio cicat pa smo ga bocicom silili i onda ujutro od 6 odbijo jest i samo je spavao ta zadnja dva dana. Pogledala ga pedijatrica dan prije,i onda sam zvala to jutro kad nije htio jest pa ga je pogledala i odlucila nas poslat na Zaraznu da ga oni pogledaju i naprave pretrage jer je vikend i nije joj svejedno. Nije on bio toliko lose ali vidjelo se da ga pati to sve jadnog. Kad smo gore dosli odmah smo dosli na red,primili nas pregledali ga i odma u dnevnoj bolnici ostali 6h na promatranju i napravili su mu hrpu pretraga. Dobio je infuziju u tih 6h i navecer hvala Bogu zivno,slijedece jutro takoder bio vec dobro i bez temperature. I evo puno puno bolje je,jos ga malo nosic zeza ali to kapamo ne izvlacim jer nije strasno a i vidjela sam da je netko piso ako se izvlaci da se samo to jos vise stvara. A njemu nije strasno da moramo izvlacit
Ja sam super sada,mala isto,jedino srednji jos uvijek nista pa se nadam da i nece evo ako nije do sada. Vec smo vise od mjesec dana u samoizolacijama😓
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sanjarka a onako su. Zapravo je trenutno najgore od sestre decko (24), koji kuri 40 treći dan za redom. Tata mi ima kronični bronhitis pa se za njega malo brinemo, al evo mantram samo pozitivne misli i vjerujem da će sve bit uredu 🥰 uglavnom imaju temp koja se ne spusta bas lako i dosta ih bole random dijelovi tijela (tipa malo mišići, pa malo grlo, pa uho, pa leđa i tako u krug 😅).
I kod mene je sestra ( 25) prosla bas gadno. Evo ni nakon 15 dana ne moze uza stepenice da se ne uspuše...
Nema tu pravila: staro, mlado.... sve ovisi kako ce te pogodit
Bit ce to sve dobro ♥️
Cure, pisale ste o kolicini ad-a koje pojedu u obroku. Mene zamima da li se onda ta kolicina odnosi i na izdojeno, jel zna koja? Tj ako izdajam i dajem ad 120ml, da li izdojenog po obroku treba biti isto 120ml? I da li to znaci da bi oni dojenjem izvukli inace 120?🤔
Javite ako koja zna. Ja pokusavam navuci kolicinu i prijeci na dojenje ali imam osjecaj da se stalno vrtimo u krug. Kada ga stavim dojiti, pa dan poslije idem izdajati, redovito je manja kolicina od one koju dobim nakon par dana izdajanja, pa ne kuzim jel oni to nekako drugacike navuku ili se cica prilagodi posebno sisanju, a posebno izdajanju🤔🤔
Izdojeno nije mjerilo koliko pojede jer beba puno više navuče nego što može izdajalica. Ima žena da ne mogu ništa izdojiti a beba dobije kilu mjesečno recimo. Mjera ti je kakanje i mokre pelene. Dokle god je to u redu i beba je sita
Jutro cure. Sanjarka88 hvala Bogu da ste dobro svi i da ide ka boljem🙏. Vjerujem da ce i mama biti ok.
Kod mene takodjer malo dramatično, naime teta iz vrtica me zove jutros da ima info od par mama da im djecica imaju vodene kozice.
Jučer je moja starija imala temp da bi joj se jutros pojavilo par točkica po tjelu…
Planiram kupiti puder ako vidim da su one i da se šire, te ju zadrzati kući tih 15 ili 20 dana… ako bude potrebe, i ne daj Bože komplikacije vodit ću je pedijatru. Nego meni je xxxx upitnika sta sada za bebu, ako jesu vodene kod starije da ih ona ne pokupi i da se nešto ne zakoplicira?
Muž i ja smo preboljeli kao mali, ali nisam sigurna kako ih podnose bebe… Da li ste imale sluacaja u obitelji ili znate nekoga čija je beba imala vodene, kako ih podnose uopće? Što bih trebala izbjegavati? Susret njih dvije ili izložiti manju? Nisam uopce sigurna što napraviti.
Osobno nemam iskustva sa kozicama i bebom.
Mala mi je imala s 2 godine, srednji nije jos. Mislim da ti je najveca zaraznost dok je temperatura i dok izbijaju posli vise nisu zarazne. Tako da ako ih nisi vec razdvojila i nema ti nekog smisla.
Ja sam imala 10mj kad sam ih dobila. Kaze mama da sam ih bila puna i da sam bila uzasno nervozna.
Evo i nas,u zaostatku sam nisam vas pratila ima vec par dana jer nam je veselo bilo. Nakon mene i male,pozitivan i najmanji malac. Dobio je temperaturu koja nije prelazila 38,5 al ga je smlatilo jadnog da je presto jest tj jedan dan je slabije jeo i to mi je bilo sumnjivo,onda navecer nije htio cicat pa smo ga bocicom silili i onda ujutro od 6 odbijo jest i samo je spavao ta zadnja dva dana. Pogledala ga pedijatrica dan prije,i onda sam zvala to jutro kad nije htio jest pa ga je pogledala i odlucila nas poslat na Zaraznu da ga oni pogledaju i naprave pretrage jer je vikend i nije joj svejedno. Nije on bio toliko lose ali vidjelo se da ga pati to sve jadnog. Kad smo gore dosli odmah smo dosli na red,primili nas pregledali ga i odma u dnevnoj bolnici ostali 6h na promatranju i napravili su mu hrpu pretraga. Dobio je infuziju u tih 6h i navecer hvala Bogu zivno,slijedece jutro takoder bio vec dobro i bez temperature. I evo puno puno bolje je,jos ga malo nosic zeza ali to kapamo ne izvlacim jer nije strasno a i vidjela sam da je netko piso ako se izvlaci da se samo to jos vise stvara. A njemu nije strasno da moramo izvlacit
Ja sam super sada,mala isto,jedino srednji jos uvijek nista pa se nadam da i nece evo ako nije do sada. Vec smo vise od mjesec dana u samoizolacijama😓
Uf jadničak, bas mi je zao da je razvio simpotome
Bitno da je to sad iza vas 🤗🤗🤗
Ni moj P. Nije dobio iako je apsolutno od početaka izlozen virusu u full količini.
U srijedu su obojica bili na pcr i obojica su negativna
Sortiraj odgovore
Najstariji